Şimdi Ara

Faturasız Vodafone Kampanyalar ve Paket Tavisyeleri [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
64
Favori
263.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buna itiraz etmenin bir yolu yok mudur?
    4 ayda fiyat artırdılar. Kafalarına göre 7 yi 8 yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inhuman

Dün kullanmış olduğum paket 27 tl devam mesajı geldi yazınızı gördüm bugün vadafone müşteri hizmetlerini aradım dedim bazı arkadaşlara msj gelmiş 27 tl devam edeceklermiş neye göre ayrımcılık yapıyorsunuz dedim öyle birşey yok yenilenen 7 gb paketi tümü 8gb internet 32 tl olcak size özel 10gb internet olanı ise 35 tl dedi... Ben şimdilik 32 tl devam edicem sırf şu çekiliş kampanyası sonuçlarını beklemek için belki araba telefon filan çıkar 😁😁 Ama bende bu şans varken n*** çıkar.
    banada geldi mesaj bana özelde kazançlı 8gb diye tarife çıktı fiıyatı 30tl hemen ona geçtim. bilerek yapıyorlar biliyorum
  • vitriol kullanıcısına yanıt
    kalan 10tl yi geri alabilirsiniz. bırakmayın vodafona.
    gb si bol uygun olan hangi tarifeye geçmek lazım? 15 gün sürem var daha.
  • Yenilenen 7gb tarifesine Aralık ayının son günlerinde, numara taşıyarak geçmiştim.

Faturasiz Yenilen Tarifeler Esaslar sayfasında söyle bir ibare vardı.
    "Vodafone BTK'ya yasal kurallar çerçevesinde bildirerek tarifede değişiklik yapma hakkını saklı tutar."

Ancak tarifenin bu kadar kısa sürece 27tl den 32tl ye zamlanması bana da normal gelmedi.
    Bu bildiğin yemleme politikasıyla müşteri toplama, BTK'ya durumu anlatır bir şikayette bulundum.
    Aynı durumdaysanız, siz de şikayette bulunun lütfen, en azından durumun yasallığını kısa sürede öğreniriz.

Not : Şikayetinize, eğer Vodafone BTK'ya 1gb arttırımını sebep göstererek bu kadar kısa sürede 5 tl bir zam yaptıysa, o zaman bu müşterinin seçimine bırakılmalı ve opsiyon olarak sunulmalıydı diye de ekleyiniz, lütfen.
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Bu olayı bence Turkcell'den öğrendiler.

Turkcell'de 2019'da 2 kez faturalılara 10 lira zam yapıp ekstra gb vermişti. Tabi Turkcell'in yaptığı zam iptal edilebiliyordu ve 1 kere mahsus hediyeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 14 Mart 2020; 5:29:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 tl oldu paket lakin vodafonedan da memnunum açıkcası size özel kısmındaki teklifleri değerlendirmeyi düşünüyorum.Burdan farklı bir pakete geçeriz artık TT cok zayif cekiyor benim konumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

banada geldi mesaj bana özelde kazançlı 8gb diye tarife çıktı fiıyatı 30tl hemen ona geçtim. bilerek yapıyorlar biliyorum

Alıntıları Göster
    Hocam sana özel tarifeye geçince eski paketteki haklar sıfırlandı mı? Benim her ayın 8inde yenileniyor paket şimdi geçersem farklı bir tarifeye yeni tarifedeki paket hemen tanımlanıyor mu?

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum 5 lira zam yapmak nedir 3 ayda ayrıca BTK buna bir sınır getirmeli,en azından 12 ay kullanabilmeli insanlar,yoksa çıkar cazip tarifeyi çek müşteriyi 3 ay sonra da kitle oh ne ala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krc58

Hocam sana özel tarifeye geçince eski paketteki haklar sıfırlandı mı? Benim her ayın 8inde yenileniyor paket şimdi geçersem farklı bir tarifeye yeni tarifedeki paket hemen tanımlanıyor mu?

Alıntıları Göster
    Sifirlanmaz yeni paket tanımlanır TL yüklersen onunda içeriği yükleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

Sifirlanmaz yeni paket tanımlanır TL yüklersen onunda içeriği yükleniyor

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim bilgilendirme için

• 7 GB 27 lira Turkcell gectim.Isim olma vdfn ile
    Tepki olsun tasiyin hatlari aklimizla dalga gecirmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 14 Mart 2020; 11:35:59 >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Turkcell 7 gb. 27 tl.ye hangi tarife hocam, bizde ona geçelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenarisoy

Turkcell 7 gb. 27 tl.ye hangi tarife hocam, bizde ona geçelim.

Bu illerde degilseniz forumda bir arkadas yardimci oluyor bende onun vasitasiyla tasidim

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    2 gb. veya 1000 dk. dan bahsediyor. Tam olarak kullanım hakları ne kadar. Hangi tarife olarak geçiyor. Yarımcı olan arkadaşın bilgilerini özelden atabilirmisin. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/ile-ozel-firsat-kampanyasi

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hos-geldin-2gb

Bu illerde degilseniz forumda bir arkadas yardimci oluyor bende onun vasitasiyla tasidim

Alıntıları Göster
    Hocam önce hoşgeldin 3gb alıp sonra ile özel fırsatı mı alıyoruz?

• 27 tl den 32 tl çıkması insana ister istemez hat taşıttırmaya yol açıyor Türk Telekom uygun fiyat tarifesi var ama onda da sanırım selfy indirim 6 ay geçerliymiş sonra zamlı Türk Telekom saten hep sıkıntı son olarak vodafone bana nevarda 7gb/250 msj/750 dk ilk 12 ay 29 tl ikinci 12 ay 34tl sizce nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: mediasten

Hocam önce hoşgeldin 3gb alıp sonra ile özel fırsatı mı alıyoruz?

Alıntıları Göster
    Ilk ilk ozel sonra tl yukleyip hosgeldin paketini

• merhaba arkadaşlar vodofone redli 15 li kullanıyorum

mart sonu taahütüm bitecek aylık 98 tl ödüyordum suan onu 135 tl yaptılar bende iptal etmeyi düşünüyorum

varmı önereceğiniz bol internetli tarife veya hat markası
  • Merhaba, benim taahutum bitiyor internetten biraz arastirma yaptim. Uyumlu 7 tarifesi uygun geldi. Bu fiyat hatti yeni tasiyanlar icin mi?
    Sizce iyi tarife iyi mi?

• harun1111 kullanıcısına yanıt
    Başka operatörden numara taşıyıp vodafone'a geçenler için, online başvuru yapılırsa

şubat ayında "uyumlu bol dakika"ya geçmiştim, ilk 3 ay 21₺, sonra 12ay taahhütlü 25₺ - benim int. kullanımım çok az olduğu için bu tarifeyi seçmiştim
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.