Şimdi Ara

Ankara- Anamur arası en ideal yol güzergahı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk defa Ankara -Anamur arasını araba ile gideceğim.

en ideal yol hangisi.

internette baktım biraz ama yazılanlar hep 10 yıllık yazılar. hem ankara niğde-nigde mersin otoyolu ile ilgili birşey denmemiş,

hem de çok virajlı çok kötü denilen yollarda bir ihimal düzenleme yapılmıştır diye soruyorum.

Konya Karaman Mut Gülnar Aydıncık Anamur için Karaman sonrası genellikle virajlı denmiş

Ankara Niğde otoban + Niğde Mersin otoban + silifke anamur (km uzun ama çok yer otoban olunca ve 140km/h limite göre düşünürsek mantıklı olabilir mi?)

Ankara Manavgat Anamur orası da heralde alanya dan sonra çok viraj.

bazı otobüs firmaları Gülnar üzerinden bazıları Pozantı-Mersin üzerinden gidiyor.

nereden tavsiye edersiniz?

ank-nigde+mersin iki otoban toplam 165 tl civarı tutuyor

• Mersin üzerinden gidersen aşırı virajlı fakat Antalyadan gidersen daha virajlı. Gülnar yolundan 2 araba yan yana gidemez çok dar ve uçurumun yamacından gidiyorsun.
  • Ankara - Anamur u Ankara-Niğde otoban + Niğde-Mersin otoban + Mersin sahil yolu-Anamur olarak gittim.

bu seyahat : çok rahat, konforlu, km daha fazla, daha hızlı gidilebiliyor, ank-niğde otobanı radar yok, sahil yolu biraz dur kalklı, ışıklı, az virajlı.

Anamur-Ankara anamur-silifke-mut-karaman-konya-ankara geldim.

bu seyahat, sürekli dur kalk, ışık bol, 70 ortalama/82 ortalama hız sınırlamaları, radarla dolu, yorucu, daha az km, daha uzun süren bir seyahatti.

anamur-ankara yı da keşke otobanlardan dönseydim diye pişman oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 17 Ağustos 2022; 11:48:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.