< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fast X | Vin Diesel - Jason Mamoa (19 Mayıs 2023) (8. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Film şampiyonlar ligi gibi yine. Jason Momoa baya döktürmüş joker havası aldım ben gülüşleri, mimikleri, esprileri güzel oynamış acıkcası.
Film ise 5-6 puan civarlarında benim için. Açıp bir daha izlemem.
Nasıl bir kurgu yapmışlarsa artık tam 4 farklı hikayeyi (Domu - Lettyi - Ekibi - ve Villian ) 142 dk ya sığdırmaya calıstıkları için bir yerden sonra karman çorman oluyor herşey. Odaklanamadım hiç filme.
Domun süper güçlerini bu filmde de gördük bol bol. Artık gözüme hiç batmıyor bu seri fantastik bir seri artık herkes biliyor.
Stariumda izledim sonunu görünce keşke gitmesemiydim acaba dedim kendi kendime. Ama boş vaktimi değerlendirmek için güzeldi yinede.
Kısacası boş vakti olan parasına kıyabilen seriyi seven sinemada izleyebilir.
-
Bugün gittim izledim. Momoa döktürmüş çok beğendim. Film ise genel olarak benden 10 üzerinden 6 alır. 5.filmle güzel bağlamışlar. 8 ve 9 dan daha iyiydi ama mükemmel diyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 21 Mayıs 2023; 11:30:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
paribu cineverse imax de 200tl bilet fiyatı 150tl değil.
-
-
Doğrudur hocam adamların ülke genelinde sabit bir fiyat politikası bile yok ne denk getirirlerse işte. Yine de yazık gerçekten bir biletin şu fiyatlarda olması… gözlük ücreti kaç para bilmiyorum ama mısırın cineverse büfelerinde pahalı olduğunu biliyorum. İki kişi bir haftasonu keyfi yapmak istesen mısırıydı gözlüğüydü yemeğiydi derken 500 lirayı geçecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vasat filmdi beğenmedim 6 puan verecektim ama son sahne hatırına 7 puanı hak ettti.
-
Çakma, korsan dublaj olmasın hocam? Ayrıca Xbet'li film izleyeceğime hiç izlemem daha iyi.
Yok orijinal dublaj gibi görünüyor. Ayrıca çekim stabil. Titreme ve oynama yok. Sen ben izlemem hocam ama binlerce kişi izliyor.
-
Film gene efso olmjs
Filmi Imax izledim beklentilerim zaten yüksek değildi tamamını karşıladı. Tamamen aksiyon, patlama vs. her şey var iyi para harcanmış gözünü kırpmadan izliyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 1 Haziran 2023; 14:47:17 >
8 ve 9.filmden açık ara çok daha iyi olmuş film fazlasıyla tatmin etti
-
9 Haziran'da dijitale gelme ihtimali çok yüksek. Onaylanırsa yazarım.
Edit: Microsoft mağazasında 9 Haziran gözüküyor. O tarihte gelecektir.
-
Tüh desene boşuna 200tl verip IMAX de izledik
-
4K Dahil internete düştü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X