Şimdi Ara

FATURA KESİM TARİHİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ARKADAŞLAR KAFAMDA BÜYÜK BİR SORU VAR.ŞİMDİ BEN 28 EYLÜLDE ADSL KULLANIMINA BAŞLADIM BU ÖĞRENCİ KAMPANYASINDAN VE KOTA BİLGİLERİ SAYFASINDAN BAKTIĞIMDA 28 İLE 30 ARASINDAKİ 2 GÜN YAZILMIŞ.ŞİMDİ BU KAMPANYADA KULLANMA BAŞLADIĞI 30 GÜNMÜ YOKSA HESAP KESİM TARİHİMİ ÖNEMLİ HESAP KESİM TARİHİ 1 İSE IÇTIĞIMIN AYNASIDIR ÇÜNKÜ 30 GB İNDİRMİŞİM PUHAHA
    BEN NE EDEM AKAFAMA HANGİ TAŞLARA VURAM
    BİRİ DESİNKİ (DOĞRUYSA TABİ) YOK ARKADAŞIM İÇİNİ FERAH TUT SORUN OLMAZ
    HERKESE ŞİMDİDEN KOLAY GELE...

• arkadasım ferah tut:) tam 30 gün bedava... senin dediğin gibi olsa ohooo... kimse faydalanamaz, herkes ayın1inde abone olmak zorunda kalır. olurmu öyle şey??
  • ama şu topicte arkadaşlar se3nin dediğin durumla karşılaşmışlar, valla kafam karıştı, bi bak istersen:
    http://forum.donanimhaber.com/m_4707709/tm.htm

sen de bi arayıp sorsan iyi olur 4440375'i.
  • velle cok sagol bir bende bakayim su numaraya.tamm dedigin dogruda bu kota sayfasına neden yer almis bu eylul ayı?var bir dengesizlik ya hadi neyse saol yardimin icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEvRiM dEmokrasisi

velle cok sagol bir bende bakayim su numaraya.tamm dedigin dogruda bu kota sayfasına neden yer almis bu eylul ayı?var bir dengesizlik ya hadi neyse saol yardimin icin

yok, o ondan değil. Her ayınkini ayırıp ayrı gösteriyolar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öcüüü -- 14 Kasım 2005, 23:13:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedelli Son ödeme Tarihi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.