Şimdi Ara

faturam her zaman 20 tl geliyor neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben pttcell 14 lük tarifedeyim 1 yılı doldurdum.Sorunum faturamin 14 tl gelmesini beklerken hep 20 tl geliyor her zaman.Musteri hizmetlerini aradım,ücretli hiçbir uygulama indirmedigim halde.Sizdede aynı sıkıntı varmı? Varsa neden hep böyle? Bunun nedenini bilen varsa söyleyebilir mi lütfen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malesef,diğer operaörler de aynı çakal
    Tarife ücretinden hep 3-5 tl fazladan kayarlar
    Bir sebep de bulamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koy buraya fatura suretini bakalım nerden ucret kesilmiş diye

• mustang307 M kullanıcısına yanıt
    Telsiz kullanım ücretini ilave edersek 15,50 civarı eder. Banka kampanyaları için sms attınız mı? 4 haneli numaralara atılan sms'ler ayrıca ücretlendirilir. Aynı şekilde 500 veya 768 müşteri hizmetlerini aramak da paketten düşmez
  • vergileri ötv iletişim eklenince öyle oluyor bizleri kandırmak için onları söylemiyorlar herzamnaki gibi malesef
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Sevgili Dr. Boone ben 16 yaşında bir lise öğrencisiyim bankaların kampanyasına hiç katılmadım zaten bu yaşla katılamamda .

• gefe16 kullanıcısına yanıt
    Sevgili gefe16 aysonu faturam hattımı aldığım günden beri sadece sms le alıyorum ama sadece tutarını gösteriyor gelen sms.Avea online islem uygulamasını indirip fatura detaylarıma baktığım zaman her şey 0 tl yani paket aşımı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.