Güldürme beni arkadaş.peki o küfürlerin bakalım sana nekadara patlayacak göreceksin.Edepli olacaksın küfür etmiyecektin...Bu küfürlerini okuyan epeyi Trabzonlu ve karadenizli adam var bunu unutmayasin
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by borckaartvin</i> <br />ben Beşiktaşı severim.Bunun beşiktaş kuklası olmayla ne alakası var uşağım bırak bu işleri.Ben Galatasaradan nefret ederim Beşiktaşı ise severim.İstanbul takımları içerisinde en sevdiğim takımdır.Ama Ben TRABZONSPORLUYUM.Yani Trabzonsporu tutuyoruz diye Beşiktaşın düşmanı mı olmam lazım.Ayrıca lion sen anlaşılan kemal hırca sın özele attığım eski mesajları alamadım diyorsun peki yeniden atayım da al birdaha tamammı.Siz olacaksınız sanki şampiyonda.Eğer sen kemal hirca ise o küfürlerinin cevabını alacaksın... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
ne diyon olum sen sana küfür edilmedi ama sen benim şahsıma küfür edersen cevabı agır olur bunu bil tamammı magicdeath görde kimin atılması gerekiyormu gör yanlışlıgı düzelt ayrıca haksız yere ihraç edildigim eski topicteki yeriminde tekrar iadesini istiyorum
Hey yo!
adama bak hem tehdid ediyor hem çirkefli yapıyor
Lion sana laz ın aklı nı göreceksin.Sana hiçbirşey demiyorum
sana saldıranmı olmuşta tehtit ediyorsun
borckaartvin hem karalama yapıyorsun hemde tehtit ediyorsun yaptıgın ayıp
senin o küfürlerin acaba ne olacak.Ayrıca beni merak eden adam sitemi aramaz 3 yıl önce yaptığım o siteye bakacağına git ICQ ye bak...Zaten ICQ de resmim de var..3 yıl önceki o siteyi aramana gerek yoktu.Laz aklı he...HAHAHA.Peki okey okey....Laz haklı bakalım kimmiş uşağım
Lion yine kayboldun nerelerdesin...
ARAKDASLAR UZATMAYIN LUTFEN.BU GIDISLE KURUNUN YANINDA YAS DA YANAR HABERINIZ OLSUN.KONUYU KAPATIYORUM VE BU AMACLA BIR TARTISMA DAHA ISTEMIYORUM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme