Bildirim
Faturasız Hat Fiyatları Yardım Lütfen
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bimcell 85 TL hocam, hat açılınca BIMCELL BONUS yazıp 4551'e gönderin ondan sonra 1 ay geçerli 9 GB, 300 Dakika ve 300 SMS ücretsiz olarak aktif olacaktır... -
Bimcell olabilirsiniz. Biraz daha hesapli. -
Aldıktan ne kadar süre sonra başka operatöre taşıyabilirizquote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A
Bimcell 85 TL hocam, hat açılınca BIMCELL BONUS yazıp 4551'e gönderin ondan sonra 1 ay geçerli 9 GB, 300 Dakika ve 300 SMS ücretsiz olarak aktif olacaktır... -
90 gün -
Turkcell bayisi 175 liraya promosyonsuz, 225 liraya da içinde 25 GB promosyonla açılan hat fiyatı verdi. Tcell web sitesine bakarsan, her yeni kontörlü hatta 25 gb + 750 dk ve sonraki 120 gün de toplam 3 yüklemeye 3 x 20 GB promosyon var. Yani ucuz hatta promosyon yok diye bir ibare yok. Hiçbir şey anlamadım. Fiyat da sonrası da karışık. İnternette 130 liraya kontörlü hat satılıyor. O hattı satan da bayi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 6 Ağustos 2020; 15:29:57 > -
Zaten düşük fiyatlı olanı da alsanız 25 GB hediyesiyle açılacaktı -
İstanbul'da Hilltown AVM içindeki bayi. Kafasına göre sallıyor. Yani hattın fiyatı serbest piyasadan da öte o an ne tutturabilirse şeklinde belirleniyor. İlginç. -
Tüm operatörlerde sabit fiyat yok bimcell dışında her bayi kafasına göre fiyat çekiyor. -
Turkcell ve vodafone içinde 1 aylık 20gb 750dk paketli yeni hattı 100tl den açabilirim ilgilenen varsa pm atabilir. forumdan birçok arkadaşla işlem yaptık sorunsuz.. -
-
Hortlatayim konuyu. Yeni faturasiz hat alicam. Tarife yukletmeden. Son fiyatlar nedir bilen var mi -
BİMCell; 105₺
Pttcell; 120₺
Teknosacell; 125₺
Turkcell; 150-180₺ değişiyor
Vodafone; 90-130₺ değişiyor
Türk Telekom; 85-140₺ değişiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0ABİMCell; 105₺
Pttcell; 120₺
Teknosacell; 125₺
Turkcell; 150-180₺ değişiyor
Vodafone; 90-130₺ değişiyor
Türk Telekom; 85-140₺ değişiyor
Sağol dostum. Neye göre değişiyor bu fiyatlar? Bayiler kendi kafalarına göre mi fiyat belirliyor
-
Evet hocam, bayi insafiyetine kalmış bir durum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0AEvet hocam, bayi insafiyetine kalmış bir durum
Üç beş yeri dolaşmak lazım o zaman. Teşekkür ederim dostum
-
Rica ederim hocam
-
Bayilerin ay sonu kota doldurma olayı var yeterli satış gerçekleşmezse indirim yapabiliyorlar geçtiğimiz ay 50₺'ye turkcell faturasız hat aldım içinde 35₺ açılış bakiyesi yüklü olarak hat 15₺'ye gelmiş oldu. -
Nereden aldınız acaba ? Harika fiyat.
-
Şuan en mantıklısı BİMcell.
Kullanılmamış numara veriyor ve 105 TL.
PttCell'de mantıklı ama 125 TL. Onda da kullanılmamış numara veriliyor.
Benzer içerikler
- hattım başka telefonda çalışıyor kendi telefonumda çalışmıyor
- 0534 hangi hat
- türk telekom numara bilgilerini kapatma
- turkcell kayıp hat çıkarma ücreti
- sabit fatura nedir
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- turkcell abone sayısı
- netgsm zam
- turkcell internet gönderme
- gizli numaradan arama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X