Şimdi Ara

Faturasız Vodafone Kampanyalar ve Paket Tavisyeleri [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
947
Cevap
64
Favori
263.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesaj bana da geldi tarife 32 TL ye yükselmiş Ağustos gibi geçiş yapmıştım 27 TL lik tarifeye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DeLiPeDeR kullanıcısına yanıt
    Var mı geçmeyi düşündüğünüz bir tarife

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Var mı geçmeyi düşündüğünüz bir tarife
    Bildiğim yok ama araştıracağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Faturasız Vodafone Kampanyalar ve Paket Tavisyeleri [ANA KONU]

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    32 TL ye Turkcell 4+3 GB tarifesi var sanırım ona geçerim

• quote:

4 gb bana yeter. Eyvallah.

Ben de 7 olana geçerim muhtemelen

• quote:

Ben de 7 olana geçerim muhtemelen
    Vodafone yanımdadan baktım. 27 tl görünüyor hala.

17 Mart diyor zaten

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Mesaj gelmez yenilenirse devam ederim. Yoksa taşırım.

• Mesaj bana da geldi bugun tarife 32 TL ye yükselecekmiş 17 marttan itibaren. Yalnız 7gb olan internetiniz 8 gb yükseltilcek denilmiş sizce devam edilebilinilir mi yoksa daha uygun kampanyalar var mı Türktelekom bulaşmak istemiyorum Türkcell desek fiyatlar uçuyor sanırım yorumlarınız nelerdir.
  • quote:

Değerli müşterimiz, kullanmakta olduğunuz Yenilenen 7 GB tarifesinin fiyatı 17 Mart 2020 itibarıyla 32 TL olarak güncellenecek olup, internet içeriğiniz 8GB'a yükseltilecektir. Değişiklik ilk paket yenilenmenizde geçerli olacaktır. Tarifenizle ilgili detaylar içinhttps://vfselfservis.com/USERPLAN adresini, size uygun olabilecek diğer tarifeleri incelemek içinhttps://vfselfservis.com/AVAILABLETARIFFS adresini ziyaret edebilirsiniz. B003

Böyle bir mesaj geldi, var mı yeni öneri?
    kaypak voda yine yaptı yapacağını. geçen yıllardaki galleşliğini unutmadık. adam olmuştur diye aralık sonunda 7 gb 27 tl tarifsine geçmiştik

Vodafonun 7gb ve üç ay 20 gb hediye internet yemlemesiyle 27 tl.ye herkesleri kendine çeken kampanya yapmıştı ve yine şaşırtmadı

3 ay geçmeden 27 tl.yi 32 tl. yaptım interneti içeriğini de 1 gb ekleyecem dedi. bu etik değil! ne diye vodafonda kalayım ki ? taşırım hattı

• bana mesaj geldi. 27 tl den yenilenecek diye.

• vitriol kullanıcısına yanıt
    Taşısan nolcak hangisi doğru ki ülkede,Türk Telekom daha beter

• arkadaşlar ilginç bir durum var.

bana önce bakiyeniz yeterli ise 15.03.2020 tarihinde 27 TL den yenilenecektir diye mesaj geldi.

şimdi de tarife fiyatı 32 tl oldu 17.03.2020 tarihi itibari ile ve ilk yenilemede geçerli olacaktır diyor.

şimdi 15.03.2020 de 27 mi çekilecek yoksa 32 mi? :)

• Değerli müşterimiz, kullanmakta olduğunuz Yenilenen 7 GB tarifesinin fiyatı 17 Mart 2020 itibarıyla 32 TL olarak güncellenecek olup, internet içeriğiniz 8GB'a yükseltilecektir. Değişiklik ilk paket yenilenmenizde geçerli olacaktır. Tarifenizle ilgili detaylar içinhttps://vfselfservis.com/USERPLAN adresini, size uygun olabilecek diğer tarifeleri incelemek içinhttps://vfselfservis.com/AVAILABLETARIFFS adresini ziyaret edebilirsiniz. B003

vodafona güven olmaz

bakiye fazlasıyla varsa iç ederler (bakiyenize fazla fazla para yüklemeyin
    Yanımda uygulamasında her dakika bakiye yükle 3 gb verelim sloganını devamlı gözümüze sokuyorlar)

hem 15.03.2020de

hem de 17.03.2020 de

ayrı ayrı yine paket aldın diye çekerler

2 sene önce böyle bir kötü durum başıma gelmişti de paket varken yine paketi bakiyem yeterli diye 2 kez çekmişlerdi

vodafon şikayet yönetimi hiçbir memnuniyet sağlamaz cevap vermez BTKye şikayetler sonucu ancak yarısını iade alabilmiştim

mantıkları değişmemiştir diye düşünüyorum

bu kez TL yüklemeyeceğim bir başka GSMye geçeceğim kalan 10 tl bakiye onlara sadakam olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

vodafona güven olmaz

bakiye fazlasıyla varsa iç ederler (bakiyenize fazla fazla para yüklemeyin
    Yanımda uygulamasında her dakika bakiye yükle 3 gb verelim sloganını devamlı gözümüze sokuyorlar)

hem 15.03.2020de

hem de 17.03.2020 de

ayrı ayrı yine paket aldın diye çekerler

2 sene önce böyle bir kötü durum başıma gelmişti de paket varken yine paketi bakiyem yeterli diye 2 kez çekmişlerdi

vodafon şikayet yönetimi hiçbir memnuniyet sağlamaz cevap vermez BTKye şikayetler sonucu ancak yarısını iade alabilmiştim

mantıkları değişmemiştir diye düşünüyorum

bu kez TL yüklemeyeceğim bir başka GSMye geçeceğim kalan 10 tl bakiye onlara sadakam olsun
    fazla yükleme kesinlikle yapmıyorum ama dediğin doğru. mükerrer çeker bunlar. bakiyemde 3 tl var. 30 yükleyip beklesem tahminim 15 inde 27 çeker, 6 TL kalır. sonra taşıma yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 12 Mart 2020; 15:4:3 >

Dün kullanmış olduğum paket 27 tl devam mesajı geldi yazınızı gördüm bugün vadafone müşteri hizmetlerini aradım dedim bazı arkadaşlara msj gelmiş 27 tl devam edeceklermiş neye göre ayrımcılık yapıyorsunuz dedim öyle birşey yok yenilenen 7 gb paketi tümü 8gb internet 32 tl olcak size özel 10gb internet olanı ise 35 tl dedi... Ben şimdilik 32 tl devam edicem sırf şu çekiliş kampanyası sonuçlarını beklemek için belki araba telefon filan çıkar 😁😁 Ama bende bu şans varken n*** çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: inhuman

Dün kullanmış olduğum paket 27 tl devam mesajı geldi yazınızı gördüm bugün vadafone müşteri hizmetlerini aradım dedim bazı arkadaşlara msj gelmiş 27 tl devam edeceklermiş neye göre ayrımcılık yapıyorsunuz dedim öyle birşey yok yenilenen 7 gb paketi tümü 8gb internet 32 tl olcak size özel 10gb internet olanı ise 35 tl dedi... Ben şimdilik 32 tl devam edicem sırf şu çekiliş kampanyası sonuçlarını beklemek için belki araba telefon filan çıkar 😁😁 Ama bende bu şans varken n*** çıkar.
    32 mi çekecek 15 inde diyorsun. ama artış 17.03.2020 den itibaren geçerli diyor mesajda da. bakalım, göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.