Şimdi Ara

Farming Simulator [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.922
Cevap
20
Favori
105.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şuan için memnunum. Henüz yeni bir tarla almasam da veyahut hayvancılık işine girmesemde, komşu tarlaların görevleri kurtarıyor beni. Bir de çok gerekmedikçe ürünleri satmamak gerekiyor tabi. 1700 den soya fasulyesi satmıştım iyi para kaldırmıştım o sayede. Balya makinesi belimi büktü. 102bin dolar mıydı neydi o :)
  • Şimdi size sorum şu. Benim kuzenlerle beraber oynadığım bir nitrado server'ım var oradan FS15'e full tempo devam ediyoruz. Sizce ben şimdi neden FS15'i bırakıp FS17'ye geçmeliyim. Üç neden verebilirmisiniz bana? (grafik hariç)
  • gorkemchem kullanıcısına yanıt
    fs 15 son dönemlerde i 7 6700 k gtx 970 16 gb 2400 mhz ram z170 pro sıvı soğutmalı bir sistemde dahi kasan takılan bir oyun
    2.daha çok marka mesela benim çok sevdiğim markalar geldi oy üzden bu kadar fazla oynatıyor kendini
    3 işçiler daha akıllı
  • Farming Simulator [PC ANA KONU]
    Farming Simulator [PC ANA KONU]
    İnsanlara bişeyler oldu???

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Sabahtan bu yana modlar çakışıyor, insanlarda hata oluyor sanıyorum. Mod sil mod yükle bir hal oldum. Rağmen bugün Cadılar Bayramıymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Sabahtan bu yana modlar çakışıyor, insanlarda hata oluyor sanıyorum. Mod sil mod yükle bir hal oldum. Rağmen bugün Cadılar Bayramıymış.

Bemin oyun korsan...
    Zaten enteresan şekilde mod bölümüde güncelleniyor yeni modlar ekleniyor...

• Yalni arka arkaya urun sattiginizda fiyati acayip dusuyor onun farkindasinizdir sanirim arkadaslar, mesela silodaki tum bugdayi satarsaniz fiyati diber vurur hasat yaptikca satin daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Çok iyiymiş bu, ben de böyle yapayım, onlar araç hareket edince düşmüyor dimi .

Ben dikkatli taşıdım birşey olmadı ama kayış bağlayabiliyorsun hiç bir şey olmuyor benim aklıma gelmemişti. Trailerin yanına gezince yeşil birşey çıkıyor belirtilen tuşa basınca kemerle sıkıyor yükü. Bunun 3 katlı olanları var modla, tek seferde 3 katlı yüklüyorsun.
  • suni gübreleme cihazı aldım. gübreyi nereden alacağız. Markette bulamadım. suni gübre içinde hayvan mı lazım illa?
  • Göttingenli Ethem kullanıcısına yanıt
    Tohumlari doldurdugunuz yerde, su asil evimizin hemen karsisinda yani

• 2015 oyunundaki büyük talep bu oyundada var mı? Ona göre satmak istiyorum mahsülleri.

• quote:

2015 oyunundaki büyük talep bu oyundada var mı? Ona göre satmak istiyorum mahsülleri.

Büyük talep var varda adı büyük talep. Patatese talep var diyor 250 dolar. :D şaka gibi. Ben en çok şuna uyuz oldum. Markette indirimli ürün olduğu zaman oyun uyarmıyor bizi. Sürekli markette satışlar kısmına bakmak zorunda mıyım arkadaş ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Tohumlari doldurdugunuz yerde, su asil evimizin hemen karsisinda yani

Teşekkürler.

bu arada gübre koymadan tarlayı gübreledim. gübreyi fışkırttı ve tarla biraz daha koyu gözükmeye başladı. Tarla gübrelenmiş oldu mu?
  • Mahsüllerde uyarı veriyor yani?

• quote:

Mahsüllerde uyarı veriyor yani?

MAhsüller için ekrana yazı geliyor. Şurada büyük talep var gibisinden. Fakat satışlarda indirim olduğunda şu üründe indirim var demiyor. Market kısmına girip satışlar bölümüne bakacaksın ki indirimli ürün varsa göresin.

Bende bazı stratejik hatalar yaparak kendimi 100binlik kredi yükünün altına soktum durduk yere. Şimdi elin tarlasında çalışıp duracağız :D
  • tavuk alımı yok mu oyunda. bulamadım
  • Başarımlarda bug var 50 domuz 30 koyun vs hepsini yaptım ama 20 inek doğurtun olmuyor 30 inek almıştım kendiliğinden 70 inek oldu ama başarımı vermiyor kafayı taktım
  • Merhaba oyunda v-sync kapatılmıyor mu ? 60 fps sabitliyor sürekli ayarlar kısmında dikey senk. kapalı olmasına rağmen fps sabitliyor

• malum yerlerden torrenti indirip oyunu denedim.
    farming 15 i satın almıştım.
    Bu oyun tek başına oynanmıyor.
    Multiplayer oynayacak arkadaşlar olursa alıp oynanabilir.

Steam: cnone5
  • Göttingenli Ethem kullanıcısına yanıt
    Esc'ye basip meyve turleri yazan yerden sag oka tiklayarak gubrelenip gubrelenmedigine bakabilirsiniz, gubre olmadan makine nasil calisiyor onu anlamadim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.