Bildirim
Fatura Detaylarına dikkat
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Vodafone senin adına yardımda mı bulunmuş
Bu iki aptal operatörden her şey beklenir asla şaşırmam.. Geçmiş olsun -
bu mesajın anlamı senin telefonundanarayarak yada mesaj atarak beşir derneğine bağış yapmışsın
sen yada senden birisi telefonunu alıp mesaj yollamıştır... -
kafalarına göre kesmiş olabilirler. çünkü, geçen sene benim hattan da durduk yere 6 tl'lik oyun ücreti kesmişlerdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: scoopi
kafalarına göre kesmiş olabilirler. çünkü, geçen sene benim hattan da durduk yere 6 tl'lik oyun ücreti kesmişlerdi.
kafalarına göre kesmemişlerdir belkide telefonunuzdan kaynaklı olmuş olabilir.turkcellde bunun çok büyük uyanıklığını yapıyor, ekrana ileti yolluyor boş bulunup evet dersen giriyor oyun ücreti , dikkatli olmak gerek.
2004den beridir bu operatördeyim bu tip istem dışı oyun ücreti yada bağış ücreti yansımadı hiç.Sadece hatalı kullanım ücretlendirmesi olmuştur yılda 1-2 kez onlarıda iade aldım, bırakmadım onlara :)
quote:
Orijinalden alıntı: man utd
Vodafone senin adına yardımda mı bulunmuş
Bu iki aptal operatörden her şey beklenir asla şaşırmam.. Geçmiş olsun
3 demek istedin herhalde, hepsi aynı kafada çünkü
-
quote:
Orijinalden alıntı: CeSiN
quote:
Orijinalden alıntı: scoopi
kafalarına göre kesmiş olabilirler. çünkü, geçen sene benim hattan da durduk yere 6 tl'lik oyun ücreti kesmişlerdi.
kafalarına göre kesmemişlerdir belkide telefonunuzdan kaynaklı olmuş olabilir.turkcellde bunun çok büyük uyanıklığını yapıyor, ekrana ileti yolluyor boş bulunup evet dersen giriyor oyun ücreti , dikkatli olmak gerek.
2004den beridir bu operatördeyim bu tip istem dışı oyun ücreti yada bağış ücreti yansımadı hiç.Sadece hatalı kullanım ücretlendirmesi olmuştur yılda 1-2 kez onlarıda iade aldım, bırakmadım onlara :)
kesinti yapıldığı anda telefon elimde değildi. yanımda duruyordu öyle, ekrana kendiliğinden ücret bildirimi gelmişti... daha sonra detaylı araştırmam sonucu, başka bir telefon ve hattan alınan oyunun ücretinin benden tahsil edildiğini tespit etmiştim. vodafone tarafından ücret iadesi de hiçbir şekilde yapılmamıştı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tahsilatına aracılık edilen hizmetler ne demek
- flash sms kapatma türk telekom
- babamın üzerine olan hattı kendi üzerime alma
- red"li fırsat 30 gb ultra paketi detayları
- yurtiçi internet promosyonu nedir
- ağda kayıtlı değil ne demek
- vodafone hediye internet
- telsiz kullanım ücreti 2024
- hat takılı ama şebeke yok
- mobil imza nasıl alınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X