Merhaba arkadaşlar; Saatlik haftalık günlük şeklinde faturasız 3g internet ile pcimden internete girmek istiyorum. bu hizmeti satın alabilmem için yeni bir kontörlü hat almam gerekli midir yoksa internet için ayrı bir sim kartı mı veriliyor? modemi dışardan ikinci el olarak alabilir miyim ? tavsiye operatorunuz nedir ? tşk ederim.
bende bunun için çalışıyorum. galiba turkcelli isen wınn 3g için bir turkcell internet data kart alaçağız. (bunun faturasız olan varmı bilmiyorum)
quote:
Orijinalden alıntı: tolga68
bende bunun için çalışıyorum. galiba turkcelli isen wınn 3g için bir turkcell internet data kart alaçağız. (bunun faturasız olan varmı bilmiyorum)
var ben şu anda kullanıyorum
nasıl aldın acaba? vergisi filan ne kadar ödüyoruz?
vergi falan ödemiyorsun timlerde satılan her vınn cihazının paketinde bir adette data hattı bulunur işlerine öyle geldiği için genelde faturalı açarlar ama talep edersen vınn cihazının ücretini peşin ödemek suretiyle data hattını kontörlü açtırabilirsin bunun için turkcell faturalı hattın olması gerekmez bu arada eğer vınnı yeni alacaksan e 182 al yoksa yakın gelecekte üzülebilirsin
tşk ederm yanıtlar için vodafone faturasız vodem almayı düşünüyorum. bir arkadaşıma hediye olarak alacağım eğer vodafone çekmezse aynı modemi kullanarak operatör değiştirebilir miyim ?
Ben de vodafone modem almayı düşünüyorum. vodafone kontörlü hat alıcam yanına. 8 tl lik cepnet paketini kullanıcam. 10kb/sn sınırsız =)
Avea nın faturasız internet paketi 4 gb 39 tl. --- hesaplı ama çekim sorunu olabilir. araştırmak lazım. türkcell 4 ocağa kadar kampanyalı 29 tl (4gb) normalde 49du galiba. --- 4 ocaktan sonra ne olur bilinmez. vodafone 1 gb 45 tl. --- Aşırı pahalı xS
bunlardan birini seçebilirsin... Böylesi daha iyi. faturayla, kota aşma korkusuyla, taahhütle uğraşmayacaksn.
quote:
Orijinalden alıntı: 4hm3t.# Ben de vodafone modem almayı düşünüyorum. vodafone kontörlü hat alıcam yanına. 8 tl lik cepnet paketini kullanıcam. 10kb/sn sınırsız =)
Avea nın faturasız internet paketi 4 gb 39 tl. --- hesaplı ama çekim sorunu olabilir. araştırmak lazım. türkcell 4 ocağa kadar kampanyalı 29 tl (4gb) normalde 49du galiba. --- 4 ocaktan sonra ne olur bilinmez. vodafone 1 gb 45 tl. --- Aşırı pahalı xS
bunlardan birini seçebilirsin... Böylesi daha iyi. faturayla, kota aşma korkusuyla, taahhütle uğraşmayacaksn.
Turkcel 4gb 29 tl 31 aralık tarihine kadar dı. Şİmdide 4 ocağa kadar yazmışlar. Kampanyayı uzatırlar mı acaba eğer en azından hazirana kadar uzatırlarsa ben turkcele geçmeyi düşünüyorum. Cepnet epey yavaşladı. Birde bu ay ücretsiz verdiler ki bağlantıda sorun olacak gibi geliyor bana.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme