Şimdi Ara

Fast and Furious:Tokyo Drift neden beğenilmiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamda istedigimiz sokak modifiyeli araba yarislari vardi.
    Fast and Furious:Tokyo Drift neden beğenilmiyor ?

ozellikle bu soundtrack heryerde caliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 18 Nisan 2017; 0:15:11 >

• Beğeniliyor kim beğenmemiş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmeyen belediye oyun parkında misket oynasın serinin en efsane filmi müziği bile efsane hittir japonyanın sokak ortamı kızlar arabalar tokyo senaryo felan en sevdiğim serinin en sevdiğim filmi
  • Serinin en iyi filmlerinden biriydi, beğenmemek mümkün değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık yanlış olsa gerek hocam çünkü bu film serinin en esaslı filmlerinden birisidir. Asıl Sean karakterini sonraki filmlerde göremedik diye bir tepki var.

• İlk 3 film müthişti sonra istikrarlı şekilde bozmaya başladılar ve o üç filmin de en iyisi budur muhtemelen. İlk filmin sonundaki Bryan vs Dom kapışması da çok iyiydi arada açar izlerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok izlediğim Fast and Furious filmidir.İlk başta Paul Walker olmadığı için çok yadırgamıştım çünkü ben seriye TFTF ile girmiştim.Arkadaşların gazıyla izlemiştim baya hoşuma gitmişti.Sonra aynı yıllarda olması gerek NFS Carbon çıkmıştı.Oyunun belli bölümlerinde filmle oyunu özdeşleştirdim filmi oyunu oynarken birkaç defa daha izledim.Bir kere bu film müzik literatürüne 2 tane müzik kazandırdı yarış çeşitlerine de drifti kattı.Sonra Lancer Evo 9 lar herkesin favori arabası oldu.O zamanlar fast and furiousun konusunun araba olduğu yıllardı.Şimdi ki gibi absürt ve saçma aksiyon yoktu.Filmleri izleyince insanın araba süresi geliyordu.

4 ve sonrasını bu filmin yanında film demem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 17 Nisan 2017; 23:53:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Başlık yanlış olsa gerek hocam çünkü bu film serinin en esaslı filmlerinden birisidir. Asıl Sean karakterini sonraki filmlerde göremedik diye bir tepki var.

IMDB puani 6.0

forumda yorumlarda pek begenilmemis Tokyo Drift
  • F&F serisini sevenlerin -yasadışı sokak yarışları + modifiye sebebiyle- en çok sevdikleri filmlerinden biri.
  • Çıktığında 2 gün üst üste izlemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Başlık yanlış olsa gerek hocam çünkü bu film serinin en esaslı filmlerinden birisidir. Asıl Sean karakterini sonraki filmlerde göremedik diye bir tepki var.

IMDB puani 6.0

forumda yorumlarda pek begenilmemis Tokyo Drift

Her zaman IMDb ye bakmamak lazım.

• İzlediğim tek Hızlı ve Öfkeli filmiydi Tokyo Drift. Bence güzeldi.

• Bi o bi 5i izledim bi ara komple izlerim seriey
    Güzel filmdi ver elini tokiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 18 Nisan 2017; 12:19:36 >
  • Gayet güzel bence de, umarım Sean'ı kullanırlar kalan 2 filmde. En sondaki sahneden devam edebilirler

• Bence gayet beğeniliyor bizim memlekette de dahil olmak üzere İlk izlediğim FF filmidir bu arada bu yüzden yeri bir başkadır
  • Türkiye de yüksek puan almış ama dünya genelinde 6.0 alması üzücü.
  • İlk üç film iyiydi diğerleri ayrı bir seri gibi düşünülebilir aksiyon gibi yani onların içinde'de 5. film iyi benim için diğerlerini pek sevmedim, Tokyo iyi filmdi kesinlikle.
  • başrol oyuncusu bi değişik gelir bana hep farklı bakarım ama güzel filmdi
  • Bence serinin en iyi filmi.
  • Beğeniliyor. Sadece IMDb puanı düşük o kadar. Ordaki o puanda çok gerekli birşey değil zaten. Bu tarz filmlere yüksek verilmiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.