bir galatasaraylı ve karadenizli olarak trabzona sempatim vardı ama bu senin yukarıdaki sözlerinle bir trabzon düşmanı kazandın şu andan itibaren ne trabzonspor nede senin gibi art niyetlilere bir sempatim kalmadı bu nefrete dönüştü ne mutlu trabzonu ***** kupa aldında nolacak gelen giden döşüyor arada artık torununun torunu görse görür şampiyonlugu ama sen rüyanda görürsün siz ancak resimdeki gibi ilkel bir taraftar toplulugusunuz
ayrıca elin malıyla **** girme beşiktaşın uşaklıgı sanamı düştü 10 deplasmandır evinde galatasaraya düzülen trabzon acaba sami yene rahat gelecekmi bir düşün galatasaraylı kendiye yapılan çirkefliklere mecidiyeköyde cevap verecektir size bol eziyetli lig maçları ayrıca en büyük trabzon lafına gelince uşagım sen rüyadan daha uyanmamışsın en büyük kocanız cimbom artık sahanız deplasmanlıktan bile çıktı nerdeyse pitnige gidilecek ve mangal sefası yapılacak ruhsuz bir sahanız var allah galatasaray hakkında ne düşünüyorsan sana 1000 türlüsünü versin
ayrıca sayende puanlarım yine silinecek ama olsun yeterki trabzon *** olsun
şampiyonluk hayali ile yananlar her yıl aynı şeyi yaparlar. hangi takım şampiyonluğa yakınsa onunla kardeş olurlar. sebebini onlar söylesinler artık. bak seneye gs yakın olursa bunlar yine kuyruk gibi gezecekler ortada. kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş.
bir karadenizliye yada trabzonluya bu yazdikları yakışıyormu.kemal bey sende ona uyup cevap vermişsin.bunları yazan vatandaş olsa olsa provakatördür.zaten onların yüzünden kulüp ceza alıp bu hallere geliyor.durup durup bir cevher yumurtluyorlar.kötü söz sahibine aittir.ayrıca moon_starada eyvallah diyorum.demekki ben yanlış biliyormuşum.doğrusunu öğrendik.
ee kanka adam beşiktaşınızın yalakalıgına başlamış ve bu yıl kazandıkları kupayla avunuyor haklı 20 sene şampiyon olmamak ona çok dokunmuşki bu kupalarla avunuyor ve utanmadan rakibine ve teknik direktörüne sataşıyor acıyorum ona ne demişler kedi uzanamadıgı çigere mundar dermiş bu aynı hamsi spor borckaartvin e uyuyor
Yalakalık senin gibilere ait ayrıca bizim ne yaptığımızda belli Trabzonspora küfür etmenin cevabını alacaksın.Ben küfüt etmemiştim sen ettin gör bakalım nasıl cevabını alacaksın.Hüseyin Yıldız denen sahis sana kalmamis bir karadenizlinin nasıl konusacagı ayrıca edepsizlik etmeyin...
Sana cevaplarımı Özele attım oradan devam ederiz
<b>KemalHirca</b> forumda küfür etmenin cezasını <b>Forumdan atılmakla ödedin</b>.Öyle kimse forumda küfür edemez.Ettimi Generalimiz sağolsun...Cevabın güzel olacak demiştim sana ben Forumda kim küfür ederse cevabını alır.Bunun için hiç bir fark gözetilmez...[krsan]
boka batmak deyimi bir iltifatmı oluyor?
iltifat olmuyorsa sen neden kullandın.Öyle film artistinin resmini koyupta artislik yapma.Sen neden kullandın hemşerim ozaman o lafı.İltifat değilse sen neden kullandın tekrar soruyorum.Ben galatasaray hakkında konuşurken GalatasarayA küfür etmedim.Küfürsüz bir şekilde sende çıkarsın adam gibi Trabzonporu eleştirirsin ama küfür edemessin öyle sanalda küfür falan etmek adamlık değil.Bu forum kurallarınada aykırı.Trabzonspora küfür edecek adam gelsin bir trabzonspor taraftarının gözü önünde etsin eğer edebiliyorsa da alsın cevabını.Delikanlı gibi eleştri yaparsın Bu laflarım Kemal Hırcaya dır.Bozo senin eleştirilerinde küfür yok.Bu laflarım sana değil fakat sende onu savunur gibi laflar etme.Kimse Trabzonpora küfür edemez.Burada eleştri yaparsın anca.Forum küfür olayı yasak bunu da herkes biliyor uyuyor.Burada sizi Galatasarayın avukatı tutmadılar.İstediğim düşünceye sahip olurum.Ben bu düşüncelerimi Galatasarayın merkezindede derim.Bunun neticesinde böyle dedim diye kimse trabzonspora küfür edemez eden alır cevabını
sakin kafayla mesajların sırasına bak ondan sonra konuş. ne yani sen konuşacan biz okuyacakmıyız. nasıl konuşursan oylede cevap alırsın. birde şunu söyleyeyim avatarıma falan laf soyleme. sen galatasaray hakkında konuşurken küfür etmedinmi? heralde başka topiclerle karıştırdın.
Bırak sakin kafa yla bak muhabbetini Ben göreceğimi görüyorum burada ben galatasaraya küfür etmedim sende küfürü deneme trabzonspora karşı...Sana özele mesaj attım bu konuları yüz yüze konuşalım dah zevk verir
borckaartvin ben kemal sayende başka adla bu foruma girdim sen kendi yazdıgını oku ve hala kendi yazdıgını bir gör galatasaraya bok diyen sendin ne yapacagım oturup susacakmıyım ne mutlu trabzonu siken ve yeterki trabzon göt olsun yazdım ve sana bu sana demekki çok dokundu ama senin yazdıklarında bir galatasaray düşmanlıgından geliyor ve senin igrenç bir çakal oldugunu tüm forum artık biliyor sen benim takımıma hakaret ettin ve cevabınıda aldın ve yazdıgın yazıyı tekrardan oku fatih terime nokta koyup götü kalkmış lafını baştaki g harfi .yerine . (nokta koyunca kimse anlamayacakmı sandın ve galatasarayada adi ve bok diye yazan sendin sen benim takımıma hakaret edince normal ben senin takımına hakaret edince suçlu ha ayrımcılık yapıyorsunuz
allah senin takımının belasını versin yalaka seni
arkadaş şimdi de bana özelden tehditler savuruyor. sanırım forum yöneticileri ile yakınlığı var
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by borckaartvin</i> <br />Yalakalık senin gibilere ait ayrıca bizim ne yaptığımızda belli Trabzonspora küfür etmenin cevabını alacaksın.Ben küfüt etmemiştim sen ettin gör bakalım nasıl cevabını alacaksın.Hüseyin Yıldız denen sahis sana kalmamis bir karadenizlinin nasıl konusacagı ayrıca edepsizlik etmeyin... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
şahsımda ne düşünüyorsan allah sana 1000 türlüsünü versin ayrıca baltayı taşa vurdun hem ben hemde şahıs diye bahsettigin arkadaş karadenizlidir ama senin gibi çamur karadenizli degil
karalamaya her zaman karşıyım diye bu forumda başta çerkez olmak üzere bir çok kez söyledim ama sen naptın galatasaraya ve onun imparatoruna hakaretler savurdun ve
''İmparatoruda Fatih Terimide.Öyle Burnu şişmiş .ötü kalkmış '' yandakine bir daha bak . bu g harfini igneleyen sensin ''Türkiyede Bir Kedi-**** var oda Fener ve Galatasaray'' bunlarda senin yazdıkların ve buda ''Boka batmış olan sizsiniz'' bu laflarla adamatılmıyorda biz mi atılacagız sen git ezeli rakibine sataş teknik direktörüne olmadık yazılar yaz sonrada cevabı alınca editör lügünü yani rütbesini devreye sokarak forumdan at ben bu forumu 1,5 yıldır takip ediyorum kimlerin ne oldugunu az çok biliyorum ama senin ne mal oldugunu da
iste forumdan kendi keyfine göre forumdan üye ihraç eden türünün son örnegi bir zat
Lion daha foruma yeni girmişsin herkesi tanıyormuşsun yapma ya.Kimse küfür falan etmedi.Sana ait cevabımı mailine attım.Ayrıca <b>Ben kimsenin akrabası falan değilim bozo...Bu forumda bende küfür etsem sende küfür etsen adam ayırmadan atılırız.Adam küfür etti forum kurallarında bunun cezası atılmaktı atıldı.Burada herhangibir adam tutma söz konusu değildir...Herhangibir kişi küfür ederse sizde gidip gerekli forum makamlarına bildirebilirsiniz.Zaten bildirmeseniz bile küfür görüldüğü gibi üyeliği kaldırılacaktır.Bu forumun kuralıdır benim kuralım değil</b>
sen galatasaraya ve teknik direktörüne nasıl hakaret edersen cevabıda öyle olur önce kendi yazdıklarını bi oku ne ekersen onu biçersin ayrıca eski kullanıcı adıma gelen mesajlara ulaşamıyorum ulaşsam ne yazdıysan cevabını verecem ama olmayan maile gelen mesajları nasıl okuyacaz o mesele ama şimdşiden belirteyim allah hakkımda ne düşünüyorsan sana 1000 türlüsünü versin uşagım ayrıca . noktalı yazıp fatih terime küfür eden sen hala forumdan atılmadın neden acaba belli TEKNİK SERVİS EDİTÖRÜ ya ama iş zora binince başkasını yetkilerini kullanıp atmak yada attırmak ve def ettigini sanman hatan bu arada bjk kuklası olmaya devam et ee nede olsa daha uzuuuuuuuuuun yıllar şampiyonluk bile göremeyeceksin
ben Beşiktaşı severim.Bunun beşiktaş kuklası olmayla ne alakası var uşağım bırak bu işleri.Ben Galatasaradan nefret ederim Beşiktaşı ise severim.İstanbul takımları içerisinde en sevdiğim takımdır.Ama Ben TRABZONSPORLUYUM.Yani Trabzonsporu tutuyoruz diye Beşiktaşın düşmanı mı olmam lazım.Ayrıca lion sen anlaşılan kemal hırca sın özele attığım eski mesajları alamadım diyorsun peki yeniden atayım da al birdaha tamammı.Siz olacaksınız sanki şampiyonda.Eğer sen kemal hirca ise o küfürlerinin cevabını alacaksın...