Şimdi Ara

Fatih Çapa civarında uydunet kullananlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uydunete geçmeyi düşünüyorum.Bu civarda hız, kopma, ping durumları nasıl?
    Bir de sadece internete abone olabiliyor muyuz tv olmadan?

edit : bir de ben binada kutu falan göremedim sadece ttnetin kutusu var ama internet sitesinde binamda bağlantı oldugu yazıyor sıkıntı olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EverChanging -- 29 Ekim 2016; 18:52:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olmaz umarım sıkıntısız kullanirsin.Bu arada youtubede oyun Fatihi Fatihte uydunet kullanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fındıkzadede oturuyorum.
    En sorunsuz ve hızlı internet.
    hd TV yayınlarıda var.
  • teşekkür ederim. peki kabloyu kutudan daireye kadar onlar mı çekiyor? çünkü benim daireme onların kutusundan kablo cekilmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EverChanging -- 30 Ekim 2016; 1:44:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Çapa bölgesi ile ilgili son durum nedir arkadaşlar.Yeni bağlatanlar, hali hazırda kullananlar bilgilendirirse sevinirim.Şu anda ttnet kullanıyorum 16mb 50gb taahhütüm sona erdi.Kablonete geçme konusunda tereddütte kaldım.

Özellikle verdikleri modemin wi-fi çekimi ile ilgili şüphelerim var.Diğer odalardan çekmeme problemi yaşayanlar var.Ekstradan router kullanmak istemiyorum.

Bir de online oyunlardaki ping değerleri nasıl? (cs go, world of tanks vb.)
  • Kocamustafapaşa civarındayım. 50Mbps 250 AKN ile çok memnunum. Arada bir Ping konusunda saçmalıyor ama şimdilik çok çok memnunum. 8-9 ay oldu kullanalı. 50Mbps'i tam olarak alıyorum, 5GHZ modem ile 49.9 geliyor. Up içinde 3.99 geliyor.
  • dyeten kullanıcısına yanıt
    aynen ben de 50mbiti tam alıyorum, pingim de genelde iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EverChanging -- 19 Nisan 2017; 18:12:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EverChanging

teşekkür ederim. peki kabloyu kutudan daireye kadar onlar mı çekiyor? çünkü benim daireme onların kutusundan kablo cekilmemiş

Kuruluma geldiklerinde zaten yanlarında kablo oluyo aşşağıdaki kutudan kablo çekiyolar dairene
  • quote:

Orijinalden alıntı: spree_8

Merhaba, Çapa bölgesi ile ilgili son durum nedir arkadaşlar.Yeni bağlatanlar, hali hazırda kullananlar bilgilendirirse sevinirim.Şu anda ttnet kullanıyorum 16mb 50gb taahhütüm sona erdi.Kablonete geçme konusunda tereddütte kaldım.

Özellikle verdikleri modemin wi-fi çekimi ile ilgili şüphelerim var.Diğer odalardan çekmeme problemi yaşayanlar var.Ekstradan router kullanmak istemiyorum.

Bir de online oyunlardaki ping değerleri nasıl? (cs go, world of tanks vb.)

O bölgede değilim ama bi sorun yaşıycanı sanmam ve her halikarda ADSL'den iyidir ilk bi kablosuzda hız testi yap bak düşük çıkarsa modem ayarlarından STBC Tx ayarını otamatiğe veya kapalıya al sorun ortadan kalkıyo ping ile ilgili sorun yaşıycanı sanmam bende akşamları ping yükseliyodu bi ara bununla ilgili aradım zaten çok kısa süre içinde sorun düzeltildi müşteri hizmetleri çok ilgili.

• Paylaşıldığı zamana bakmamışım yeni farkettim kusura bakmayın
  • dyeten kullanıcısına yanıt
    Modemin kablosuz kapsama alanı yeterli mi? Evin her yerinde wi-fi kullanabiliyor musunuz? Genelde en çok şikayet edilen konulardan biri bu.
  • Bu Uydunet'in tarihi semt'de bile alt yapısı var. Ancak kos koca Bayrampaşa'da hiç alt yapısı yok arkadaş.
  • spree_8 kullanıcısına yanıt
    6 ay kadar kullandım ama yeterli randıman alamayınca router aldım. Şimdi memnunum. Modem kalitesiz, malum rekabet olmayınca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.