Şimdi Ara

Fatih Terim Milli Takımın Başına Geçerse Geçmiş Olsun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan ne kadar öndeler ise araya bir o kadar daha fark koyarlar. Terim'in Milli Takımın başına geçmesi demek; bütün milli takım scoutlarının ona çalışması aynı zamanda yerli Türk oyuncuları ikna anlamında da inanılmaz fark yaratması demektir.

Daha aklıma gelmeyen pek çok negatif yönü olacaktır bu durumun, umarım gerçekleşmez sadece dedikodudur.

• Kesinlikle gelmeli.Zaten Aykut Kocaman ya da Ersun Yanal var diye yerli oyuncular bizi seçmiyor ki.Bu isimler yine Fatih Terim karşısında daha az albenisi olan isimler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Kesinlikle gelmeli.Zaten Aykut Kocaman ya da Ersun Yanal var diye yerli oyuncular bizi seçmiyor ki.Bu isimler yine Fatih Terim karşısında daha az albenisi olan isimler.

Para sebebiyle bizi seçiyorlar lakin milli takım prestij anlamında bir futbolcu için paradan daha önemlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Kesinlikle gelmeli.Zaten Aykut Kocaman ya da Ersun Yanal var diye yerli oyuncular bizi seçmiyor ki.Bu isimler yine Fatih Terim karşısında daha az albenisi olan isimler.

Para sebebiyle bizi seçiyorlar lakin milli takım prestij anlamında bir futbolcu için paradan daha önemlidir.

Tamam da milli takım ile Fener-Gs nasıl ilişkili?Ft şey mi diyecek yani eğer Gs'ye gelmezsen seni milli takıma almam.Bunu demesi yanlış olur ve diyeceğini sanmıyorum.

Zaten şu an da bir yerli futbolcu teknik adama bakıp karar verse zaten gider Gs'ye.Ne Aykut ne Ersun Fatih Terim ile boy ölçüşemez.Hani bu sebep mantıklı değil bence onu demek istiyorum.

Ha derseniz lobi olur,dostluk olur falan onlara bir şey demem.

• quote:

quote:

quote:

Tamam da milli takım ile Fener-Gs nasıl ilişkili?Ft şey mi diyecek yani eğer Gs'ye gelmezsen seni milli takıma almam.Bunu demesi yanlış olur ve diyeceğini sanmıyorum.

Zaten şu an da bir yerli futbolcu teknik adama bakıp karar verse zaten gider Gs'ye.Ne Aykut ne Ersun Fatih Terim ile boy ölçüşemez.Hani bu sebep mantıklı değil bence onu demek istiyorum.

Öyle bir şey tabii ki demez Fatih Terim, zaten demesine de gerek yok. Neyse geçtiği vakit görürsünüz (şayet geçerse), en geç 1 yıl sonra da uplarım bu konuyu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle bir şey tabii ki demez Fatih Terim, zaten demesine de gerek yok. Neyse geçtiği vakit görürsünüz (şayet geçerse), en geç 1 yıl sonra da uplarım bu konuyu.

İnşallah yanılırsınız ne diyim(Kişisel olarak algılamayın doğru olan olsun mantığıyla dedim)

• quote:

quote:

quote:

Hey yavrum 40 yıllık Galatasaray'lı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabi buda bi bakış açısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim Milli takımın TD'si olursa o zaman yeni Mesut Özilleri Alman milli takımına hediye ettik demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

Fatih Terim Milli takımın TD'si olursa o zaman yeni Mesut Özilleri Alman milli takımına hediye ettik demektir

Fatih Terim kaç yıldır yok, İlkay'ı niye ikna edemedi o zaman hiç kimse? Bir basın gibi Allah aşkına siz kimsiniz ki Fatih Terim'e laf ediyorsunuz? Hocamız hiç bir yere gitmeyecektir.
  • quote:

Fatih Terim Milli takımın TD'si olursa o zaman yeni Mesut Özilleri Alman milli takımına hediye ettik demektir

Eski Mesut Öziller'den kim var?
  • Gelirse basın bir aya bitirir terimi.Terim takımına torpil geçti atılan başlıklar böyle olur. Terim akıllı adam geçmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi diyorum Aykut Kocaman geçsin takımın başına.
  • YILMAZ VURAL
  • Fatih Terim belki iyi teknik direktör olabilir ama davranışlarını beğenmiyorum. Bana biraz çirkefçe geliyor. Herkesin de görüşüne saygı duyarım bu sadece benim görüşüm.
  • quote:

Şu milli takıma kazandırılan en kariyerli Almancı Nuri'dir.Bastian Şıvaynşıtayger'in Robben'in Ribery'nin olduğu ligde Almanya'da yılın futbolcusu seçilip Real'e transfer olmuştur.Onu da kazandıran 17 yaşındayken Fatih hocadır.

Sanki Mesut'lar gelecez dedilerde Fatih Terim gidin dedi.Avcı'nın kazandırdıklarını da görüyoruz.Sercan'lar Tunay'ları...
  • Hem milli takim hem takim t d ligine kimse izin vermez zaten bosuna stres yapmayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemel zor Galatasaray maçları öncesine denk gelen milli takımlarda daha az Galatasaray'lı görürüz. Bu tip kayırmalar illaki olur. Fatih Terim her ne kadar mert ve işinin eri bir teknik adam olsa da bu tip hareketler maalesef karakterinde var. Ayrıca bu iş olmayacak. Muhtemelen ya Mustafa Denizli ya da Şenol Güneş ikna edilip getirilecektir. Şenol Güneş son olaylar sonrasında bu TFF yönetimi varken zor gelir. %90 ihtimalle Mustafa Denizli getirilir. Aykut Kocaman'da ihtimaller dahilinde.
  • la 2 senedir terimin tozunu yutuyonuz daha nasıl geçmiş olacak
  • insallah fatih terim gelir.ama gs yi bırakarak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.