Şimdi Ara

Faturayı nasıl teslim edeceğim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben kendime yeni ekran kartı aldım eskisini de satıyorum, alacak kişi doğal olarak benden faturasını ve garanti belgesini isteyecektir. Fatura garanti belgesi yerine geçiyormuş ama faturada benim adım, adresim, numaram, tc kimliğim her şeyim yazıyor ben bunu nasıl vereceğim şimdi ? Daha önce hiç satış yapmadığım için bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Biliyorum yeri değil ama başka nereye açsam bilemedim.)

• fatura garanti belgesi yerine geçmez donanım ürünlerinde. fatura kdv ödediğinize dair bir belgedir. ürünler seri numaraları ile sisteme kayıtlıdır ve tedarikçi firmalar bunu kontrol edebilirler. para iadesi yapılması gerektiği noktada faturaya başvuru yapılır sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rylai2113 -- 3 Ekim 2020; 14:22:7 >
  • ben ürünü itopyadan almıştım garanti belgesini göremeyince müşteri hizmetlerini aradım bana faturanın garanti belgesi yerine de geçtiğini söylediler.

• Tc numaranı karala geri kalsın. Fotokopisini çekip o arkadaşa ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1gigabyte

Tc numaranı karala geri kalsın. Fotokopisini çekip o arkadaşa ver.

Kendi kişisel bilgilerimi karalayınca (tc kimliğim adresim gibi) fatura geçerliliğini yitirmez mi ? ayrıca fiziksel olarak fatura yok zaten e-fatura şeklinde gönderdiler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.