Şimdi Ara

Fatih Terimin sözleşmesi 2022 ye Kadar uzatıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı uğurlu olsun da sen değilmiydin Fatih terimi bu kulübe sokan olursa hain diyen

• O zamanlar bizi bırakıp milli takıma gidip orada da rezil yönetim gösterdiğinde öyle düşünüyordum beni ters köşe yaptığını defalarca kabul ettim.

Hiç olmazsa senin gibi 1000 tane içi boş uydurma milletin dalga geçtiği konu açmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

O zamanlar bizi bırakıp milli takıma gidip orada da rezil yönetim gösterdiğinde öyle düşünüyordum beni ters köşe yaptığını defalarca kabul ettim.

Hiç olmazsa senin gibi 1000 tane içi boş uydurma milletin dalga geçtiği konu açmıyorum

Burda dalga geçseler ne olur

Ben en azından nefret kusmuyorum kimseye görüşümü söylüyorum

Terim kötü direktör diyip yanılmak ayrı herkes yanılır

Ama kin kusarak terim i getirenler haindir terimi isteyenler haindir gs lı değildir diyip 180 derece dönmek ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Burda dalga geçseler ne olur

Ben en azından nefret kusmuyorum kimseye görüşümü söylüyorum

Terim kötü direktör diyip yanılmak ayrı herkes yanılır

Ama kin kusarak terim i getirenler haindir terimi isteyenler haindir gs lı değildir diyip 180 derece dönmek ayrı

Alıntıları Göster
    Senin gibi bazen 360 derece dönmekten iyidir

Forumda herkes senin ne olduğunu biliyor

Onun için tartışmayalım ok. :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 17 Ekim 2018; 11:35:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

Bu mesaj silindi.
    kıskanmayın evrenın en buyugu bızız dıye yakalayamazsınız.

bundan sonra sampıyonluk yuzu yok 5ci yıldızı takana kadar maddi durumda düzelince yine real madrıdı fınallerde yenecegız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Senin gibi bazen 360 derece dönmekten iyidir

Forumda herkes senin ne olduğunu biliyor

Onun için tartışmayalım ok. :)))

Alıntıları Göster
    Fatih terin kiriktirsiz
    Fatih terim i bu kulübe sokanlar haindir
    Fatih terim paraya tapan adam

Bunları diyip dönmek ayrı meziyet
    Güvercin olsan beslerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 17 Ekim 2018; 13:22:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Bu muhabbetin sonunda niyeyse ağlayan hep siz oluyorsunuz. neyse ilkokul ingilizceniz ile uefaya mail atmaya devam edin bizde küme düşüşünüzü güle güle izleyelim.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    ''Antrenman verileri silinmiş'' saçmasından daha mantıklı hiç değilse

Aziz 20 yıl ayakta uyuttu bunları. Ali Koç geldi, o da aynısını yapıyor yine yiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven Phoenix

Bu muhabbetin sonunda niyeyse ağlayan hep siz oluyorsunuz. neyse ilkokul ingilizceniz ile uefaya mail atmaya devam edin bizde küme düşüşünüzü güle güle izleyelim.

Alıntıları Göster
    Fatih Terimin sözleşmesi 2022 ye Kadar uzatıldı

• quote:

Alıntıları Göster
    ???????

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Beddua edeceğine dua ette takımın kümede kalsın.
  • FullHD kullanıcısına yanıt
    yazık ki ne yazık gayet normal 6-7 yasındaki cocuğun fotoğrafını almış aklınca espiri yapmışsın,

çoçuğun gayet normal bir fotoğrafını almış aleni bir yerde aklında alay amaçlı kullanmışsın.

bu işleri çoçuk oyuncağı sanıyorsun galiba, o çoçuğun ailesinden birisi bu fotoğrafa denk gelir de başın bir güzel belaya girer umarım.

çünkü ancak bu yönden anlarsın sen , ahlak değerlerin olsaydı bu fotoğrafı bu şekilde koymazdın. zira gayet masum bir fotoğraf paylaşan bir çoçuğun fotoğrafını orda burda saçma sapan şekilde paylaşarak o çoçuğu rencide ediyorsun.

çoçuk ulan bu sen de hiç mi akıl da yok , ailesi var, arkadaşları var, çevresi var, böyle bir yerde saçma sapan şekilde denk gelme olasığına hiç mi kafan basmıyor.

benim umrumda mı sanıyorsun senin lafların bana ne dersen de en fazla ceza alırsın , benim sinirime dokunan bu konuyla hiçbir şekilde alakası olmayan birinin -üstelik bu çoçuk- malzeme olarak kullanılması

bu kadar düşük müsün sen.

yaşın kaç bilmiyorum ama beynin o çoçuğun beyninden küçük olduğuna eminim. bu kanaate de yazdıkların ile yorumlarınla varmadım sonuçta herkesin bir düşüncesi vardır ama bu yapmış olduğun eylem ile bunu kanıtladın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 17 Ekim 2018; 17:53:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.