Şimdi Ara

Farming Simulator [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.922
Cevap
20
Favori
105.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav araç sıfırlayamama saçma,sıfırlıyon yine markette duruyor,böyle iş mi olur...Biçere kesici aldım,almaya üşendim çıktım oyundan ...
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Satış yerinden bişey almaya gitmeye üşeniyorsanız hiç oynamayın tarla kultivatör sürme ekme bunlarda uzun iş
  • Bazı şeyleri çok da armut piş ağzıma düş dememek gerekiyor. Biraz da eğlencesi olsun dimi ama. Mesela bu görev olayı güzel olmuş. Kendi tarlamda zaten ne ekim yapıyorum ne biçme işi. Hep işçi çalıştırıyorum. Çünkü onlar daha düzenli iş görüyor. Kendi tarlada yapmadığımızı adamların tarlasında yapmaya mecbur kalmışız. Güzel birşey. :)

Mesela mod olayı. Çok güzel mod olmadıkça şahsen ben kullanmam. Adamlar atıyorum 20m biçer döver yapıyor 2 turda tarlayı bitiriyorsun oyun çok kolaylaşıyor falan tadı kalmıyor. Mod seçerken herkese tavsiyem olsun oyunu kolaylaştıracak modlar kurmayın oyunu daha çok eğlenceli kılacak modları kurmaya çalışın. Aksi halde oyun 1 hafta sonra arşivlik olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan-39

Satış yerinden bişey almaya gitmeye üşeniyorsanız hiç oynamayın tarla kultivatör sürme ekme bunlarda uzun iş

İyide oyun bir gta felan değil ki,tarla sürmek ve malları kepçe ile bir yere yüklemek dışında haritada araç ile gezinmek aşırı sıkıcı ve basit...
  • Oyunu yaklaşık olarak 5 saat oynadıktan sonraki izlenimlerim:

-Yeni görev sistemi güzel olmuş.İşini yaptığımız kişi ekipmanları sağlıyor ve görevlerin golf sahası vs. yerine tarlalarda olması oldukça güzel.
    -Oyuna eklenen yeni traktör vs. oyunu çeşitlendirmiş.Bu çok önemli olmayabilir aslında zaten mod olarak oldukça çeşitli ekipman oyuna eklenebiliyordu.Burada asıl güzel olan traktör alırken motor gücünü fazlalaştırabiliyoruz ya da sonradan gidip arttırabiliyoruz.
    -Grafikler biraz daha iyi denilebilir ama iki sene içinde bu kadarcık değişim zaten olmalıydı.Bu konuda fazla bir ilerleme yapılmamış.Zaten simülasyon tarzı bir oyunda grafik konusu ikinci planda.Oyun için yeterli seviyede diyebiliriz.
    -Radyo iyi düşünülmüş.
    -Çevre ve kasaba yine fazla hareketli değil.Eski oyunlardaki gibi diyebiliriz.
    -Tarla ekip,sürüp,toplarken animasyonlar gerçekçilikten uzak.Traktörlerin gösterge ışıkları yine yok.Simülasyon adı altında çıkan bir oyunun bu konularda artık ilerleme kaydetmesi gerekiyordu.Ama traktörün sallanması,gerçekçi kirlenme ve yer etkisi gibi şeyler oyun menüsüne entegre edilmiş mod menüsünden indirilebiliyor.Şu ana kadar güzel modlar paylaşıma sunuldu.
    -Hayvancılık ve ormancılık konusunda ise henüz bu alanlarda çalışma yapmadığımdan yorum yapamıyorum.

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Şu sıvı gübre, katı gübre, tohum vs. paletlerini eve nasıl getiricez ya sürekli dolum için markete gide gide helak olduk. Çekici ve forklift fiyatlarına baktım epey de fiyatlı .

Eskiden pat evimizde doğuyordu sıfırla deyince yok mu öyle bir mod .
  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    Yorucu ama zevkli, birde bunların modu çıkmış tek seferde 3 tanesini taşıyorsun veya 6 tanesini sana kalmış.Modu yükledim ama bakmaya fırsatım olmadı.

Bunları eve depoya götürüyorum baya uzun süre yetiyor. Sadece suni gübreyi dolduruyorum araca, ekim için zaten işçi kiralıyorum o yüzden gerekmiyor.

Farming Simulator [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 30 Ekim 2016; 22:40:33 >
  • Bende seri yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Şu sıvı gübre, katı gübre, tohum vs. paletlerini eve nasıl getiricez ya sürekli dolum için markete gide gide helak olduk. Çekici ve forklift fiyatlarına baktım epey de fiyatlı .

Eskiden pat evimizde doğuyordu sıfırla deyince yok mu öyle bir mod .

İşçiye yaptır, oyunu normalde oynuyorsan otomatik dolduruyor işçiler.
  • Tek seferde 535 dakika ve 5 saat mesenger konuşması arada kapandı :) silaj silosunu ful doldurduk 1947666

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan-39

Tek seferde 535 dakika ve 5 saat mesenger konuşması arada kapandı :) silaj silosunu ful doldurduk 1947666

Niye Steam'in online konuşma özelliğini kullanmadınız? Messenger'dan zor olmadı mı?

• Farming Simulator [PC ANA KONU]

Çaylar hazır çavuş..
  • Dün gece balya makinası aldım ilk saman balyalarımı ayarladım. Artık hayvan işine ufaktan girmek istiyorum. Mahsül işi çok para kazandırmıyor :)
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    toprak ağasına da böyle bir ev yakışır abi
  • gorkemchem kullanıcısına yanıt
    her zaman mesenger daha kolay geldi nedenini bilmiyorum :)
  • :::LasVegas::: kullanıcısına yanıt
    Çok iyiymiş bu, ben de böyle yapayım, onlar araç hareket edince düşmüyor dimi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

Dün gece balya makinası aldım ilk saman balyalarımı ayarladım. Artık hayvan işine ufaktan girmek istiyorum. Mahsül işi çok para kazandırmıyor :)

Mahsul isi cok degil neredyse hic para kazandirmiyor, turk ciftcisiyiz sanki oyunda dolardan mi etkileniyoruz nedir Su gorevler olmasa zaten cogu kisi oyunu birakirdi iyi akil etmisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen yav,üç tarlayı sürdüm habire,mahsülüde depoladım,sonra sattım bir kısmını.Anca bir tane büyük ekim makinası aldım,birde 21tonluk römork ile pulluk aldım,üstelik elimdeki traktörlerden birini de sattım,o kadar görev yaptım elde 100bin anca var.Birde depoda 80bin küsür buğdayım kaldı,onunda değeri 600$civarında.Satsam en fazla 50bin dolar gelir elde edeceğim...(Eğer değeri bin doların üzerime çıkarsa iyi para getirir ama buğday genele kanola gibi bin doların üzerine pek çıkmıyor.
    O yüzden bir adet testere ile birde kütükleri taşımak için traktöre takılan ekipmanı alıp odun işine gireceğim...Odun işinde bir önceki oyunda iyi para vardı.Umarım bunda d aynıdır...

Ayrıca ekonomi sitemi sürekli güncel,bu iyi olmuş.Kanola bazen 1,500$'a kadar çıkıyor,sonra birden 500-600$ seviyesine düşüyor....

Sanırım biz oyunda hızlıca her şeye sahip olmak istediğimiz için tepkiliyiz zor para kazanılmasına

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.