birde gelen tlf aramasini internet uzerinden aktaracak program var mi ? ( skype tarzinda mesela )
Bu sorulara acil cevap almam gerekiyor bu konuda bilgisi olan varsa lutfen yardim etsin .
anladigim kadari ile yurd disinda bulunan fax makinesine gelen faxların sana e-mail olarak atilmasini istiyorsun...
bunu yapabilen bir program bilmiyorum ama.. yurd disinda bulunan pc'ne symantec pcanywhere ile baglanti kurabilirsin yanii buradaki pc'den yurd disindaki pc'ye bu program ile baglanabilirsin..
birde istersen yurd disindaki fax olayını fax makinesinden degilde pc fax modemini ve pc'deki (yurd disi) kullanarak fax programlari ile faxlari pc'ne alabilrsin (faxlar makine degil pc'ne gelicek) aldigin bu faxlar pc'ninde duracak sende buradan pc anywhere ile baglanip oraya gelen faxlari gorebileceksin..
gelen aramalari internet uzerinden aktarma olayını ücretsiz yapacak bir firma oldugunu sanmiyorum ancak manuel olarak birisi gelen aramayi sana bir sekilde ahizeyi mikrofona hoparlere tutma durumu olmadıgı surece yapacak bir ucretsiz yazilim oldugunu sanmiyorum..
ama skype'nin ucretli olarak yaptigi laylari bir incelemek lazim tabii ingilizcesi yeterli olan birisi yapar..