Bildirim
Faturam 22 den aşağıya gelmiyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Valla ben konuşmalarımın çoğunu akşam 7' den sonra yapmama rağmen 40-50 TL arası fatura geliyor. Hangi tarifeyi tavsiye edersiniz arkadaşlar ? -
Ev avantaj 100 tarifesini kullanıyorsunuzdur...Her yöne 100 dakika hediyesi ile beraber fiyatı 22,90...Yeni aboneler için en düşük tarife bu maalesef...Ben inatla klasit hattan çıkmıyorum...Onunda fiyatı 14,90...Akşam 7 den sonra kullanıyorum genelde...O da banka işlemleri için sadece...Senin tarifen ise aşağıda;
http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/BireyselUrun/Evde/Ses-Hizmetleri/Telefon/Ev-Telefonu/tarife#EvAvantaj
@Extralarge, online işlem merkezinden aylık kaç dakika kullandığınızı öğrenip ev avantajlardan birini seçebilirsiniz...
https://ett.turktelekom.com.tr/etmh/login.do
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
Ev avantaj 100 tarifesini kullanıyorsunuzdur...Her yöne 100 dakika hediyesi ile beraber fiyatı 22,90...Yeni aboneler için en düşük tarife bu maalesef...Ben inatla klasit hattan çıkmıyorum...Onunda fiyatı 14,90...Akşam 7 den sonra kullanıyorum genelde...O da banka işlemleri için sadece...Senin tarifen ise aşağıda;
http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/BireyselUrun/Evde/Ses-Hizmetleri/Telefon/Ev-Telefonu/tarife#EvAvantaj
@Extralarge, online işlem merkezinden aylık kaç dakika kullandığınızı öğrenip ev avantajlardan birini seçebilirsiniz...
https://ett.turktelekom.com.tr/etmh/login.do
Gerekli bilgi için teşekkürler arkadaşım. Ben hemen hemen 2 sene olacak telefonum olalı. Yeni sayılmaz yani. Bende klasikhatta geçebilirmiyim acaba?
-
Online Hizmet Merkezine 2 gündür giremiyorum şifreyi kabul etmiyor. Parola sıfırlama maili ile gelen şifreyide kabul etmiyor. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtırdım düzeldiği zaman internetten konuşma kayıtlarını inceleyeceğim. Hiç konuşmasan bile 20 TL zart zurt vergi parası geliyor. Ben yemedim sen ye parası...! Ulen bizim kadar söğüşlenen başka bir ülke valla yoktur ya...! -
quote:
Orijinalden alıntı: Extralarge
Online Hizmet Merkezine 2 gündür giremiyorum şifreyi kabul etmiyor. Parola sıfırlama maili ile gelen şifreyide kabul etmiyor. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtırdım düzeldiği zaman internetten konuşma kayıtlarını inceleyeceğim. Hiç konuşmasan bile 20 TL zart zurt vergi parası geliyor. Ben yemedim sen ye parası...! Ulen bizim kadar söğüşlenen başka bir ülke valla yoktur ya...!
Sonuna kadar haklısın Extralarge. Benimde evimde telefonun t si yok sadece kablosu var. Arama felan hiç yapmadığım halde bu ay 24,75 TL geldi
-
Klasikhatt dedikleri tarifeyi kullanıyorum görüşmeye kapalı olduğu zamanlar 25 liradan aşağı gelmiyordu akşam 7 muhabbetinden yararlanalım diye açtırdım. 15 lira geldi. Üzerine bağlı internette yok tek numarasının hatrına duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben telefon hattımı kapattırdım da kurtuldum.
Yalın internet paket aldım,telefona gerek yok yani.
Ayda 60 tl geliyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalın internet tede 15lira sabit ücret var galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: karakuş1
Yalın internet tede 15lira sabit ücret var galiba
Ben 3 aydır kullanıyorum,
Sınırsız internet 60 tl diye aldım,1 yıl sözleşme yaptığım için böyle,
En fazla 62.5 tl fatura geliyor,
Sözleşmesiz +15 tl eklenip 75 tl gelecekti.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ne bileyimde bir internet için 60-70 lira vermekde bana çok geliyor yaw -
annemin evinde telefon var cep avantaj 100 tarifesinde hep 25tl civarı. daha alt paketlere geçemez miyiz? 15tl ideal kullanmıyorlar çok... trakya adres...( gap tarifesine geçemiyor, köy gibi ama kasaba die köy tarfiesine de geçilemiyor ) -
quote:
Orijinalden alıntı: sekovizyon
ne bileyimde bir internet için 60-70 lira vermekde bana çok geliyor yaw
çok tabikii bak Finlandiyada 1 megabit sınırsız internet halka bedava veriliyor..burada ise çok güzel düdük sistemi tıkır tıkır işliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: nydp
annemin evinde telefon var cep avantaj 100 tarifesinde hep 25tl civarı. daha alt paketlere geçemez miyiz? 15tl ideal kullanmıyorlar çok... trakya adres...( gap tarifesine geçemiyor, köy gibi ama kasaba die köy tarfiesine de geçilemiyor )
bende o tarz tarifelere geçmek istedim ama nanay geçemiyormuşuz -
banada 18 gelir dediler 15 ödedim -
Demek ki bir ben değilmişim banada 25 - 23 aşağı gelmiyor :S
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 9230 kim
- türk telekom ikiz sim kart
- türk telekom mobil abonesi olmadığınız için giriş yapılamamaktadır
- whatsapp görüntülü konuşurken telefon meşgul çalar mı
- çağrı yönlendirme koşulsuz ne demek
- gizli numara
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- turkcell abone sayısı
- wifi araması nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X