Şimdi Ara

FATİH TERİMİN TÜRKİYENİN BAŞINA GEÇMESİYLE NELER DEĞİŞTİ YAZAR MISINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENCE YİNE ESKİ TÜRKİYE SİZCE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

• basının ve bir kesimin komplo teorileri yüzünden ersun yanal kovuldu fatih terim geldi hakan şükür oynatıldı
    değişen birşey yok
    gerci ersun yanal ın hataları vardı madem hakanı oynatmıyorsun bari oyun sistemini değiştir içeri sagdan soldan doldur bosalt ortalar yapıyorsun vede hakanı oynatmıyorsun neyse zaten buda gecti

hala hakan şükürü savunanlar var o da ayrı konu kendi takımlarında oynamasını istemezler ama milli takımda mutlaka olsun derler amacları ne mili takımda bir tane galatasarayı oyuncu daha fazlamı olsun nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 8 Aralık 2005, 11:00:26 >
  • cok haksızlık yapmışsın nasıl eski ile aynı yazdın hiç bir ümit yokken nerdeyse bu iş bitti dedi tüm spor camiası onlarda gelirken birşey söylemedi ve nerelere kadar geldik ve bir futbolcu diyorum 2 degil volkan bizi yaktı...hem isviçrede hemde burda...
  • ersun yanal bıraktıgı zaman umutlar kaybedilmişti diyosun ama danimarka ile berabere kaldıgımız mactan sonra ne oldu yunanistan yenilmesydi ne umut kalırdı ne de almanya gerci şimdide yok
  • ersun hataydı ...trabzonda oynanan gürcistan maçı hataydı...futbolcu seçimi hatalarla doluydu...ham adamı pişmeden futbolun başına getirdiler adam şimdi nerde iyi bakın...senol güneşe,terime hiçmi talip olan olmadı niye gitmediler adam yukarı asansörle çıkartıldı ogene bırakılır bırakmaz zemine kata indi çakıldı o da kendini biliyor daha oralarda mücadele verecek pişerse gelecek...

fatih şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi türk oglu türk td....bize 1 sınıf olmanın cok da zor olmadıgını kanıtladı...şimdi rahat bırakalım ne yapacaksa yapsın gene bizi gönlümüzün ucacagı en üst noktaya uçursun...
  • Bence Fatih Terim Türkiye'nin basina sadece Dunya Kupası'na gidebilmek için getirilmedi. Bu sorunun cevabını verebilmemiz için bence Fatih Terim'in yapmaya çalıştığı şeyleri (gençleri toplıyıp kamp yapma fikri gibi) iyice gözden geçirip onun futbolumuza yapacağı yararları veya hiç bir işe yaramıyacağını gördükten sonra bu konuda yorum yapmamız en doğrusu. Benim fikrim ise gelecek için gerçekten güzel adımlar atılıcak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®
    hala hakan şükürü savunanlar var o da ayrı konu kendi takımlarında oynamasını istemezler ama milli takımda mutlaka olsun derler amacları ne mili takımda bir tane galatasarayı oyuncu daha fazlamı olsun nedir

fatih terim kalitesini kimse tartışamaz, ama bunu ersun hocayı yolun ortasında alarak yapmasak şuan büyük ihtimalle dünya kupasını biletini almıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 8 Aralık 2005, 12:22:29 >
  • hakan ile terim gitmedikçe hiç birşey olmaz,şabanın yüzünden yıldıray oynayamıo diceksiniz ne alakası var hakana hep havadan doldurma toplar hep mac sonuna kadar şişir hakan indircekki gol atalım varmı böyle bir taktik anlayışı,klup bazında böle düşünebilirsin ama milli takımda böle küçük düşünmekte ne oluyoyıldırayda ayağa oynadığı için doğal olarak havadan şişirme toplarda oyundan düşüyo ve 90 dakikayı tamamlayamıyo veya zeki terim hakanı oyundan alıcana yıldırayı alıobirzamanlar gs da başarılıydı kimse inkar etmiyo,ama kalkıp burda alpaydan,tolgadan,hakandan medet umması türkiye üstünde resmen kumar oynaması çok yannış ersun yanalın yaptıklarının tam tersini yapmaya çalıştıki tutarsa kahraman olayım beyinsiz herifsende o yürek yokki işte bi hakan krizi yüzünden bu hallere düştük,nasıl isvicre macında yaşananlardan yaptığı açıklamalarda bahsetmiyorum bilenasıl mehmet istifa etsiyse terimde etmelidir ama aldığı aylık 150 ytl maaş tatlı geliyo galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

quote:

fatih terim kalitesini kimse tartışamaz, ama bunu ersun hocayı yolun ortasında alarak yapmasak şuan büyük ihtimalle dünya kupasını biletini almıştık.

FB'li birinin dışından bu yorumu duymak beni çok mutlu etti.

Technics , aklın yolu birdir

• quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

quote:

FB'li birinin dışından bu yorumu duymak beni çok mutlu etti.

Technics , aklın yolu birdir

:) ben herzaman bunu savundum jeremy...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.