Şimdi Ara

Fatih Terimin tazminatı üstünden yüklenilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih Terimin galatasaraylılığını severim o ayrı

ama ben şuan normal bir kimlik olarak bakıyorum

bu konuda çok yükleniliyor

kardeşim adam zorla mı imzalattı sözleşmeyi

hukuka veya sözleşmeye aykırı bir şey mi yaptı

devletten veya sizden para mı çaldı

hesap sorulacak kişi devletin ve bizim paramızı babasının parası gibi dağıtan yıldırım demirorendir

fatih terim ister o parayı bağışlar ister bağışlamaz kimsenin haddine değil

evet çok büyük para mide bulandırıcı para ama asıl suçlu bu parayı alanda değil dağıtanda alan hırsızlık yaparak almıyor

hukuki hakkını kullanarak alıyor

hoşuma gitse de gitmese de bu adamın hakkı bu para çünkü boyle bir sözleşme yapılmış

medya neden yıldırım demirorene yüklenmiyor ?

yıldırım demiroren bu parayı şirketlerinden vermeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 2 Ağustos 2017; 0:9:17 >

• yıldırım demiroren bu parayı şirketinden ödemeli

böyle bir sözleşme yapıp adamı kovuyorsun

medyaya terimi atıyorsun

milletvekilleri bile terime yükleniyor

bu sözleşmeyi yapan kim?

ne zaman böyle olaylar başımıza gelmez biliyor musunuz?

bu tarz olaylarda ne zaman fatih terim tarafını değil de yıldırım demiroren tarafını suçlarsak

çünkü o paraya hak kazanmış fatih terim suçlu değil, alacağı para mide bulandırıcı onu yer yemez onun sorunu

en büyük suçlu bu sözleşmeyi yapanda , bu sözleşmeyi imzalatan da patron da
  • konum milli takım teknik direktörlüğü değil de sıradan bir takım olsaydı bu denli yüklenilmezdi. prim konusunda terimin yorumunu hepiniz hatırlıyorsunuzdur. ben tezatlık olduğu düşünüyorum. sizce olmayabilir.

ayrıca size haberden alıntı yapacağım. wesley sneijder...
    "Futbolcu 2017-2018 sezonunda garanti ücreti olan 4.500.000 Euro'dan feragat etmiştir. Ayrıca futbolcu önümüzdeki 3 yıl süre içerisinde Türkiye'de başka bir futbol kulübüne transfer olması durumunda şirketimize 20.000.000 Euro tazminat ödeyecektir."

yıldırım demirören konusuna değinme gereği bile duymuyorum, herkesin düşüncesi ortak. gerek yok.
  • Yahu bırakın şu Terim'i savunmayı.
    Her anlamda berbat bir insan.
  • çok vatanseverim ayağına yattığı için yükleniliyor. Tazminatına değil ikiyüzlülüğüne daha çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

çok vatanseverim ayağına yattığı için yükleniliyor. Tazminatına değil ikiyüzlülüğüne daha çok.

O para mide bulandirici olabilir ama onunla alakasi yok

Suclu varsa demirorendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama boş sözleşemeyi imzayıp tüpçüye veriyor mali işleri onlar hallediyor.
    bu işte bile terime fatura çıkarmaya çabalıyorlar.
    zira adamların niyetleri başka.
    kovulduğu gsden tazminat almadığını da ekleyelim orda da "sattı gitti" argümanını geliştirmiş terim düşmanı güruh görevine son verildiği halde.
    bunlara laf anlatılmaz zira niyetleri bozuk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir anda fatih terimin ustune cok gidilmeye basladi her alanda anlamsiz bir sekilde buna canak tutan galatasaraylilara da ayri uzuluyorum bariz adamin ustune oynuyolar secimde Hayir falan mi verdi napti milletvekillerine kadar atip tutuyolar

• FT'yi kuşlar özellikle kara kargalar hiç çekemiyor bjk'nin leş olduğuu dönemde de yükleniyorlardı.Az futbolcu bjk'den alıyomuş da çok futbolcu Gs'den alıyor diye.
  • Tüpçü işte ne bekliyorsun ki . 8 senede 300 milyon borç yaptı bıraktı .

• Bu bir süreç aslında. Hep yanlış süreç yaşıyoruz yönetimleri yüzünden olay buralara geliyor.

Tüm sözleşmelerde akitlerin tek taraflı feshi halinde tazminat maddesi vardır. Bu sözleşmenin de fesih tazminatı olması çok doğal.

Burada sıkıntı İslambek kuat'ın letonya ya attığı golle başladı. Prim tantanaları, arda olayları ve son olarak kebapçı baskını. Sportif başarı yok, futbol direktörlüğü müessesi ülke futboluna bir şey katmamış ne işe yaradığı belli değil, fatih terim her basın toplantısında ona buna racon kesiyor! Yahu bir ülkenin milli takımında böyle saçma olayın bir arada olması akıl alır gibi değil.

Bir yerde etik dışı şeyler oluyorsa, bunun aktörleri, takım kaptanı futbol direktörü gibi makamlarsa birileri bunun bedelini ödemeli. Yöneticiler bunun için varlar, ama bizde yöneticilik yok ki herkes idareci! Devamlı durumu idare ediyorlar. Yahu takımın kaptanı maç uçağında gazeteci dövüyor, ertesi gün pişkinlik 1 milyon, utanmadan yine yaparım diyor.

Ülkenin hocası, 300 km yol tepip mekan basıyor, ertesi gün yine olsa yine yaparın diyor. Ahlaksızlığa bak, herkes kabadayı.

Şimdi burada beklenti konu vatanseverlik olunca mangalda kül bırakmayan ülke hocasının hatalarla dolu yıllardan sonra, ben bu işi yapamadım diyerek görevini layıkı ile bırakması olurdu. Karşılıklı fesih ile sözleşmeden doğan tabii haklarından feragat etmesi beklenirdi. Çünkü yaşananlar futbol dışı, gayri ahlaki, gençlere rol model olması beklenen kişilerin zırvalıklarıydı.

He Fatih terim parasını alır elbet bu onun sözleşmesel hakkıdır. Ama beklenir ki vatan millet sakarya hocamız, hatalarının diyetini tazminati ile ödeyip karizmayı çizdirmesin.

• mehmet demirkolda benim soylediklerime benzer şeyler soylemiş galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.