Şimdi Ara

Faturasız Vodafone Kampanyalar ve Paket Tavisyeleri [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
64
Favori
263.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 gb 30 liraya olan faturasız kolay paket devam ediyor mu hala ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslr turkcellden vodafone a gecmeyı dusunuyorum. Vıdafone cayma bedelını oduyor mu?

• Ben turkcell'e geçiyorum.
    500dk 2GB+3GB+2GB 1000sms 27tl

Hosgeldin Paketi 2GB

12 Ay geçerli Haydi Gel Kampanyası 3GB

12 Ay geçerli İle Özel Kampanya 2GB

• sahbazpower- kullanıcısına yanıt
    Bunların hepsi birleşiyormu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Paket şartlarında anladığım kadarıyla birleşiyor.

• Saçma Güzel 10 paketini, 10 GB (yarısını uygulamalarda), 750 DK, 100 SMS'i 39 liraydı.

21 Mart'ta tarife bitiyor. Vodafone Yanımda uygulaması'nda Geçebileceğin Tarifeler'de Saçma Güzel 16 adında 16 GB 1000 DK 49 liralık bir paket var ki bana uygun değil.

Müşteri Hizmetleri'ne geçtiğimiz günlerde kendim bağlandım, dedim bakın bana uygun bir tarife önerin, uygulamanız önermiyor, 8 GB 35 lira dedi, dedim kolay gelsin..

Hala aranmadım, herhalde son 2-3 gün arayacaklar, faturalı düşünüyorum; tavsiyesi olan?
  • Taahhütte son aya girince ceza ödemiyoruz değil mi ? Yani son ayın ilk günü falan geçsem sadece o günü ödüyordum sanırım değil mi ?

• vodafone faturalıyım. taahhütüm bitti. vodafone a devam etmek istiyorum. aynı şartlarda olanlara şu günlerde önerdikleri paketler nedir?
    cazip yoksa turkcelle geçeceğim
  • Türk Telekom'da 1000 dk + 15 gb internet + 1000 sms 50 TL'ye kullanıyordum fakat taahhüt bitince 70 TL olmuş paketim. Bu ayarda geçebileceğim bir paket var mı?
  • Yenilenen 7gb 32₺ olduğu için
    Mobil uygulama Bana Özel sekmesinden 4gb 750dk 1000sms (24TL) teklif edildi kabul ettim. Paket adı Kazançlı 4 GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 16 Mart 2020; 11:5:35 >
  • OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    Paket fiyatı nedir? Bende açıkcasi operatörden memnunum bu tarz teklif bekliyorum 4-5gb bana haliyle yetiyor

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    24TL Yazmamışım kusura bakmayın.

• Kolay paketlerde 90 gün kullanım sanırı var anladığım kadarıyla 90 gün bitince kolay paket satın alınamıyor mu ?
  • [simage]content://media/external/file/21698[/simage]
    Faturasız Vodafone Kampanyalar ve Paket Tavisyeleri [ANA KONU]

Arkadaşlar nasıl teklif?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 GB 30 liraya olan faturasız kolay paket devam ediyor mu bilgisi olan var mı? Operator degisikliginde kampanya gecerlimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiger1717 -- 16 Mart 2020; 22:32:32 >
  • 7 gb 27 tl paketi 8 gb 32 tl olarak guncellenecekmis faha uygun nasıl bir tarife yada operatör bulabilirim 2 hattimida taşıyacağım yada geçeceğim

• Tüekcell 6+3 genç tarifesindeydim kontorlu 34 tl..
    Kontorlude olsa vergi olduğundan bir ay 35 bir ay 40 yüklüyordum.

Vodafona geri döndüm uyumlu genç 11 tarifesindeyim..ilk 3 ay 35 sonrası 39tl..
    Kontörlünün avantajı olsada bazı zaman dısarda internetin olmadığı durumlarda yakalandım.kontör yüklemede sıkıntın çektim..
    Faturalı tahahut istiyor ama bu konularda iyi bence.. Faturasız Vodafone Kampanyalar ve Paket Tavisyeleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 16 Mart 2020; 22:54:32 >

• Vodafone hattını Freezone'lu yaptım,
    V. Yanımda uygulamasında önerilenlere doğru düzgün paket çıkmıyor tavsiye edebileceğiniz gençlere özel faturasız paketler var mı?
  • Ekrana reklam çıktı kazançlı 8 gb paket 30₺ olarak kabul ettim bende. 2₺ uygun olmuş oldu.

Faturasız Vodafone Kampanyalar ve Paket Tavisyeleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 17 Mart 2020; 19:50:18 >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınızı görüp bu pakete geçtim teşekkür ederim. 2+3+2 toplamda 7 gb tanımlandı. Aklımda kalan tek soru var paket otomatik yenileniyor mu? Detayda SMS kanalı dışında bayi posundan paket alabilirsiniz diyor bayi posundan alınan paket otomatik yenilenmez diyor ben paketi digital operatör üzerinden aldım şimdi benim paketim otomatik yenilenecek mi yenilenmeyecek mi?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.