Şimdi Ara

Fatura 3 lira fazla geldi ne iş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 29 kasımda 1limitli'den 1limitsiz'e geçtim. Normalde 45,31 tl gelmesi gereken faturam 48,25 geldi. Acaba bu fiyat farkının nedeni sınırsıza ayın 29 unda geçmem mi? Acaba 30'unda mı geçmeliydim?

• yok mu fikri olan?
  • Kota aşımı yaptınız mı?
  • Kotayı aşmadığını varsayarsak 28/30=0,933 bu bir günlük limitli ücretin 0,933x28=26.124 limitlide kullandığın 28 günlük miktar
    45,31/30=1,51 bu bir günlüklük limitsiz kullandığn miktar 1,51x2=3,02 Bu da 2 günlük limitsiz kullandığın miktar; Limitliden Limitsize geçtiğinde bir önceki faturalandırman 26,124 TL gelmiş olmalı Limitsiz kullandığın ilk ay faturana limitliden geçiş yaptığın dönemdeki 2 günlük kullanım bedeli 3,02 TL ücret yansıtılmış olup ; 45,31+3,02=48,33 TL faturalandırma ile karşılaşmışsın. Bu limitsize geçişteki 2 günlük kullanım bedeli ile ilgilidir. Bundan sonraki dönemde tarife değiştirmediğin sürece 45,31 TL sabit ücretin gelecektir. Kolay gelsin.
  • benim de 7 tl eksik geldi buna bir yorum getirecek olan var mı ?

1 limitsiz kullanıyorum.herhangi bir taahhütüm falan da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabasmayan

benim de 7 tl eksik geldi buna bir yorum getirecek olan var mı ?

Öncelikle yazdıkların pek açık değil. Limitliden limitsize geçiş mi yaptın yoksa hep limitsizdeydin de durduk yere mi 7 TL eksik geldi. Eğer arkadaşın dediği gibi limitliden limitsize geçiş yapmışsan limitli kullandığın gün kadarını ödeyceğin için 7 TL'lik ücret düşük gelmiştir. Bu 7 TL'lik ücret bir sonraki limitsiz faturana yansıtılır. O zaman da "Bana neden 7 TL fazla geldi" diye sorarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

quote:

Öncelikle yazdıkların pek açık değil. Limitliden limitsize geçiş mi yaptın yoksa hep limitsizdeydin de durduk yere mi 7 TL eksik geldi. Eğer arkadaşın dediği gibi limitliden limitsize geçiş yapmışsan limitli kullandığın gün kadarını ödeyceğin için 7 TL'lik ücret düşük gelmiştir. Bu 7 TL'lik ücret bir sonraki limitsiz faturana yansıtılır. O zaman da "Bana neden 7 TL fazla geldi" diye sorarsın

8limitsizden 1 limitsize geçtim.

faturada indirim diye bir kalem not düşmüşler.

neyin indirimi ki ?

zaten limitsizdeydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 20 Aralık 2009; 18:37:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu durumu öğrenmenin en kısa ve kesin çözümü TTNET müşteri hizmetleri
  • Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar
  • @abonman kardeş yeni tarifen hayırlı olsun. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
  • vergiler geri geldi ondan olmasın sakın
  • quote:

Bence hiç TTnet'i aramamalısın , ne kadar güzel işte eline fırsat geçmiş sömür sömür .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.