Şimdi Ara

FATURALI TURKCELL’LİLERE 1800 DAKİKA HEDİYE!‏ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1800 Dakika kampanyasi ile Turkcell Faturali da kalma sozunuze,6ay boyunca,ayda 300er dakika HEDIYE kazanmak icin bu mesaji EVET yazip cevaplayin! 6aydan once Turkcell faturalidan ayrilmaniz durumunda,hediyeden faydalandiginiz ay basina 9TL cayma bedeli yansir.

Yazdim ve gonderdim bakalim.
  • Cevap geldi.

Tebrikler,Bedava 1800 Dakika Kampanyaniz baslamistir!Hediye dakikalarinizi 6ay boyunca,Turkcelllilerle ayda 300er dk.olarak yurtici aramalarda kullanabilirsiniz.

Sindi bende 120 dk cayma her yone, 300 dakika tarifemden dolayi her yone ve Cuma-Pazar gunleri Turkcelliler ile haftada 2 gun var. Bir de bu Turkcelliler ile 300 dk geldi. Acaba onceliklendirme nasil olacak Turkcell aramasi yaptigim zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Cevap geldi.

Tebrikler,Bedava 1800 Dakika Kampanyaniz baslamistir!Hediye dakikalarinizi 6ay boyunca,Turkcelllilerle ayda 300er dk.olarak yurtici aramalarda kullanabilirsiniz.

Sindi bende 120 dk cayma her yone, 300 dakika tarifemden dolayi her yone ve Cuma-Pazar gunleri Turkcelliler ile haftada 2 gun var. Bir de bu Turkcelliler ile 300 dk geldi. Acaba onceliklendirme nasil olacak Turkcell aramasi yaptigim zaman.

Önceliklendirme hakkında burdan bilgilendirirseniz memnun olurum.

Ben de genç tarife 300,
    Cayma bedelli 120,
    bide bu 300 eklendi.Hangisi öncelikli merak ediyorum.
  • Zaten hepsi bedava...Bi zahmet deneyiverin hangisi önce düşüyor...

Süresi kısa olandan itibaren bşalıyor sanıyorum...Ayrıca biri Turkcell içi diğeri her yöne...

haftada iki gün > 6 ay > 12 ay > ücretli paket
  • quote:

Cevap geldi.

Setha bende dun aksam gonderdim,hala cevap gelmedi.ayni tarifedeyiz.sen ne kadar bekledin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ruf

quote:

Cevap geldi.

Setha bende dun aksam gonderdim,hala cevap gelmedi.ayni tarifedeyiz.sen ne kadar bekledin?

Yaklasik 1 saat bekledim.
  • İlginç.
    Dun aksamdan beri bekliyorum.
    Bir daha gondereyim bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

quote:

Cevap geldi.

Ben de genç tarife 300,
    Cayma bedelli 120,

Cayma 120 dakika bitmisti ve her yone 300'den kullanmaya baslamistim. Biraz once deneme yaptim ve Turkcell aradim. Hediye 300'den gitti. Heryoneden gitmedi. Uygulama iyi ;)

• opsiyonsuz genç tarifelere olmuyor sanırım ...
  • quote:

quote:

quote:

Cevap geldi.

Ben de genç tarife 300,
    Cayma bedelli 120,

Cayma 120 dakika bitmisti ve her yone 300'den kullanmaya baslamistim. Biraz once deneme yaptim ve Turkcell aradim. Hediye 300'den gitti. Heryoneden gitmedi. Uygulama iyi ;)

Evet hocam çok güzel oldu bu.size de teşekkür ederim :)

• opsiyonsuz genc tarifede olanlar bu kampanyadan faydalanamıyorlar.
  • Arkadaşlar eşime de mesaj öğlen 11.30-12.00 arası gelmiş.Dün akşam başvurmuştuk.Ben de kamu 1000 paketine geri taşıma başvurusu yapmıştım 6 eylülde 10unda geçeşim gerçekleşeceğine dair mesaj geldi.Ama ben sanırım yararlanamayacağım bu kampanyadan.Peki 10 eylülde hattımın aktifleştiğini varsayarsak 10 ekimde başvuru hakkım olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcsrdr

Arkadaşlar eşime de mesaj öğlen 11.30-12.00 arası gelmiş.Dün akşam başvurmuştuk.Ben de kamu 1000 paketine geri taşıma başvurusu yapmıştım 6 eylülde 10unda geçeşim gerçekleşeceğine dair mesaj geldi.Ama ben sanırım yararlanamayacağım bu kampanyadan.Peki 10 eylülde hattımın aktifleştiğini varsayarsak 10 ekimde başvuru hakkım olur mu acaba?

Hattiniz 10 eylulde aktiflesecekmis ama siz 10 ekimde basvuracaksiniz.Niyeki?
    10 eylulde beklemeden bavurabilirsiniz.

• arkadaşlar 5 dakika önce HEDIYE yazıp gönderdim, hemen ardından gelen mesaja onay için EVET yazıp gönderdim, 2 dakika sonra Tebrikler 1800 dk kampanyanız başlamıştır, 6 ay boyunca vs. vs. adlı mesajı aldım, yani sadece 2-3 dakika sürdü kampanyaya kaydolmam. 29 TL'lik Genç Tarifedeyim. 300 DK + 120 DK cayma bedelli + 300 dk hediye, toplamda 720 DK, bu harika oldu yaa! konuyu açacan arkadaşa teşekkürler, buraya girmesem görmeyecektim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

Orijinalden alıntı: brcsrdr

Arkadaşlar eşime de mesaj öğlen 11.30-12.00 arası gelmiş.Dün akşam başvurmuştuk.Ben de kamu 1000 paketine geri taşıma başvurusu yapmıştım 6 eylülde 10unda geçeşim gerçekleşeceğine dair mesaj geldi.Ama ben sanırım yararlanamayacağım bu kampanyadan.Peki 10 eylülde hattımın aktifleştiğini varsayarsak 10 ekimde başvuru hakkım olur mu acaba?

Hattiniz 10 eylulde aktiflesecekmis ama siz 10 ekimde basvuracaksiniz.Niyeki?
    10 eylulde beklemeden bavurabilirsiniz.

Hocam Turkcell in sitesinde şöyle bir ibare var..

Kampanyadan; Son 30 gün içinde numarasını diğer operatörden Turkcell faturalıya taşıyan, yeni bireysel faturalı hat alan veya hazır karttan faturalı hatta geçen bireysel aboneler,
    Haydi Gel Mini Paket Fırsat Kampanyası, Haydi Gel Küçük Paket Fırsat Kampanyası ve mevcut aboneler için geçerli olan Haydi Gel Küçük Paket Fırsat Kampanyalarından yararlanan aboneler faydalanamamaktadır.

O yüzden bir ay doldurduğunda başvurabilir miyim diye sormuştum.

Edit: Siteyi dikkatlice okudum ve başvuru süresi 30 eylül sonmuş..Nasip olmadı napalım.. Teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littleblackbutterfly -- 8 Eylül 2011; 22:10:49 >

• evet yazıp kaça gönderdin belki ole yapabiliriz.
  • annemin hattı vodafone dan turkcell e taşınmış bir hat.. yalnız şöyle bir şey var 60 günü geçti taşınalı. açıklamaya bakınca biz yararlanamayacağız sanırım diye düşündüm ama deneme amaçlı mesaj attım hop o da ne kampanyamız hattımıza tanımlandı..

son 30 gün de taşıma olayı doğru değil sanırım. öyle olsaydı yararlanamıyor olmamız gerekirdi.
  • EVET yazip 5533 e gonderiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruf -- 9 Eylül 2011; 9:10:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

annemin hattı vodafone dan turkcell e taşınmış bir hat.. yalnız şöyle bir şey var 60 günü geçti taşınalı. açıklamaya bakınca biz yararlanamayacağız sanırım diye düşündüm ama deneme amaçlı mesaj attım hop o da ne kampanyamız hattımıza tanımlandı..

son 30 gün de taşıma olayı doğru değil sanırım. öyle olsaydı yararlanamıyor olmamız gerekirdi.

Faydalanmak icin 30 gunu gecmis olmaniz gerekiyor ki siz gecmissiniz. 60 gun olmus.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cevap geldi.

Ben de genç tarife 300,
    Cayma bedelli 120,

Evet hocam çok güzel oldu bu.size de teşekkür ederim :)

Rica ederim.

Bu arada bir bilgi daha vereyim. Haftada 2 gun varken Turkcell aramalari haftada 2 gun bakiyesinden gidiyor. Hediye300'den degil. Gercekten takdir edilesice bir operator şu Turkcell..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.