< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Fatura ve garanti belgemi kaybettim garantiye nasıl gönderirim?

-
-
Yardımcı olur musunuz?up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Up
Up
Benzer durumu Galaxy Watch'umda yaşadım hocam.
Kutusunu aldım gittim, fatura yok.
Ankara'da Samsung yetkili servisine bizzat gittim. Fatura sordular ama bir türlü bulamıyorum dedim.
Telefonum S20 Plus'tı. Covid tedbirleri nedeniyle girişte soruyorlar bunu, fatura olmadan zor ama içeri alırız bir görüşürsünüz dediler. Neyse sıram geldi, girdim. Dedim bugüne kadar her daim Samsung kullandım, tercihm bu yönde oldu. Telefonumu gösterdim, kulaklığım Galaxy Buds dedim; saatim Watch falan. İlk defa servisle işim oldu ama faturamı bulamadım dedim. Gerçekten Samsung aşığısınız dedi hemen temsilci :) Sisteme giriş yaptılar 3 ay garanti kalmış dediler. Aldılar, Watch'un ana kartı ve kasasını değiştirip bir gün sonra teslim ettiler.
Biraz yıkama, yağlama yapmak lazım hocam. Uzaktan gönderimde pek şans olmaz ama en yakınınızdaki servise gidip durumu izah edin. Yardımcı olma ihtimalleri yüksek oluyor.
-
Servis bu zamana kadar hiç fatura istemedi tamirlerde. Değişim ve iade hariç fatura götürmek zorunda değilsin. İmei numarası ile işlem yapılıyor zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X