Şimdi Ara

Fatih Üniversitesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu üniversiteyi tam burslu kazanırsam gitmeyi düşünüyorum.. Sizce nasıl bi üniversite ,artısı eksisi neler....Gitmek istediğim bölüm ise elektrik-elektronik müh.,bilgisayar müh.

• fetullahın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziticen

fetullahın
    Onu biliyorum....Ayrıca Fetullah hocanın olsun olmasın sanki ne olacak.. Mantıklı cevp verin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxx24

Onu biliyorum....Ayrıca Fetullah hocanın olsun olmasın sanki ne olacak.. Mantıklı cevp verin..

Alıntıları Göster
    Kapalı bir ortam, kendini geliştiremezsin. Tek tip insanların arasında, tek tip düşünce biçimiyle tek tip bir insan olursun.
  • quote:

ok by
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Kapalı bir ortam, kendini geliştiremezsin. Tek tip insanların arasında, tek tip düşünce biçimiyle tek tip bir insan olursun.

olmuş zaten hocası ile arasına girmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

olmuş zaten hocası ile arasına girmeyin

Alıntıları Göster
    Bakın beyler ben sadece üniversite ortamı nasıldır?eğitim kalitesi nasıldır?Bunları soruyorum cemaatin olsun olmasın banane...
  • quote:

Bakın beyler ben sadece üniversite ortamı nasıldır?eğitim kalitesi nasıldır?Bunları soruyorum cemaatin olsun olmasın banane...

Alıntıları Göster
    Yok mu yorumu olan ??
  • quote:

Alıntıları Göster
    Eğitimden kastın sadece "ders" ise o konuda iyiler diye biliyorum ama eğitim sadece "ders"ten ibaret değildir, daha geniş kapsamlı bir kavramdır. İnsanın kültürünü, yaşayışını, bakış açısını değiştirmeli.
  • quote:

Eğitimden kastın sadece "ders" ise o konuda iyiler diye biliyorum ama eğitim sadece "ders"ten ibaret değildir, daha geniş kapsamlı bir kavramdır. İnsanın kültürünü, yaşayışını, bakış açısını değiştirmeli.

Alıntıları Göster
    namaz kıl oruç tut geç sistemi vardır. çogu arkadaşım ne yazıkki orada okuyor, dışarda açık saçık giyinen arkadaşlarım orada kapanıyor ve derslerden geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

namaz kıl oruç tut geç sistemi vardır. çogu arkadaşım ne yazıkki orada okuyor, dışarda açık saçık giyinen arkadaşlarım orada kapanıyor ve derslerden geçiyor.

Alıntıları Göster
    Beyler bu dediklerinizin hiç birine inanmadım açıkçası.. Biraz bombalamışsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

Alıntıları Göster
    O üniversitede eğitim alınmaz. Camii altlarında verilen kuran kurslarına git en azından arapça harfleri öğrenirsin.
  • quote:

Beyler bu dediklerinizin hiç birine inanmadım açıkçası.. Biraz bombalamışsınız...

inanmıyorsan ne diye konu açıyorsun
  • quote:

+sonsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takiri

quote:

+sonsuz

Alıntıları Göster
    Tayyip bıyıklı hocalar görüp akşamları makbule yemeye hazırlan derim.

Düzenleme: Ulan makbule yazmışız iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Avcı -- 30 Kasım 2011; 0:04:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Tayyip bıyıklı hocalar görüp akşamları makbule yemeye hazırlan derim.

Düzenleme: Ulan makbule yazmışız iyi mi

Alıntıları Göster
    Eşorfman ile alınmayan arkadaşım var.
  • Yerin orasi.
  • quote:

Vay be, böyle düşünen insanları görmek güzel
  • fesle kayda gidenlere laptop veriyorlar. bizim bir arkadaşa vermişlerdi.
  • quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.