Şimdi Ara

Fatura tarife tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan faturalıda 20GB, aylık 15gb ek internet paketi ve aylık sınırsız youtube paketi kullanıyorum. Toplam 169 TL fatura geliyor. Hepsini kapsayan uygun bir tarife önerebilir misiniz ?

• Vodafone da var, istersen detaylı bir yazı yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt

Farklı operatör olabilir. Benim için sorun değil.

• Wade W kullanıcısına yanıt

Turkcell de sınırsız tarife yok bunu baştan söyleyeyim.

Vodafone da ise bunlar yer almaktadır hocam;

Fatura tarife tavsiye
    Fatura tarife tavsiye
    Fatura tarife tavsiye
    Fatura tarife tavsiye

169₺ yazan artık sunulması imkansız gibi birşey, yakın zaman da kapatıldı ve yerine taahhüt uzatmak isteyenler için bunları tavsiye ediyorlar;

Fatura tarife tavsiye
    Fatura tarife tavsiye

Siz Vodafone da Faturasız'a geçin 1 ay kullanın, ardından size 149₺ dan Limitsiz Redli Silver tarifesi teklif edilebilir, şayet teklif sunulmaz ise Vodafone Red'e geçin, bu sefer kesin olarak teklifi alabilirsiniz.

Bunlarla uğraşamam ben derseniz, direk hattınızı Vodafone Red tarifelerin den birine taşıyın, ardından bana ulaşın, geçiş yapmanız için yapmanız gerekenleri anlatacağım, en geç 1 hafta içinde tarifeye geçiş yapabilirsiniz, lakin fiyatını bilemem, müşteri hizmetleri değişik değişik fiyatlar sunuyor, artık size uygun gelirse kabul edersiniz, yoksa da bir daha dener ve daha uyguna almaya çalışırsınız.

• Yokizm kullanıcısına yanıt

Tam istediğim gibi. Birşey aklıma takıldı. Ben şantiyeden şantiyeye geziyorum. Telefonumun internetini laptopta kullanıyorum. Bununla ilgili özel bir durum var mı ? Her gün dosya indiriyorum mail gönderiyorum

• Wade W kullanıcısına yanıt

Aylık 15 GB hotspot kotası var ücretsiz, bittikten sonra duruyor. Lakin 50 GB aylık hotspot kotası var isteğe bağlı olarak, onun fiyatı da 29,58₺.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetsiz en uygun tarife
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.