arkadaşlar 200k spmiz oldu arkadaşlarla sp farm yapıyoruz arkadaşlar sp caveye güvenerek bozalım kas artık normal şekilde diyor ama bilemedim sizlere bi danışayım dedim
çok sıkıldıysan boz ama devam edebilecek imkanın varsa ve elle kasmıyorsanız devam et 500 yap sonra cave ye gidersin
bende kasıyordum sp anca 100 k kasabildim sabırsızlıktan
yok 110 wizzle kasıyorum 500 yapsammı yoksa bozsakmı ki
110 wizle kasıyosun 500k kasıp mı bırakıcan? 1m kas bari en az da 100'e kadar götürür seni, sonra 5 lvl daha idare edip sp caveye girersin...
@Aazam'ın dediği gibi bencede 1m sp kas.Bedce farmı bozup lv hızlı kasalım dedim ama 95.seviyedeyim keşke biraz daha kassaydım diyorum.
caveye hiç güvenme bence o kadar kalabalık oluyorki 3m sp kas ve rahatça 110 a kadar git 2,5-3m sp kasıp 110 a maxladım ben rahatca :)
quote:
Orijinalden alıntı: selim2531 caveye hiç güvenme bence o kadar kalabalık oluyorki 3m sp kas ve rahatça 110 a kadar git 2,5-3m sp kasıp 110 a maxladım ben rahatca :)
Aynen 3m kasip 110FF e rahat git 110FF olduktan sonra gonul rahatligiyla koyabilirsin cave'e 120 ye hazirlik olur :)
Adam 200 k Kasmiş Bıkmış Siz 3m den Bahsediyosunuz En Matıklısı 1 m kas 105 de cavede Kas
1.5 m en iyisi ben 700 k kasıp bıraktım bu kadar yeter diye dusunmustum ama simdi 94 lwl im kalan sp 135 k 96-97 ff yapar oda, 1.5 m yapsaydım diye yanıyorum kendi kendime
Cave'in içine edilmiş şu an cave'e fazla güvenmeyin herkes bencil olunca cave de bir yere kadar dayanıyor tabi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme