Şimdi Ara

FATİH KILIÇLI HK. (A MOTOR-MOTOMARKETİM) FATİH KILIÇLI PİŞMANLIKTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle amacım kimseyi karalamak felan değil ben Mersin'de ikamet ediyorum ve mali müşavirim yani ne sektörden biriyim ne yakınlarında biriyim.
    Bu Fatih Kılıçlı olacak şahsiyet (esnaf diyemiyorum) bırakın esnaflıktan nasibini almayı insanlıktan bile nasibini almamış kişileri barındıran esnaflık adı altında milletin parasını yiyen haksız kazanç sağlayan kişi ve kişilerdir. Kendilerinin maliye sicilini çıkarttığımda 6 ayda bir şirket açıp kapattıklarını sonradan gördüm zaten.
    Neyse gelelim konuya bu arkadaşlarımızdan suzuki gsxr 600 için ön disk sipariş ettim inanın gelen diskte 0,2 cm pay kalmış ki benim diskim zaten daha iyi durumdaydı ve gelen disk benim diskimden çok daha fazla eğikti. Bu bana gelen diskin eğik olduğunu söyledim ve iadesini talep ettim. 14.07.2018 tarihinde yolladığım kargo 16.07.2018 tarihinde ellerine ulaşmasına rağmen diskin kontrolü yapılıyor bahanesiyle 19.07.2018 tarihine kadar sarkıtıldı, aradığımda muhattap bulamıyorum 6 tane numara var herkes birbirine atıyor topu adam gibi konuşacak kimse yok. Onun dışında orada çalıştığını söyleyen bir beyefendi diski başkasından aldığını iadesinin olamayacağını söyledi ve bana verdiği örnek şu: Siz gittiniz marketten peynir aldınız geri iade edebiliyormusunuz? Evet dedim,fişi elimde olduğu sürece iade edebiliyorum. Gönderdikleri disk 10 dk. bile kullanılmadığı halde faturasıyla birlikte iade ettiğim halde iade kabul etmediklerini söylüyorlar,git dava aç diyorlar. Ben bu diski ne yapacam diyorum adama letgoya koy sat diyor böyle bir pişkinlik yok :)
    Ve ne bir gram insanlık var adamlarda ne de bir gram esnaflık.

Böyle adamlardan kesinlikle alışveriş yapmayın benim 400 TL param gitti hakkımı kesinlikle helal etmiyorum çoluğundan çocuğundan çıksın o para ve gerekli tüm davaları açacağım Bimer'inden, mahkemesine, tüketici haklarına kadar gideceğim. A MOTOR (Fatih KILIÇLI) pişmanlıktır ürün almayın, aldırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hucar33 -- 19 Temmuz 2018; 16:47:19 >

• geçmiş olsun. bir e ticaret sitesi üzerinden almadınız mı?
  • ihzone89 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sahibinden üzerinden aldım da sonuca ulaşamadık
  • Bahsettiğiniz isim farklı nedenlerle de epey nam yapmış biridir.. Dikkatli olmakta fayda var..
  • keşke firmayı veya kişiyi önce bir aratsaydınız. Forum üyesinin açtığı konu.
    https://forum.donanimhaber.com/fatih-kilicli-yasadiklarim-ve-sikayetlerim--79010901

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 3 Ağustos 2018; 18:5:36 >
  • Hocam mutlaka gerekirse mahkemeye başvurup hakkınızı arayın, yoksa sizden başka insanları da böyle dolandırmaya devam edecekler.
  • öncelikle çok geçmiş olsun dostum üzüldüm başına gelene
    fatih kılıçlı yani A motor diye bilinen sürekli ellerinde olmayan ürünleri koyan satan bi yer istanbul şirinevler de

ben kendilerine 2 yıldır gidiyorum hatta en son 2 hafta önce gitti YZF r6 motoruma rebriyaj teli gerekiyordu 2012 için gerekiyordu var dediler metrobüsle iş yerine gittim zaten telimi tanıyorum bana depoda olduğunu dediler ve tel geldi bi süre sonra. poşetinden etiketi kopartmış yılı modeli belli olmasın diye farklı bi yıla ait model telini satmaya çalıştılar en son .
    teli yan esnafa sordum bana 99.2002 kasa için bu debriaj teli dediler benim motorum 2012 dedigim halde. almadım çıktım

öncede buna benze sorunlar oldu var dediler dükkanlarına gittim garip garip cevaplar verdiler. buji aldım. stotör aldım grenaj aldım .vida seti aldım böyle bi kaç şey daha aldım gide gele ne kadar sallama iş yaptıklarına şahit oldum .şirinevlere gidin bi parça sorun abi o parçayı A motorda bulabilirsin diyorlar .kime sorsan bilinen biyer ellerinde olmayan şey yok. 0.2.el
    herşey bulunuyor.müşteride bol olunca kime ne tutturursam ayagına geçiriyorlar .bide 5 6 kişiler bi kopnuştuğunubidaha bulamıyorsun bu sebeble ben digrek gidip alıyordum güvensizliğimden

disk hala elindemi . ben az çok biliyorum onları istersen sorayım benim arkadaşım ürün almış buna bi çözüm bulalım diye.

• Takaridolsa T kullanıcısına yanıt
    yok hocam motoru sattım aynen şu görüşünüze katılıyorum bir görüştüğün insanla mümkün değil bir daha görüşemiyorsun ve biraz araştırdım firmayı piyasadan duyduğum şeyler hiç hoş şeyler değil inşallah hakettiğini bulur ne diyeyim
  • 2014 yılında bana sahte brenta satmışlardı :D:D abi frenler tutmuyor diyorum senin fren sistmeinde sorun var dedi :D

ön fren tutuyor dedim 2 tane yağ pompası var dedi cbr 125 de 1 tane olması bile sevindirici ne 2 tane dedim

nitekim sattıkları balata piyasda kilo işi satılan sahte brenta imiş :D:D:D neler neler öğrendik sayelerinde
  • geçmiş olsun motor piyasası eski çakallarla doludur piyasayı bahane edip şeytana uyanlar neyazıkki müşteri kaybeder herçeyden önce can borçludur alıcı olana bu iş motor işi ya başına bişi gelse 2 teker maazallah.arkadaşlar yorumlara sattıkları ürüne aldanıp zırt diye motor ve parca aksesuar almayın özellikle istanbul şirinevlerden....
    baba dededen kalma adamlarla uğraşın alışveriş yapın dün çin malı kullanıp bugun r25 süren bazı asalaklarla alışveriş bırak selam vermeyin..
  • Başlık gerçekten yararlı.

Sayenizde vermek üzere olduğum ciddi tutardaki siparişten vazgeçtim. Özellikle bazı parçalar kritikti mutlaka uyum ya da kalite sorunu yaşardım.

Bu devirde düzgün esnaf bulmak zor.

• Fox913 F kullanıcısına yanıt

adınıza çok sevindim hocam

• Fatih Kılıçlı, motomarketim.com, a Motor, Aras Motor, metin Gündoğdu bunlar hepsi aynı. Sakın ha alışveriş yapmayın. Kırık ürün, arızalı ürün, kusurlu ürün gönderip suçu kargo şirketine bulup kendileri aradan sıyrılıyorlar.

Esanflık yok bunlarda FATİH KILIÇLI HK. (A MOTOR-MOTOMARKETİM) FATİH KILIÇLI PİŞMANLIKTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdem46 -- 15 Eylül 2023; 17:49:41 >
  • Serdem46 S kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun hocam umarım iade şansınız vardır böyle bir adam bu piyasada nasıl barınıyor anlamıyorum gerçekten

• hucar33 kullanıcısına yanıt
    İade felan yok maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.