Şimdi Ara

Farming Simulator [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.922
Cevap
20
Favori
105.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Esc'ye basip meyve turleri yazan yerden sag oka tiklayarak gubrelenip gubrelenmedigine bakabilirsiniz, gubre olmadan makine nasil calisiyor onu anlamadim

İşçi kiraladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda sulama yapamıyoruz galiba? Yada ben beceremedim arpa ve buğday ekledim kaç gün oldu hala büyümedi. Sulama yapmadan da gübre atmak istemiyorum zaten gübreleme aracımda yok büyük ihtimal onuda kiralıcam:)
  • sulama yok oyunda hiç topraktan çıkmadıysa ektiğinize eminmisiniz yada zamanı hızlandırdınızmı
  • Bu domuzlardan kar sağlayan var mı? Ne halta yarıyor tam olarak. Gereksiz masraf oldu sanki.
  • Bu silajın üstü nasıl kapanacak? %81 dedi kaldı. Daha güçlü bir traktör mü lazım? Sağı düzle solu düzle değişen bir şey yok. Hayır o silonun hepsini doldurmak zorunda mıyım?

Farming Simulator [PC ANA KONU]

• Arkadaşlar ben hiç araç kiralamadım hep satın aldım. Mesela 30000 tutarında bir araç günlük 1000 kira parası istiyor diyelim, bu araca 30 gün kira parası verirsem 30 gün sonra benim olacak mi? ya da satın alırken fiyatta indirim oluyor mu? Eğer kiralayarak sonunda benim olacaksa bir bakıma taktsitle ödeyerek almak gibi olur. öyleyse bundan sonra kiralayarak almayı düşünüyorumda.
  • Hayır senin olmaz hergün kira bedeli ödersin

• ne kadar fazla sılaj koyarsan okadar uzun sürüyor sıkıştırması %10 sılaj doldurduktan sonra fermente edebilirsin ağır bişey ile çiğne belki olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan-39

sulama yok oyunda hiç topraktan çıkmadıysa ektiğinize eminmisiniz yada zamanı hızlandırdınızmı

İlk ettiğim tarla vardı görev icabı haritada büyüme alanlarına bakarken orası biraz daha koyu geldi gittim baktım yeni filiz vermişler.

Ama oyunün gün süreleri çok yavaş gece bitmez oldu 5 tane kişinin tarlasını sürdüm saat hala daha 4 e anca gelmiş
    Zamanı ileriye nasıl sanıyoruz hocam ben beceremedim?

• quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

Hayır senin olmaz hergün kira bedeli ödersin

Hocam bende saman balyalama makinesi kiraladım işim bitti ama geri veremiyorum duruyor öyle kendi belli bir zaman sonra otomatik mi gidecek? Durdukça para kesmesinden korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 2 Kasım 2016; 14:30:06 >
  • Kamyonetin arkasına römork bağlıyobiliyormuşuz. Hızlıca gübre falan taşımak çok iyi olur bunla
    Farming Simulator [PC ANA KONU]

• Far2Cry kullanıcısına yanıt
    7 yavaşlatma 8 hızlandırma 5 15 60 120 olarak ilerliyor 8 e bastıkça alma :) 1x teyse real saat gibi işliyor hiç dokunmadıysanız 5x hızında ilerler saat
  • Far2Cry kullanıcısına yanıt
    Durdukca para keser magazaya gidip soldaki ikonun ustune birakmaniz lazim.

• @StaatSanWalt isimli arkadaşın da dediği gibi, aldığın aracı mağaza bölümüne gidip geri iade ediyorsun. Bana kalırsa çok saçma bir olay. Bulunduğum yerden iade et diyebilmeliydik.

Diğer dediğine de gelecek olursak, başkalarının tarlasındaki görevleri yaptığın zaman oyundaki saat işlemiyor. Sabit kalıyor.
  • Arkadaşlar multide bir sorunum var 1 2 saat (real olarak) hep traktör kullandığımızda aşşağı indiğimizde traktörden 100 metre uzak inmiş olarak gözüküyoruz kendi adamımız benden bağımsız bi kerette sağ yada sola gidiyor yerinde durmuyor yönetemiyorum tab tuşundan traktöre binince sorun yok herşey normal bu durumu gidermek için oyunu kapatıp tekrar açıyorum bi süre düzeliyor
  • quote:

Arkadaşlar multide bir sorunum var 1 2 saat (real olarak) hep traktör kullandığımızda aşşağı indiğimizde traktörden 100 metre uzak inmiş olarak gözüküyoruz kendi adamımız benden bağımsız bi kerette sağ yada sola gidiyor yerinde durmuyor yönetemiyorum tab tuşundan traktöre binince sorun yok herşey normal bu durumu gidermek için oyunu kapatıp tekrar açıyorum bi süre düzeliyor

Ping çok yüksek olduğunda olur genellikle dostum.
  • gorkemchem kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi traktördeyken sorun yok ping 25 ile 35 arası dolaşıyor ama hiç sabit değil hep değişken
  • Arkadaşlar 2015'ya göre nasıl bir değişim var oyun motoru vs olarak? Kısaca bilgilendirir misiniz? Grafik olarak 2015 en düşük hd 2600 isterken, 2017 hd 6770 istiyor . Benim ekran kartı zaten hd 5570
  • quote:

7 yavaşlatma 8 hızlandırma 5 15 60 120 olarak ilerliyor 8 e bastıkça alma :) 1x teyse real saat gibi işliyor hiç dokunmadıysanız 5x hızında ilerler saat

Peki hocam ileri sarınca herhangi bir fiyat kesiliyor mu yada ürünlerin kalitesinde bir düşüş falan oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Durdukca para keser magazaya gidip soldaki ikonun ustune birakmaniz lazim.

Beceremedim bir türlü hocam ya tıklanmıyor acaba günü bitiremediğim için mi oluyor ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 2 Kasım 2016; 14:59:35 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.