Şimdi Ara

FASÜLYELERDEN STRATEJİ OYUNU İCAT ETTİM - fikir verin geliştirelim- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
9
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Al1mert

4 satırdan 20 taş olabilir taşların sayısı. Herkesin yerleştircek yeri olmalı. Bide bi programcıya yaptiralim bunu

4 grup olursa birinin kazanması için 3-1 eli alması gerek, bu biraz olur diye tek sayılardan gittim
  • Up, daha fazla fikre ihtiyacimiz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutar up.

• Android yazilimini yaparim istersen. 5.bin tl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

Android yazilimini yaparim istersen. 5.bin tl.

5 biraz çok 4,9 a olur diyorsan düşüneyim
  • up
  • Biraz daha stratejik ögeler konulsa, online hale getirilse tutabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

Biraz daha stratejik ögeler konulsa, online hale getirilse tutabilir.

mesela nasıl bir ekleme istiyorsun, biraz daha açıklar mısın?
  • Android oyunu olsa tutabilir, karşılıklı karşılaşmalar, dereceli maçlar, bide kazananlara ilerledikçe fasulye skini

Tutar mı tutar
  • up, daha fazla güzel fikre ihtiyacımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: reisiflamingo

quote:

Orijinalden alıntı: Zamboni

Güzel düşünce ama puanlama sistemi daha farkli olabilir

varsa fikriniz değerlendirelim?

Hicbirsey gelmiyor aklima

• Okudum, bence çok güzel bir oyun, konu dışında beyin hücrelerini öldürmek yerine iyi bir uğraş :D, bilgisayar oyunu olarak programlanırsa çeşitli modlar üretilebilir. Söylenmiş herhalde ama toparlayalım:

1. mod:
    Kazandığımız elde(bir karşılaştırma) yenen yerdeki tüm fasulyeleri alır ve oyun dışı bir yerde biriktirir. En fazla fasulyesi olan kazanır.

2.Mod:
    Kazanılan fasulyeden ziyade el önemlidir, fasulye sayısına bakılmaz kazanılan el sayısına göre değerlendirme yapılır.(örn 9 el varsa,5 yapan kazanır)
  • fasülye sk olsun üstüne fasülye koyarsan diğer fasülyeyi öldürsün. satranç gibi. çeşitli askerler vs.
    satranç zaten sığ bir oyun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

fasülye sk olsun üstüne fasülye koyarsan diğer fasülyeyi öldürsün. satranç gibi. çeşitli askerler vs.
    satranç zaten sığ bir oyun bence.

Hocam çok Town of Salem oynayınca başa vuruyor herhalde
    Burda anlatılan oyun biraz farklı : )
  • Hocam bu iş ticarete bile sökülebilir portatif oyun arenası vs. İle

• quote:

Orijinalden alıntı: Tevfik0

Güzel oyun kazanan 1 fasülye değilde kazanmasını sağlayan rakamın hepsini alabilir öyle de değişik olur.
    Mesela biri 10/6/5/4/3 yapmış olsun diğeri 7/6/5/7/3 yapsın 10>7 olduğu için 7nin tamamını alsın 2.sırada 6=6 kazanan yok 3.sırada da kazanan yok 4.sıra 4<7 olduğundan 4 fasülyeyi de kaybetsin son sıradakilerde de eşitlik var kazanan yok. Sonuç olarak biri 7yi kazanmışken 4ü de kaybetmiş olsun. Anlatabildim mi? Daha seri bi oynanış olur. Ama tebrik ederim iyi fikir

bu akşam dediğin modu denedik, bir sıkıntı var, bir iki elden sonra bir kişinin fasulyeleri hemen bitebiliyor, oyunun devamlılığı uzun sürmüyor, ama geliştirilebilir bir mod düşünmüşsün gene de

• quote:

quote:

Güzel oyun kazanan 1 fasülye değilde kazanmasını sağlayan rakamın hepsini alabilir öyle de değişik olur.
    Mesela biri 10/6/5/4/3 yapmış olsun diğeri 7/6/5/7/3 yapsın 10>7 olduğu için 7nin tamamını alsın 2.sırada 6=6 kazanan yok 3.sırada da kazanan yok 4.sıra 4<7 olduğundan 4 fasülyeyi de kaybetsin son sıradakilerde de eşitlik var kazanan yok. Sonuç olarak biri 7yi kazanmışken 4ü de kaybetmiş olsun. Anlatabildim mi? Daha seri bi oynanış olur. Ama tebrik ederim iyi fikir

bu akşam dediğin modu denedik, bir sıkıntı var, bir iki elden sonra bir kişinin fasulyeleri hemen bitebiliyor, oyunun devamlılığı uzun sürmüyor, ama geliştirilebilir bir mod düşünmüşsün gene de

Aslında tahmin ettim öyle çabuk biteceğini ama diğerine göre daha hızlı gelişip sonuçlanan bi şekilde olması daha eğlenceli olur mu ki demiştim bitirip tekrar başlamalık şekilde

• quote:

quote:

quote:

Aslında tahmin ettim öyle çabuk biteceğini ama diğerine göre daha hızlı gelişip sonuçlanan bi şekilde olması daha eğlenceli olur mu ki demiştim bitirip tekrar başlamalık şekilde

ilk mesaja farklı bir hızlı mod ekledim, seninki de baya hızlı bir mod olarak oynanır gayet güzel, ayrıca senin modun güzel yanı daha az fasülye kaybetmeyi de hesaba katarak dizdiğin için iş biraz daha stratejik bir boyut kazanıyor , öbür türlü sadece diğerinden üstün olmayı hesaplıyorsun

• enes1406 kullanıcısına yanıt
    fikir istediniz fikir verdik :D
  • up, bu arada isterseniz oyuna 2 fasülye gücünde nohut da ekleyebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.