Şimdi Ara

Fastpay ile elektrik faturası (Enerjisa) ödemede %10 iade (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
50
Favori
63.082
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enerjisa Türkcell firması listede görünmüyor 3 tane enerjisa var hangisini seçiyoruz bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı kullanmıyorum. Fastpay kullanma şansım var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır bu fastpay neden cihazdaki dosyalara fotoğraflara erişim izni ister,nedir burdaki amacı..izin vermessen de çalışmıyo program..yüzde 10 için gerek yok,onların olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: YSNYNR

Başka bankadaki hesabına EFT yap. EFT ücreti almıyor.
    Teşekkürler...

• shalom kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış hatırlamıyorsam.. 2 Türlü Ödeme yöntemi var biri direk KK diğeri Ek Hesap uzerinden.

• iade ne zaman yansıyor genelde arkadaşlar 4 gün oldu herhangi bir iade oluşmadı. Birde iade olması için denizbank kredi kartı olma ve kendi faturamız olması şart mı arkadaşlar ?
  • Otomatik odeme talimatında faturası olup da çıkarıp bunu deneyen var mı ? Denemeye değer mi ? Faturaları otomatik odemeden nasıl çıkarabilirim?
  • bu kampanyada niye denizbank genellemesi yapmışlar bende denizbank yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Otomatik odeme talimatında faturası olup da çıkarıp bunu deneyen var mı ? Denemeye değer mi ? Faturaları otomatik odemeden nasıl çıkarabilirim?
    Cikarmana gerek yok.Bende var otomatik ama otomotik son gun oder.Ben once odedim otomatikte fatura bulamadigi icin odeyemedi tabi.Yani cikarmaya gerek yok son gunden once ode yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Hayır bu fastpay neden cihazdaki dosyalara fotoğraflara erişim izni ister,nedir burdaki amacı..izin vermessen de çalışmıyo program..yüzde 10 için gerek yok,onların olsun
    Fotoğraf icin QR kod dosyalarim icinse uygulamanin calismasi icin bu kadar kasmayin.Izin ver diyin gecin.

Otobuste yeri geliyor istanbulkartimi yukluyorum guzel uygulama gereksiz yere gidip kartimi akbil gisesinde doldurmuyor yada milletten kart istemiyorum boyle appleri seviyorum destekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 15 Şubat 2019; 20:12:12 >
  • Kart eklerken foto ile ekleme var. Sebebi odur.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

bu kampanyada niye denizbank genellemesi yapmışlar bende denizbank yok
    kredi kartın olması yeterli. benim de deniz de hesap yok. kredi kartını bağlıyorsun kaydolup. sonra ödeme yaparken kk seç. 1-2 güne iade hesaba yatıyor. onu da hesabına eft yapabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayaletcasper

Kredi kartı kullanmıyorum. Fastpay kullanma şansım var mı?
    hayır. anca denizden hesap açtırmalısınız yararlanmak için.
  • Kredi kartından elektrik, doğalgaz vb. fatura ödemelerinde son ödeme tarihine kadar faiz alıyordu bir dönem. Hala devam ediyor mu bu mevzu? Yani işlem ücreti yok ama başka bir masraf çıkmasın başımıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpermete

Kredi kartından elektrik, doğalgaz vb. fatura ödemelerinde son ödeme tarihine kadar faiz alıyordu bir dönem. Hala devam ediyor mu bu mevzu? Yani işlem ücreti yok ama başka bir masraf çıkmasın başımıza.
    tahsilatı anında yapıyor zaten. ben masraf ödemedim.
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    denizbankın kredi kartıda yok herhangi bir kredi kartı olur mu acaba
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Akbank kullanıyorum hocam kesin bilgi midir? Sonra fatura iki defa ödenmesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Akbank kullanıyorum hocam kesin bilgi midir? Sonra fatura iki defa ödenmesin?
    Bence çıkar böyle sıkıntılarla karşılaşana denk geldim çünkü. Benimde Cepteteb kredi kartına bağlıydı çıkardım ödedim %10 iade geldi temiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 15 Şubat 2019; 21:34:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

denizbankın kredi kartıda yok herhangi bir kredi kartı olur mu acaba
    Hesap açtırcan hesap takip bakıyor fastpayde gözükür

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.