Şimdi Ara

FAT32'ye 9GB'lık Dosya Atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz ki fat32 4gbtan fazlasını kabul etmiyor. Hafıza kartım 16gb, rarlayıp denedim ama hem rar hem çıkarttığım dosya sığmadı haliyle. EXFAT veya NTFS çevirip atınca da telefon görmüyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu

• RealSchule R kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki yapacak birşey yok. Eğer cihazınız root lu ise hafıza kartını exFAT olarak biçimlendirdikten sonra aşağıdaki uygulama ile mount etmeyi deneyebilirsiniz;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter&hl=tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Ne yazıkki yapacak birşey yok. Eğer cihazınız root lu ise hafıza kartını exFAT olarak biçimlendirdikten sonra aşağıdaki uygulama ile mount etmeyi deneyebilirsiniz;

telefonun rootlu ama telefon exfatı görmüyor ki.
  • 9 GB dosya muhtemelen Hd filmdir. Eğer öyleyse mkv merge ile 2 dakikada bölüp atabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

quote:

Linkini verdiğim program ile mount etmeyi denedizmi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

quote:

Linkini verdiğim program ile mount etmeyi denedizmi?

Hocam neler geldi başıma bi filmi hafıza kartına atıcam diye anlatsam inanmazsın şimdi sadece videoyu kesmekle uğraşıcam

• Fat32 4096mb büyük tek parça dosya atılmaz
    kartı ntfs yapıp atıcaksın nette bi ara görmüştüm
    kartı dosya sistemini formatlamadan fat32 yapmaya çalış ancak böyle olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumber hocamin dedigini dene olmadi dosya atacaksan 3 e bolebirsin film atacaksan 3 parcaya kesebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Fat32 4096mb büyük tek parça dosya atılmaz
    kartı ntfs yapıp atıcaksın nette bi ara görmüştüm
    kartı dosya sistemini formatlamadan fat32 yapmaya çalış ancak böyle olur

ne geldiyse başıma o partition programlarından sonra geldi zaten. Peki filmi böldüm, altyazıyı nasıl 3'e bölücem ?
    Altyazı dosyasından 3 kopya oluşturup her birinden gerekmeyen süreleri silmelisiniz. Daha sonra 2. ve 3. parçalar için de sırasıyla birinci ve hem bir hem ikinci parçaların süresi kadar süreyi her bir süre ayracından çıkarıp yeniden hesaplamalısınız. Yapmaya değer mi bilemedim.

Cihazınızın rootlu olmasının temel amacı; başınıza gelebilecek çıkmazlar olduğunda (şu andaki durum gibi) onları yok etmeye çalışmak değil, cihazınızı onlarla çalışmaya uyarlayabilmektir.

Markette rootlu cihazlar ve destekleyen kerneller için, NTFS ve ExFAT gibi sistemleri cihaza tanıtmaya yarayan bir sürü başarılı uygulama var. Cihazınızın modelini bilmiyorum ama çok nadir bir model değilse %99 işe yarayacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

Altyazı dosyasından 3 kopya oluşturup her birinden gerekmeyen süreleri silmelisiniz. Daha sonra 2. ve 3. parçalar için de sırasıyla birinci ve hem bir hem ikinci parçaların süresi kadar süreyi her bir süre ayracından çıkarıp yeniden hesaplamalısınız. Yapmaya değer mi bilemedim.

Cihazınızın rootlu olmasının temel amacı; başınıza gelebilecek çıkmazlar olduğunda (şu andaki durum gibi) onları yok etmeye çalışmak değil, cihazınızı onlarla çalışmaya uyarlayabilmektir.

Markette rootlu cihazlar ve destekleyen kerneller için, NTFS ve ExFAT gibi sistemleri cihaza tanıtmaya yarayan bir sürü başarılı uygulama var. Cihazınızın modelini bilmiyorum ama çok nadir bir model değilse %99 işe yarayacaklardır.

Dün bi program denedim fakat mount etmedi hafıza kartını. Daha doğrusu hiç bir işlem yapmadı. Altyazı bölme işi zahmetliye benziyo. Altı üstü bi film izlemek istedim neler geldi başıma

Şimdi farkettim; GM forumundayız (Adil olabilmek için kullanıcı rumuzlarına ve alt başlıklara hiç bakmadan, direk Android Telefonlar başlığına giriyorum her defasında) demek ki cihaz GMD

Bildiğim kadarıyla OTG desteği yok, zaten olsa da yine ExFAT veya NTFS destekli ek yazılımların olması gerekirdi.

Yine bildiğim kadarıyla doğal ExFAT desteği de yok. "bu bağlantıyı" dener misiniz? Bu uygulama, bizzat ChainFire'ın (rootu Android dünyasıyla tanıştıran, en ünlü adamlardan birisi) yazdığı bir uygulama.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

Şimdi farkettim; GM forumundayız (Adil olabilmek için kullanıcı rumuzlarına ve alt başlıklara hiç bakmadan, direk Android Telefonlar başlığına giriyorum her defasında) demek ki cihaz GMD

Bildiğim kadarıyla OTG desteği yok, zaten olsa da yine ExFAT veya NTFS destekli ek yazılımların olması gerekirdi.

Yine bildiğim kadarıyla doğal ExFAT desteği de yok. "bu bağlantıyı" dener misiniz? Bu uygulama, bizzat ChainFire'ın (rootu Android dünyasıyla tanıştıran, en ünlü adamlardan birisi) yazdığı bir uygulama.

Nasıl denicem bunu ? Ne işe yarıyor yani bu uygulama ?

• zip ile böl niye mkv ile uğraşıyorsun ki

winrar ve 7zip bu işi güzelce yapar sonra bilgisayara part dosyalarını atıp çıkartabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechnicaL

zip ile böl niye mkv ile uğraşıyorsun ki

winrar ve 7zip bu işi güzelce yapar sonra bilgisayara part dosyalarını atıp çıkartabilirsin.

Zip ile hafıza kartına attıktan sonra zipli haliyle mi açıcam videoyu ?
    Eğer amacınız başka bilgisayara taşımak ise videoyu dediğim metot ile yapılır eğer videoyu izleyecekseniz mecbur videoyu böleceksiniz.
  • TechnicaL kullanıcısına yanıt
    videoyu izlicem hocam. Böldüm ama altyazıyı nasıl bölücem onu araştırıcam şimdi
    Yolladigim uygulama rootlu cihazlarin kernellerine bir ekleme yaparak NTFS ve ExFAT sistemlerini tanimalarini sagliyor. GMD'de calisir mi bilmiyorum.

En son çare olarak iş video bölmeye kaldiysa -simdi aklima geldi- Handbrake adli ücretsiz programı indirin. İster videoyu küçültursunuz, ister altyaziyi videoya gömer öyle bolersiniz. Web sayfasında kullanım kilavuzlari da mevcut..

• Videoya mkvmerge programıyla altyazı ekleyip yine aynı programla videoyu 3e bölerek sorunu hallettim arkadaşlar. Teşekkür ederim yardımlarınız ve önerileriniz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.