Şimdi Ara

Fastpay ile elektrik faturası (Enerjisa) ödemede %10 iade (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
50
Favori
63.082
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 Şubatta yapılan ödemem için iade gelmedi daha, gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Akbank kullanıyorum hocam kesin bilgi midir? Sonra fatura iki defa ödenmesin?
    Benim faturalar isbankasinda normalde. Boyle kampanyalar oldugu zaman baska kanaldan odersem iscepten bakıyorum. Aninda fatura gözükmüyor artik. Bankadan bankaya degisiyor olabilir ama sanirim hepsi artik entegre calisiyor. Akbank kullanmadigim icin bilmiyorum. İscepte, talimatli faturalar ciktigi zaman odemeler kisminde gözüküyor. Baska yerden odersem hemen ordan da siliniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura ödemesini Enpara üzerinden yapıp sonradan taksitlendiren oldu mu? Bu ayı ödedim gerçi...

• alpermete A kullanıcısına yanıt
    Taksitlendiriyor hocam.
    Ben her ay taksitlendiriyorum Enerjisa başkent faturasını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.

• Fastpay hesabina sadece bir fatura mi ekleyebiliyoruz geri odeme almak icin? Iki fatura eklesek 50+50 yatirmaz mi odemeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: slickman

Fastpay hesabina sadece bir fatura mi ekleyebiliyoruz geri odeme almak icin? Iki fatura eklesek 50+50 yatirmaz mi odemeyi
    Şartlarda fatura eklemek diye birşey yazmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hhd82

Baskent enerji de aynı hata verdi karttan para cekilmedi ama işlemler de gozukuyor fast pay de

Alıntıları Göster
    bana da aynı hatayı veriyor, kaç gündür tekrar tekrar denememe rağmen, nasıl çözebiliriz bu sorunu acaba
  • Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    Garanti sanal kart ile alıyordum hatayı baska kart ekleyerek odeme yapabildim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

6 Şubatta yapılan ödemem için iade gelmedi daha, gelen var mı?
    iade gelmedi fatura odeme 9 şubat ta , onumuzdeki hafta yatmazsa sorun var

• Ödememi yaptığım gün dahil 3. Gün yatmıştı 10 liram.

• "Belirtilen kriterlerde faturanız bulunmamaktadır" hatası veriyor sebebi nedir ? abone numarasının başına 0 ekledim

• ben 10 şubat tarihinde faturami ödedim iade yatmadi mh aradigimda %10 iade kampanyasinin bittigini sadece %10 bonus kampanyasinin devam ettigini belirtiler hala sitede kampanya ilani var uğrasmak istemedim hala var diye bundan sonra yatiracaklarin haberi olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan350

ben 10 şubat tarihinde faturami ödedim iade yatmadi mh aradigimda %10 iade kampanyasinin bittigini sadece %10 bonus kampanyasinin devam ettigini belirtiler hala sitede kampanya ilani var uğrasmak istemedim hala var diye bundan sonra yatiracaklarin haberi olsun
    %10 bonus nasıl paraya çevirebileceğiz Denizbank ile hiç kartı olmayanların ?

• quote:

ben 10 şubat tarihinde faturami ödedim iade yatmadi mh aradigimda %10 iade kampanyasinin bittigini sadece %10 bonus kampanyasinin devam ettigini belirtiler hala sitede kampanya ilani var uğrasmak istemedim hala var diye bundan sonra yatiracaklarin haberi olsun
    Kampanya Koşulları

Kampanya kapsamında fastPay uygulaması üzerinden Enerjisa faturasını ödeyen fastPay kullanıcıları, fatura tutarının %10'unu iade alma hakkını kazanacaktır.
    İade tutarı kullanıcı başına aylık 10 TL'yi; kampanya süresince 50 TL'yi aşmayacaktır ve fatura ödemesini takip eden bir hafta içerisinde kullanıcının fastPay bakiyesine yüklenecektir.
    fastPay ve Enerjisa kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Kampanya 31.12.2019 tarihine kadar geçerlidir.
    Daha fazla bilgi için:www.fastpay.com.tr | 444 0 800
    Sıkça sorulan sorularınız için tıklayınız.

31.12.2019 diyor, biten bonus mu acaba ? Aslinda o da subat ayi sonuna kadar diyor, kota mota yok. Bence call centerdaki kifayetsizin cevabi dogru degil ama 10 tl icin ugrasmaya degmez.

• 2 hafta önce uygulama üzerinden yaptığım enerjisa (başkent) fatura ödemesinin iadesi yatmamıştı. şikayet kaydı oluşturdum. "kazandığınız indirim en kısa süre içerisinde yüklenecektir" şeklinde mesaj geldi. iadesi yatmayan arkadaşlar bildirim oluştursun bence hemen.
  • Cumartesi yatırdım, bu sabah geldi 10 TL. Fatura da validenin üzerine kayıtlı, soran olmuş kendi adına kayıtlı olmak zorunda değil.
  • Kampanyayı görüp ilk defa üyelik olusturuo hesap açmıştım.11 Şubatta ödeme yapmıştım.Bugün aradım müşteri hizmetleri mi kimlik seri nosu sordu söyledim kısa süre bekletti kimlik bilgileriniz sistemde güncel olmadığı için işlem geçmişinizi göremiyorum şubeden güncellediğiniz takdirde görebilirim dedi kızdım kapatırmısınız hesabı dedim onun içinde şubeye gidip kimlik bilgilerinizi güncellemeniz gerekmekte dedi Şaka gibi

• quote:

klsasik bir mh sallaması. salla gitsin tutarsa. kafalarına göre geçiştirmeye çalışıyolar böyle. bi işe yaradıkları da yok bişi bildikleri de yok. i
    şimdi birazdan call center çalışanları dayanışma derneği üyelerinden biri gelip onlar da insan diye kızabilir
  • Ödeme yapmak istiyorum "Kurum ile bağlantı kurulamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" hatası ile karşılaştım dün ve bugün. Sildim uygulamayı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.