Şimdi Ara

Fatih Terim İstifa !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ozan tufanı görmek istemiyorum kadroda kendi takımında oynamayan bir adam milli takımda neden oynarki hemde bu performansıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fatih terim'in tarzı bu, takımın da oynamıyorken kazım kazımı euro2008 deki maçlarda ilk 11 oynatıyordu, iyide verim almıştı.

bundan 5-6 yıl sonra ozan tufan serbest kalsa fatih terim de galatasarayın başında olsa kimseye sormadan transferini yapar, hocanın enteresan şekilde takık olduğu oyuncular vardır ozan da onlardan biri..

bide bu akşam iyi bir performans gösterirse şaşırmayın.
  • Ozan milli takım performansıyla gayet de hak ediyor, bu sezon sakatlanana kadar advonun ilk yazdıgı isimdi kadroya, izlemeden etmeden sırf ağırlığı olmadığı için çocuğu eziyorsunuz boş boş, biri de kazım' laf etmiş, lan milli takıma gelen İsmail gibi bir adam var Ozan'a mı takıldınız, biri de demiş "Kendi takımında kadroya giremeyen." Yahu bu Olcay Şahan denen adam bedavaya şutlanmadı mı başka takıma, kadroya girmeyi geç şutlanan adam ilk 11 oynadı, geçin bu işleri, Fatih hoca iyi oyuncu analiz eder, parlattığı oyuncu çok milli takımda.
  • maç daha başlamadan mağdur olmuşsun. bir dur hele maç başlasın.
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    Hocam olcay 2. Devre oynadıgı topla sonuna kadar hakediyo ismaile bişey demedim futbol oynaması hata fakat ben ozanın performansıyla oynamasını eleştirdim çok kötü şuanda ağırlıgı falan değiş geçen sene daha iyidi oynadı bişey demedim ama şu hali çok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: muco190358

Hocam olcay 2. Devre oynadıgı topla sonuna kadar hakediyo ismaile bişey demedim futbol oynaması hata fakat ben ozanın performansıyla oynamasını eleştirdim çok kötü şuanda ağırlıgı falan değiş geçen sene daha iyidi oynadı bişey demedim ama şu hali çok kötü

Hocam tamam da Ozan'ı hangi oyununa göre kötü diyorsunuz, hani diyorum ben mi farklı adamı izliyorum açıyorum istatistik sitelerine bakıyorum adamın sezonluk ortalaması gayet ortalama, son zamanlarda kötü desem son zamanlarda oynamadı mı neye göre kötü diyelim, Başakşehir maçına girdi gol attı, başka da görmedik.

Olcay ilk devre de vardı, ikinci devre şutlandıktan sonra da, ama dediğim gibi Terim gidip bu adam son 2-3 maç kötü oynamış ya bundan bir şey olmaz diyip bizim taraftarlar gibi kestirip atmıyor, Şenol da aynı şekilde, bunlar üstüne titriyor genç oyuncuların ve gayet de parlatıyorlar. Düşünsenize 20 yaşınızda Fbde, milli takımda oynuyorsunuz, ve bam 1-2 kötü maç geçirdiniz, o an herkes sizi silmek istiyor, nasıl bir psikolojiye girersiniz? En güzel örneği kaka'nın Türkiyede beğenilmyip geri yollanması, bizdeki bu önyargıyla, peşin hükümlerle yetiştirmeymiş, yıldız oyuncu çıkartmaymış zor, tabki Ozan yıldız değil ama gayet ortalama bir ortasaha, eleştirilcekse çok oyuncu var eleştirilecek Ozan bunlardan biri değil bence, fiziği konusunda haklı herkes tabi, disiplinli bir hoca çözecektir o sorunu, yoksa yeteneksiz oldugunu düşünmüyorum.

• Kimi oynatırsa oynatsın yeterki Dünya Kupası'na katılabilelim.
  • Bıkmadınız şu Ozan muhabbetinden ağzını dolamışssınız çocuğu ondan daha kötüler var adamın aklı Ozan'da
  • hoca formsuz desek şu ozandan vazgeçemedi gitti nedir bu anlamıyorum fenerlisi bile hasan volkan ozan şu 3ünden cacık olmayacağını biliyor hoca gidiyor oynatıyor ne yaptığı belli değil.

• Ozan>Oğuzhan milli takımda.
    Bu maçta da öyle olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozan milli takimda gayet iyi

• Ozan'ı savunacağız size inat..
  • Geçen sene 2. Ondan önce 3. Oldunuz bu sene 4. İnş

• Oguzhan copun teki. Anca adana gibilere oynuyor. Her milli macta oldugu gibi cop. Bosa abartiliyor. Volkan sen daha iyi bundan.

• He kardeş he tm şerefli 2.3. Lükler o yüzden bu sene şampiyon olduk o q7 yi besledi q7 cenki

• Al sana ozzy 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: muco190358

Al sana ozzy 😂😂

Al sana ozan

• İyi oynadıda benmi görmedim hocam ozzy gayet iyidi

• Çok fazla konuştu kapattım artık .
  • Arda Galatasaray'dan ayrılmadan önceki sezon uzun bir sakatlık yaşamıştı. Aylarca sakattı. Düzeldikten sonra daha 15-20dk oynarken milli takıma çağırmıştı. Normal yani imparator ya , ne yaparsa doğrudur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.