Şimdi Ara

Fastpay ile kahve dünyası ödemene 10tl iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
7
Favori
5.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kahve Dünyası Ödemende 10 TL hediye!

Kahve Dünyası mağazalarında ödemelerini artık fastPay’le yapabilirsin! Nefis kahve, çikolata ve dondurmaların tadını çıkardıktan sonra sıra ödemeye geldiğinde kolaylık fastPay’le cebinde. Uygulamayı aç, telefonunu yan çevir ve QR kodu kasiyere göster, işte bu kadar basit! Üstelik ilk ödemende 10 TL hediyemiz! 34 ilde 450’den fazla Kahve Dünyası mağazasında geçerli bu fırsatın tadını çıkarmak fastPay’le olur.

Kampanya Koşulları:
    fastPay ve Kahve Dünyası arasındaki kampanya 09.09.2019 - 31.12.2019 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyadan tüm fastPay kullanıcıları Kahve Dünyası’nda yapacakları ilk ödemede faydalanabilirler.
    Kampanya kapsamında fastPay uygulaması üzerinden Kahve Dünyası’nda yapılan ilk ödemede 10 TL iade yapılacaktır. İade tutarı 1 hafta içerisinde kullanıcıların fastPay bakiyelerine yüklenecektir.
    Kampanya Kahve Dünyası Ankara Ekonomi Bakanlığı , Kahve Dünyası Eminönü, havaalanı noktaları, cornerlar ve metro istasyonları mağazalarında geçerli değildir.
    Bir kullanıcı kampanyadan yalnız bir defa faydalanabilir.
    fastPay ve Kahve Dünyası kampanya içinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Kampanya sonunda kazanılan ve 3 ay boyunca kullanılmayan hediye TL tutarları fastPay tarafından geri alınabilir.
    Fastpay ile kahve dünyası ödemene 10tl iade

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hazır al, 1 TL öde kampanyası ile kombo yapılırsa sıcak fırsat

• bilgi için teşekkürler
  • Atm den Fastpay bloke kaldırma nasıl yapılıyor bugün bir türlü yapamadım

• Muhtemelen kasiyerler bilmeyecek ne olduğunu. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Muhtemelen kasiyerler bilmeyecek ne olduğunu. :)
    aynen kasiyerlerin uğraştırmayacağını bilsem gider denerdim kahvesini
  • a101'de de ilk başta öyleydi. şimdi öğrendiler. hep fastpay ile ödüyorum. anında %10 iade geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabah alışverişi yaptim, hemen bildirim geldi 10 tl iade için. Uygulamayı bilmiyormuş gibi yaptım, kullanımını kasiyer yonlendirdi.

• yazilimsever kullanıcısına yanıt
    10 tl iade için 10 tl alışveriş şartı var mı yoksa alt tutarlarda da 10 tl iade geliyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: veysim47

10 tl iade için 10 tl alışveriş şartı var mı yoksa alt tutarlarda da 10 tl iade geliyor mu
    Tutar şartı yok, en ucuz sıcak çikolata var 1 tl alabilirsiniz.

• Fastpayde kampanya görseli çıkmıyor bende

• kumandan hüsamettin K kullanıcısına yanıt
    www.fastpay.com.tr
    Kahve Dünyası Ödemende 10 TL hediye!
    https://www.fastpay.com.tr/firsatlar/kahve-dunyasi-kampanyasi.aspx

• yine böyle bir kampanya için gitmiştim kahve dünyasına, hatun ısrarla buyrun oturun kahvenizi getireyim diyor, dedim yemezler, önce kampanya kodunu gir hele, becerebilcen mı diye... harbiden de yapamadı, Allahtan ötekİ erkek eleman uğraştı da çözdü... ee hanfendi, seni dinleseydik, oturup kahveyi içcektik, sonra tam ödeme aşamasında böyle rezillik yaşatcaktin, mecburen parayla ödeyecektik...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

yine böyle bir kampanya için gitmiştim kahve dünyasına, hatun ısrarla buyrun oturun kahvenizi getireyim diyor, dedim yemezler, önce kampanya kodunu gir hele, becerebilcen mı diye... harbiden de yapamadı, Allahtan ötekİ erkek eleman uğraştı da çözdü... ee hanfendi, seni dinleseydik, oturup kahveyi içcektik, sonra tam ödeme aşamasında böyle rezillik yaşatcaktin, mecburen parayla ödeyecektik...
    Tamamen şans işi, uygulama üzerinden ödemeyi bilmeyen kasiyerleri de vardı geçen yıl

• Kahve dışında bir şey alsak olur mu? draje çikolata falan
  • 1 lirada cekseniz 10 TL iade geliyor

• Tutarı fastpay bakiyesinden mi yoksa tanımlı kredi kartından mı çekiyor? Görünen o ki bkm gitti fastpay geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

Hazır al, 1 TL öde kampanyası ile kombo yapılırsa sıcak fırsat
    Online ödeme oluyor fastpay olmuyor en azından bende fastpay ile öde seçeneği çıkmadı.

• Ben dün kullandım. Kullanımı çok kolay, kasiyere FastPay’le ödeyeceğim diyorsun, sonra fastpay uygulamasında QR code’la öde kısmında çıkan 6 haneli kodu söylüyorsun o kadar. Benim kredi kartı Fastpay’e tanımlıydı zaten, İstanbul kart yüklemelerinde kullandığım için, oradan çekti.
    10 TL anında iade geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycanata -- 3 Kasım 2019; 10:1:59 >
  • Kampanya devam ediyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.