Şimdi Ara

Fatih terim hesap vermeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mac sonunda konusuruz dedi

Simdi hesap vermeli

Hani arda selcuk felan oyle ahim sahim top oynamiyor

Ama burak olsa belki biraz daha puan alabilirdik

O oyunculari mi cezalandirdi yoksa milli takimimi

Bunun hesabini vermeli

Alacaksin maden neden ilk maclarda oynatmadin

Burak iyi kotu oyuncu tartisilir ama o kadar arayan bir oyuncu ki

Takim hicbirsey oynamazken bile gol atabilecdk bir oyuncu

Ne oldu da bu oyuncular alinmadi

Ne oldu da alindi

Madem alinacakti neden o maclarda oynatilmadi

Hesabini vermeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 12 Kasım 2016; 22:01:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu sefer kafiyeli olmuş ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

bu sefer kafiyeli olmuş ayrıca

Inandin mi

• Konuşmaz basında sormaz çünkü arkası sağlam diye sormaya bi tarafları yemez.

Adam Hasanla-İsmaili aldı kadroya. Hasan sakatlanınca Caneri çağırıp iki maçta 11 de oynattı.

Arda tartışması olmasın diye 90 dakika sahada dolanıp tüm topları kaptıran Ardayı oyundan çıkarmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

bu sefer kafiyeli olmuş ayrıca

Inandin mi

hayır
  • Mantıklı bir konu açtığın için düzünce cevap veriyorum

Bu adamın kesinlikle Galatasaray'la yolları uzaktan yakından kesişmemeli. Kendi lafını yiyen, federasyonun ve siyasetin elinde oyuncak olmuş bir adamdan bahsediyoruz. Arda ile girdiği üstünlük savaşını bazı sebeplerden dolayı kaybetti ve Arda maça kaptan olarak çıktı. Kendi başına kadro kurabiliyor mu acaba imparator çok merak ediyorum ?

Adam Selçuk'u oynatacak kadar düşmüş durumda, kadro seçimi ne adil nede mantıklı. Yaptıkları kariyerine yakışmıyor.
    Kosova gibi bi takımla oynuyor kendi evinde ve ilk yarı golsüz berabere kalıyor. Adamların topları direkten döndü buz gibi pozisyonları ofsayt diye kesildi, biraz daha iyi ayarda bi takım olsa bu maçtan mümkün değil 3 puan alamazdık.

Bu adam artık modern futbola ayak uyduramıyor, defans yapamıyor ve belli bir sistemi yok.

Ee kolay değil ahımız var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Mantıklı bir konu açtığın için düzünce cevap veriyorum

Bu adamın kesinlikle Galatasaray'la yolları uzaktan yakından kesişmemeli. Kendi lafını yiyen, federasyonun ve siyasetin elinde oyuncak olmuş bir adamdan bahsediyoruz. Arda ile girdiği üstünlük savaşını bazı sebeplerden dolayı kaybetti ve Arda maça kaptan olarak çıktı. Kendi başına kadro kurabiliyor mu acaba imparator çok merak ediyorum ?

Adam Selçuk'u oynatacak kadar düşmüş durumda, kadro seçimi ne adil nede mantıklı. Yaptıkları kariyerine yakışmıyor.
    Kosova gibi bi takımla oynuyor kendi evinde ve ilk yarı golsüz berabere kalıyor. Adamların topları direkten döndü buz gibi pozisyonları ofsayt diye kesildi, biraz daha iyi ayarda bi takım olsa bu maçtan mümkün değil 3 puan alamazdık.

Bu adam artık modern futbola ayak uyduramıyor, defans yapamıyor ve belli bir sistemi yok.

Ee kolay değil ahımız var...

Ben ne koru korune desteklerim

Ne de koru korune elestiririm

Fatih terimin galatasaraya gelmesine hayir demem

Hatta isterim

Bu farkli bir olay

Ben suan milli takim duzeyinde bakiyorum

Ve tatmin edici bir cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 12 Kasım 2016; 22:18:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Azıcık omurgası olan hiçbi Galatasaraylı bu adamı geri istemez.
    Galatasaray'da iken basın toplantılarında "başka takımla sözleşme imzalamam" dedikten sonra gidip milli takımla yangından mal kaçırır gibi sözleşme imzalamıştı.

Zaten artık devri bitti ve eşek yüküyle maaş alıyor. Artık kendinize gelin bozuk plak gibi sürekli Terim'de Terim.
    Bıktık yahu vizyonunuz Terim'den mi ibaret ?

• Milli takımın idaresine çok fazla kişi karışıyor, siyasi idare ve tff gibi kurumlar varken Fatih Terim istediğini yapamaz.

Arda ve diğerlerini Fatih Terim muhtemelen Euro 2016'da yaşanan mevzular yüzünden kadrodan çıkardı.

Daha sonra kötü sonuç ve futboldan sonra siyasi, medya ve tff baskısına doyun eğerek tekrar hepsini çağırdı.

Bence mevzular bundan ibaret, BENCE Fatih Terim Euro 2016 sonrasında milli takım defterini kapatmalıydı.
  • Patavatlı kullanıcısına yanıt
    Konu farkli yere geliyor daha fazla konusmucam bu konu hakkinda

Son 6 mac mi neydi siyasi baski kamuoyu baskisiyla gitmeye mecbur kaldi

Gerci gitmedi iki takimi calistirirken kovuldu

Kaldi ki gidip gitmemesi onemli degil

Galatasarayi tekrar eski gunlere dondurebilecek en mantikli olasik

Konu galatasaray ise gerisi teferruattir benim icin

X gelsin y gelsin gs sampiyon olsun gerisi ilgilendirmez beni ayrica da

Ekleme olarak konu mantikli geldi ondan duzgun yorum yapiyorum demissin

Bu senin profilini ortaya koymus

kendi gorusun kendi mantigina uyan seyler disinda sacmaligini trolledigini kabul etmissin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 12 Kasım 2016; 22:32:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Konu farkli yere geliyor daha fazla konusmucam bu konu hakkinda

Son 6 mac mi neydi siyasi baski kamuoyu baskisiyla gitmeye mecbur kaldi

Gerci gitmedi iki takimi calistirirken kovuldu

Kaldi ki gidip gitmemesi onemli degil

Galatasarayi tekrar eski gunlere dondurebilecek en mantikli olasik

Konu galatasaray ise gerisi teferruattir benim icin

X gelsin y gelsin gs sampiyon olsun gerisi ilgilendirmez beni ayrica da

Ekleme olarak konu mantikli geldi ondan duzgun yorum yapiyorum demissin

Bu senin profilini ortaya koymus

kendi gorusun kendi mantigina uyan seyler disinda sacmaligini trolledigini kabul etmissin

2 şampiyonluk için omurga satmıyoruz çok şükür. İnsanda azıcık duruş olmalı seni para için satıp giden adam için "bizi eski günleremize döndürebilecek en mantıklı isim" demek tamamen vizyonsuzluk, mantıksızlık ve cahillikten ibaret.
    Galatasaraylılık bu değil, şampiyonluk için omurga satmaya benzemez.

Dünyada Terim'in yaptığından daha iyisini daha az maliyetle yapabilecek tonla hoca varken hala Terim diyenlerin de futbol bilgisi bu kadar işte.

Neymiş Terim gelsinmişmiş adamın futbol bilgisine bak sadece Terim'den ibaret. Gelsin bi 90 M € daha harcattırıp tüysün gene onu istiyorsunuz siz.

• Ben pes ettim seni takip ediyorum artık saka maka boyle ölü zaman görmedim konularda zaten üye filanda kalmadı giriyor konulara bakıyor ayni konular somra çıkıyor Allah senden razi.olsun burayi diri tutan sen ve diger diğer üyeliğin.

• quote:

Orijinalden alıntı: KUSCUM4283

Ben pes ettim seni takip ediyorum artık saka maka boyle ölü zaman görmedim konularda zaten üye filanda kalmadı giriyor konulara bakıyor ayni konular somra çıkıyor Allah senden razi.olsun burayi diri tutan sen ve diger diğer üyeliğin.

diğer üyeliğim felan yok benim ne saçmalıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.