Şimdi Ara

Fatura ve garanti belgemi kaybettim garantiye nasıl gönderirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum ıslandı arada açılıp kapanıyor garantisi var ama fatura ve garanti belgesi kayıp teli izmirde migrosdan aldım var mı garantiye göndermenin bir yolu?
    Samsung Galaxy A40

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yardımcı olur musunuz?up

• Up

• Up

• Benzer durumu Galaxy Watch'umda yaşadım hocam.

Kutusunu aldım gittim, fatura yok.

Ankara'da Samsung yetkili servisine bizzat gittim. Fatura sordular ama bir türlü bulamıyorum dedim.

Telefonum S20 Plus'tı. Covid tedbirleri nedeniyle girişte soruyorlar bunu, fatura olmadan zor ama içeri alırız bir görüşürsünüz dediler. Neyse sıram geldi, girdim. Dedim bugüne kadar her daim Samsung kullandım, tercihm bu yönde oldu. Telefonumu gösterdim, kulaklığım Galaxy Buds dedim; saatim Watch falan. İlk defa servisle işim oldu ama faturamı bulamadım dedim. Gerçekten Samsung aşığısınız dedi hemen temsilci :) Sisteme giriş yaptılar 3 ay garanti kalmış dediler. Aldılar, Watch'un ana kartı ve kasasını değiştirip bir gün sonra teslim ettiler.

Biraz yıkama, yağlama yapmak lazım hocam. Uzaktan gönderimde pek şans olmaz ama en yakınınızdaki servise gidip durumu izah edin. Yardımcı olma ihtimalleri yüksek oluyor.

• Servis bu zamana kadar hiç fatura istemedi tamirlerde. Değişim ve iade hariç fatura götürmek zorunda değilsin. İmei numarası ile işlem yapılıyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.