Şimdi Ara

FATIH TERIM’I HARCAMAK ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kanka niye zorunuza gidiyor.sizin maçta adananın hakkı yenince hiç sesin çıkmıyordu.şimdi adananın avukatı oldun.ayrıca yukarıda fatiş yazmışsın yoksa terimimi protesto ediyorsun.neyse avutun kendinizi daha 3 hafta var.belki 2.ci olursunuz oda gbliği musade ederse.bu gidişle bizim maça sadece 3.lük için çıkarsınız.
  • siz şerreften bahsedenler ayıptır.siz onu tanımazsinizki.bari bildiğiniz şeylerden bahsedin.bu takımı siz samiyende yenemediniz.gb liğine yenildiniz.denizliye yenildiniz.sizin yenemediğiniz takımları biz yenince zorunuza gidiyor.çamur atıyorsunuz.noumayı yolladık kafayı zagoya taktınız.zagoyu yollasak yasin yollayın diyeceksiniz.hepsini yollasak bile paflar çıkar yine şampiyon olur.bu sene ne yaparsanız yapın ŞAMPİYON olacağız.gerçi daha üç hafta var ama!bilmiyorum sizin umudunuz varmı?
  • gençler maçını alacagız şaibe taşı da inönüde çime gömecegiz
    ayrıca bizim oynadıgımız adana maçında aleyhimize verilen vahim gelişmeleri nedense sende görmüyorsun sanırım kanka

beşiktaş adana maçında tam bir hakem katliamı var 2 tane verilmeyen penaltı
    zagonun duran pozisyonda rakibe tekmesi (hermaçta klasik oldu ama hakemler nedense gözlüksüz bakıyor)
    hakemi aldatan ahmet dursun her ne hikmetse sarı kartı yemeden önce tam 2 kez sarı kartlık hakemi aldatmaya yönelik tavır sergiledi bunları da es geçti kazandıgınız 1.ci penaltıya gelince adam müdahele etmiyor imansız kendini atıyor penaltı haksız ve olmayan penaltıyla alınan 3 puan ve geride %100 2 penaltısı verilmeyen adana spor sinan engin ve hakemlerinin eseriyle alınmış puanlar 100.cü yılda ne şeref kaldı nede şahsiyet bir tek yasini tebrik ederim adam dobra dobra açıkladı gerçegi
  • kanka bu gidişle sizde yakında bjk li olacaksınız baksana maçı seyretmeyi bırak hatim etmişsiniz.zago nun hareketi vedatın trabzonda yaptığı hareketin yanında solda sıfır kalır.vedatın yaptığı adam öldürmeye tam teşebbüs yani taamüden oluyor.cezasını da heralde ona göre verirler.ama tv de ne hikmetse hiç gostermediler bile.ayrıca gb liği maçını almanız bizi enterese etmiyor.çünkü biz lideriz. 3 puan fark var artı averajımız sizden iyi ama üzülmeyin haftaya ankaragücü var averajı düzeltirsiniz!yeterki adnan polatla ergün gürsoya bi haber verin.
  • biz bütün maçlarımızı alıp inönüde siziçimlere gömelim ondan sonra ne yazacaksın kanka
    hangi averajdan bahsediyon bu yıl 2 li averaj var kanka bütün maçları aldıktan sizede 2 tane taktıktan sonra galatasaray şampiyon kötü bir futbol oynuyorsunuz ve hakem kararlarıyla maç alıyorsunuz derbide hem sizi hemde hakemleri çimlere gömecegiz iyi geceler
  • meydanı boş buldun sallıyon yine kanka siz sami yende gol atamadınız.inönüdemi 2 gol atacaksınız güldürme beni.şampiyon beşiktaş gerisi traş.
  • 2 hafta sonra traşı mıraşı gösterecegiz şaibeyle maç al sonrada ahkam kes sen böyle degildin kanka hafta sonu tatili sana yaramamış
  • İmparator İmparator İmparator Fatih Terim İmparator

Galatasaraylılar bu adamların Fatih Terim'i karalamaya çalışması normal.
    Birileri teknik direktör lisansı bile olmayan birini takımın başında getirip imparator dedi, diğeri korkaklığı yüzünden Galatasaray da barıldırılmamış adama imparator diyor. Ne yapsınlar herkezde Fatih Terim yok.

KISKANANLAR ÇATLASIN... KISKANANLAR ÇATLASIN...
  • MOON STAR KARDEŞİM LUCEYE İMPARATOR DİYEN BAĞIRANLAR SAYGIDEĞER GS Lİ TARAFTARLARDI.NE ÇABUK UNUTUYORSUNUZ.ADAMI SAMİYENDE TRİBÜNLERE ÇAĞIRIP ÇİÇEK VERDİNİZ.ŞİMDİ HEMEN KIVIRIP FATİH TERİMCİ OLDUNUZ.AYIPTIR KARDEŞİM.YİĞİDİ ÖLDÜRÜN FAKAT HAKKINI TESLİM EDİN .LUCE SİZİ YOKLUK İÇİNDE BAŞARIYA TAŞIDI.SİZDEN SONRA BJK Yİ ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN.LUCE BU KADAR KÖTÜ BİR TEKNİK DİREKTÖRMÜ.FATİH İN BAŞARILARINI BU SENE GÖRDÜK.NEYSE İYİKİ LUCE Yİ BIRAKMIŞSINIZ.
  • luceskunun turşusunu kurun ama size söyledigi o meşhur atasözünü unutmayın kanka
  • KANKA HER İNSAN HATA YAPAR HATASIZ KUL OLMAZ.AMA BUNLARDAN DERS ÇIKARMAK ŞARTIYLA.İNSANLARIN VERDİKLERİ DEMECİ BASIN ÖYLE BİR YERİNDEN YAKALIYORKİ İKİ Tarafı AMAÇ BİRBİRİNE SOKMAK.BİR İNSANI DOSTU ARKADAŞI KAZANMAK ÇOK ZORDUR.AMA KAYBETMEK SANİYELİK.EBEDİ YADA BAKİ KALAN DOSTLUKLARDIR.NE DEMİŞLER BİR İNSAN NE KADAR KÖTÜ NİYETLİ OLURSA OLSUN SEN ONA İYİLİK YAP DENİZE AT.SEN ONUN KARŞILIĞINI ZATEN ALIRSIN AMA BU DÜNYADA AMA AHİRETTE.
  • adam rumen atasözü söyledi diye yaygarayı çıkaran bunu dikkatli oku sizin takımınızdı
    lucesku dünya ahiret bacımdır
  • Galatasaray kimdir nedir.Varsa yoksa En büyük TRABZONSPOR...Yerim Galatasarayıda İmparatoruda Fatih Terimide.Öyle Burnu şişmiş .ötü kalkmış Teknik direktörleri biz çok gördük.Ne yaptı ki takıma oldu imparator.Ona imparator diyenler genelde değişik tiplerdir.Arkadaş ona imparator diyeceğinize HAGI ye deyin.Çünkü takımı uefa şampiyonu HAGI yaptı.HAGI Siirt Köy Hizmetlerinede gelseydi o takımda Şampiyon olurdu...Bırakın artık bu işleri.Bu sene şampiyon BEŞİKTAŞ.Bak Ben TRABZONSPROLU bir koyu taraftar olarak bunu diyorum.Sizin Galatasaray gibi Çirkef değil.Adam oğlu adam takım BEŞİKTAŞ.Aynı TRABZONSPOR gibi.TÜRKİYEDE İKİ TANE ADAM TAKIM var TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ..Gördünüzmü Beşiktaş şampiyon oluyor ohh be canıma değsin.GALATASARAY olmasında Kim olursa olsun.Artık TRABZONSPORLU olarak FENERDEN ÇOK GALATA DAN nefret ediyorum
  • kemalhirca arkadaş bırak bu işleri.Reklamlarını git başka yerlerde yap.TRABZONSPOR dan başka gerçek yok.Fatih Terimin kafasını yaran o hemşerimin ellerine sağlık.Adamım benim helal olsun uşağım.Siz artık hiçbirşey değilsiniz Galatasaray bitmiştir artık.Bundan sonra TRABZONSPORLU dostlar bakın Artık Fenerden çok GALATASARAYDAN nefret edelim.Bunlar bizim sinsi en büyük düşmanımızdır.FENER denen takımdan çok nefret ederdik ama bu Beyenmediğimiz FENER TRABZONSPOR 1.Lige çıksın diye ne yardımlar yapmış ve nekadar Destek olmuştur TRABZONSPORA Oysa GALATASARAY herzaman zor durumda bize sığınmış.Bizde herzaman İllagal yardımlarımızı esirgememişiz oysa ne yararı var bize Bu GALATASARAY denecek siyo...t takımın.Amacımız TRABZONSPORUMUZUN hak ettiği yere tekrar gelmesidir.Beşiktaşı sevelim çünkü Beşiktaş hiç bir zaman Trabzonsporu nefret edip arkasından oyun kurmamıştır.Türkiyenin En adi takımı bana Göre GALATASARAY dır...
  • ...İYİ BAK TÜRKİYEM BU MANZARAYA ALIŞACAKSIN...
    FATIH TERIM’I HARCAMAK !
  • o zaman puan cetvelindeki yerinizede bir bakın. kimin bok içinde olduğu görünecektir.
  • biz kupamızı aldık Rahatız.Boka batmış olan sizsiniz.Beşiktaşda devirdimi sizi iyice rezil olacaksınız...Bu işler sadece puan cetveli ile ölçülmez GALATASARAY çirlefliği ile bok içine düşmüş.Hakemleri kullanıp federasyondan rüşvetler bekleyen takım olmuş.Sahasındaki karı bile temzilemeyip maçları iptal ettirmiş.İŞTE BOK İÇİNE YAPIŞMAK BUNA DENİR.Biz TRABZONSPOR olarak delikanlı gibi maçımızı ederiz yeniliriz ve ya yeneriz.Ama astar aramayız.Unuttu Galatasaray herhalde Trabzona gelirken Korkusundan Kuran Hatim ettiği günleri.Galatasaray bok içine iyi ce saplanacak.Ve Üstteki manzarayada Türkiye tekrar alışacak...
  • Bırakın IMPARATOR ayaklarını Türkiyede Fatih Terim gibi Adamlara yakışmaz bu lakaplar.Düşünün bir IBRAHIM TATLISESE bile IMPARATOR diyorlar.Bizim böyle laflara karnımız tok.Türkiyede gerçek imparatorların kim olduklarını biz iyi biliyoruz...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by hüseyin yıldız</i>
    <br />MOON STAR KARDEŞİM LUCEYE İMPARATOR DİYEN BAĞIRANLAR SAYGIDEĞER GS Lİ TARAFTARLARDI.NE ÇABUK UNUTUYORSUNUZ.ADAMI SAMİYENDE TRİBÜNLERE ÇAĞIRIP ÇİÇEK VERDİNİZ.ŞİMDİ HEMEN KIVIRIP FATİH TERİMCİ OLDUNUZ.AYIPTIR KARDEŞİM.YİĞİDİ ÖLDÜRÜN FAKAT HAKKINI TESLİM EDİN .LUCE SİZİ YOKLUK İÇİNDE BAŞARIYA TAŞIDI.SİZDEN SONRA BJK Yİ ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN.LUCE BU KADAR KÖTÜ BİR TEKNİK DİREKTÖRMÜ.FATİH İN BAŞARILARINI BU SENE GÖRDÜK.NEYSE İYİKİ LUCE Yİ BIRAKMIŞSINIZ.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Lüce kötü bir teknik direktör değil.
    Galatasaray taraftarı sadece Fatih Terim'e İmparator demiştir. Lucescu için Profesör demiştirler.

• Moon Star dostum ilk Lafın için Helal olsun diyorum sana Yani Ne Mutlu Türkiye'liyim diyene ve Türküm diyene.Bu herzaman söylenmesi gereken birşey.Ama altında yazdıklarına ise bırak bu işleri diyorum.Imparatorluk ona mı kaldı.Galatasaraylı olmak nedemek böyle bir milliyetçilik davası falanmı var.Bırak artık ya...Galatasaray bir İstanbul takımı kaçınız İstanbullu içinizde.Biz Trabzonsporu tutyorsak Kendi toprağımız hemşerimiz olduğu için tutuyoruz.Sen bu şekilde milli olarak galatasaraya bağlanma amacın nedir.Tutarsun fakat öyle Ne mutlu Galatasaraylıyım diyene falan boş laflar...Komedi lafları.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE,, NE MUTLU TÜRK KANINI TAŞIYORUM DİYENE,, NE MUTLU ATATÜRK'Ü SEVENE,,,NE MUTLU OSMANLIYI SEVENE,,, işte mutluluk bu laflarda.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.