Şimdi Ara

Faturasız Vodafone Kampanyalar ve Paket Tavisyeleri [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
64
Favori
263.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler, Vodafone a geçeli 1 ay olmak üzereydi, yararlanabildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk defa faturasız kullanıyorum, bugün numara taşıma işlemi gerçekleşti;
    aylık 27 tl yüklemem yeterli mi, vergi vs dahil mi bu yüklemeye.
    ilk mesajda ki, kampanya mesajları atmam gerekiyor mu
  • Hiç bir tarifede telsiz ücretini yazmıyorlar. Sen 2.5 lira ekle hepsine.

• Evet 2.32 telsiz kullanım ücretide kesmekte o yüzden 30 lira yüklemek mantıklı 30 tl yükleyene 2gb hediye kampanyası bide kayitli kartlınla "vodafone yanımda" uygulama üzerinden TL yüklemesini gerceklestirirsen ekstra GB hediyeler veriyor.Ben 2 aydır kullanıyorum çok memnunum

• Dün akşam Vodafone bayisine kampanyaya geçiş için gittim.
    Bana hattımı 3 ay için başka operatöre geçiş için kilitleyerek bu tarifeye alabileceğini bildirdi.,
    Ben de eğer memnun kalmaz isem başka operatöre geçiş yapabileceğimi, bu hattın bende saklı olduğunu ve durumu BTK ya bildireceğimi belirttim.
    Sonuç; Size işleminizi yapmayacağız beyefendi gibi absürt bir cevap aldım. Bende hattımı Türkcelldeki genç tarifeye taşıdım.
    Bilginize.
  • realjackal R kullanıcısına yanıt
    Benim hattım bu gece 3 gibi geçecek. Bayi direk formu doldurdu imzalattı bitti gitti. Kontorlu hattın kilitlemesi mi olurmuş taahhüt yok bişe yok. Başka bayiye git yenilenen 7gb a geçiş yapacağım de. Operatörlerin hepsi garip. Ben de faturalı ttden geçiş yapacağım. Online işlemlerden bakıyorum taahhüt yok, *124# den sorguluyorum 0 lira ceza çıkıyor. Ama hattan çıkış yapılacağı için ceza uygulanacaktır diye mesaj geldi.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    avea faturalıdan geçtim hiç kesinti olmadı çıkışta avea mı aldı acaba

• aduzcu09 A kullanıcısına yanıt
    Faturalıdan geçtiysen yıl sonuna kadar olan kısmı kesiyorlar son faturada

"Faturalı mobil hattan faturasız mobil hatta geçiş sonrasında düzenlenecek olan son dönem faturasına, o yılın sonuna dek tahsil edilmesi gereken Telsiz Kullanım Ücreti tutarı toplu olarak yansıtılmaktadır. Bu ödemeye istinaden faturasıza dönüştürülmüş olan hattan, o yılın sonuna kadar Telsiz Kullanım Ücreti tahsil edilmeyecektir." Türk telekom sitesinde böyle yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakimsizTarzan -- 1 Kasım 2019; 14:12:50 >
  • faturalı'dan faturasıza geçmek mantıklı mı arkadaşlar? yanlış hatırlamıyorsam ilk faturalı hattı aldığımda sağlam bir vergi vermiştim, faturazsızda böyle bir vergi var mı? tekrar faturalıya geçmek istesem yine hat vergisi verir miyim?
  • otopark O kullanıcısına yanıt
    Faturasızın faturalıdan ekstra bir vergisi yok. Bütün vergi kalemleri aynı kdv öiv telsiz ücreti vs. Yeni hat alımlarında ilave vergiler var tabi. Yeni hat alımlarında 93 lira falan öiv var. 12 ye bölüyorlar. Bunu tahsil etmiş olabilirler. Dediğim gibi bu yeni hat için geçerli. Bu tarifede 27 lira kdv ve öiv dahil telsiz ücreti hariç. 27+2.32 şeklinde. Ama faturalı hattan bu tarifeye yani faturasıza geçecek olursanız çıktığınız operatör son faturasına kasım aralık telsiz ücretini ekleyecektir. Vodafonda 2 ay telsiz ücreti ödemezsiniz. Ocakta başlar tekrardan. İstediğiniz şekilde operatör değiştirebilirsiniz. Faturalıya da geçseniz faturasıda geçseniz ekstra vergi yansımaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakimsizTarzan -- 1 Kasım 2019; 16:34:26 >
  • BakimsizTarzan B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • 27TL, 12 ay geçerli fiyat mıdır?
  • someoneme kullanıcısına yanıt
    Tek düşündürücü yanı bu sözleşmede herhangi bir tarihe kadar süre belirtilmemiş o yüzden vodafone istediği vakit pakete zam yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

Tek düşündürücü yanı bu sözleşmede herhangi bir tarihe kadar süre belirtilmemiş o yüzden vodafone istediği vakit pakete zam yapabilir.
    söylediğiniz doğru ama genelde 1 sene falan zam gelmiyor yeni paketlere
  • Turkcell ve turk telekom sözlesme maddelerinde bunu belirtiyor ama vodafone'da göremedim dediğiniz gibi en az 1 yıl bende zam gelmeyeceğini düşünüyorum.2 aydir kullaniyorum 3.aya geçeceğim gayet memnunum

• Yenilenen 4 GB faturasız hat almıştık 2 hafta önce bu tarifeye geçiş yapabilir miyiz? Birde ilk hat açılırken yenilenen 4 GB için 27 TL vermiştim; şimdi uygulamada 35 TL görünüyor?!

• needacar kullanıcısına yanıt
    Bende 35 TL lik 8 GB olana geçmiştim, bir ay dolmak üzereyken mesajla bu tarifeye geçtim.

YENILENEN7GB yazıp 7000 e gönderip bir deneyin.

• Sonsuzartıbir S kullanıcısına yanıt
    Peki süre sonunda bu paketi tekrar 35 TL ye alabiliyor muyuz?
    Geçişi kabul etti hocam, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 3 Kasım 2019; 16:2:11 >
  • 12 aylık taahhüt vs yok değil mi? İstediğiniz zaman numara taşıma vs yapabilir miyiz ?

• Tarife Faturasız..
    Elbette bir taahhüt söz konusu değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.