Şuan ki tarifemden daha düşük bir fiyatlı tarifeye geçmek istiyorum ama bana önerilenler hep daha yüksek fiyatlı tarifeler. Zamanında evimde wifi yok diye yüksek gb sunan tarifeye geçmiştim red 30 gb tarifesi. Şimdi daha az interneti olan bir tarifeye geçemiyorum acaba faturasız kullansam daha mı mantıklı ya da bi süre faturasız kullanıp düşük fiyatlı faturalı tarife önermesini mi beklemeliyim? Ayrıca faturasıza geçmek için ekstra bir ücret var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faıthful -- 10 Eylül 2024; 0:31:5 > |
faturasıza geçmek
-
-
Daha düşük fiyat biraz zor, çünkü operatörler aynı içeriğe bile geçen sene istediklerinin 2 katını istiyorlar. Ama daha düşük bir tarifeye geçmek istiyorsanız Vodafone faturasız birimine bağlanıp bu yüksek tarife teklifleri ile ilgili sorununuzu anlatıp eğer çözülmezse mecburen faturasıza geçmek zorunda kalacağınızı belirtebilirsiniz ellerinde imkan varsa fatırasıza geçmeden de tarife önerisi yapabilirler veya en kötü faturasıza geçip teklif kovalanabilir. Ancak bunları yapmadan önce cayma bedeli olmaması için taahhütün tamamen bitmiş olmasına dikkat edin 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 10 Eylül 2024; 2:51:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
taahhutun bitmesine 1 yıl var daha hocam maalesef cayma bedelini ödeyeceğim daha ucuz tarifeye geçebilirsem cayma bedeli parasını çıkartırım zaten 2-3 ay içinde. mecbur faturasıza geçip düşük fiyatlı tarife kovalayacağım saoğlun
-
Tarife fiyatın çok uçuk değilse devam etmen daha mantıklı bence. Bende de şuan 20GB bir tarife var ve aslında şuan bana 5GB bile yeter ama fiyatı çok ucuz olduğu için uğraşmıyorum 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarife 450 tl hocam 30 gb sosyal medya sınırsız aslında bu ekonomide normal fiyat ama ihtiyacım yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- vodafone internet ayarları sms ile alma
- vodafone mobil internet hızı arttırma
- babamın üzerine olan hattı kendi üzerime alma
- sim kart değişikliğinde rehber kurtarma
- 0546 dolandiriciliği
- hat takılı ama şebeke yok
- mobil imza nasıl alınır
- turkcell abone sayısı
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X