Şimdi Ara

Fazladan yer kaplayan ne olabilir sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Galaxy Ace 2.2 Froyo sahibiyim. Telefona market kurdum ve telefon rootlanmış durumda. Ayrıca uygulamaları SD karta aktarmak için App2sd kullanıyorum.

Sorum şu olacak telefonun kendi hafızasında 3-5 tane uygulama olmasına karşın hafızasının dolmasına 15 mb kaldı ve sürekli uyarı veriyor telefonunuzun hafızası dolmak üzere diye. Hatta bu yüzden SMS bile alamamaya başladım. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Gereksiz yere yer kaplayan dosyalar neler olabilir? Bunları temizlemeye yardım edecek bir app ya da yöntem var mıdır?

Çok acil olduğu için yardımlarınızı bekliyorum...

Teşekkürler,

• Telefonun kendi hafızasında 3-5 tane uygulama var demişsin ama önemli olan toplamda kaç tane uygulama kurduğun. Örneğin 80 tane uygulama kurdun diyelim; bunların 75 tanesini sd karta taşıdın, 5 tanesi telefon hafızasında kaldı. Bir uygulamayı sd karta taşıdığın da veri boyutu olarak tamamen sd karta taşınmıyor, verinin bir kısmı telefon hafızasında kalıyor. Örneğin; 6 mb' lık bir uygulamayı telefon hafızasından sd hafızaya taşıdığınız da yaklaşık 1 mb' lık veri telefon hafızasında kalır.
  • Teşekkür ederim bir de bi yerde bu gmail uygulamasındaki eklerin yarattığı bir kirlilikten bahsetmişlerdi bunu çözsem dişe dokunur bir yarar sağlar mı?
  • uygulamaları yönet kısmından tüm uygulamalar listesine bir göz atın. önbellek temizlemesi belki iş görür...
  • Cİhaz rootlu ise "root explorer " programı ile dahili hafızadaki ( Yazılıma zarar vermeyecek şekilde ) programları ve uygulamaları silebilirsin Sırasıyla system - app klasörü içerisinde .Froyo sürümünde zaten sd karta taşıma seçeneği mevcut app2sd uygulamasına gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 12 Mayıs 2011; 22:13:44 >
  • arkadaşım bu arada aynı konudan 3 tanecik açmışsın, az olmamış mı, insan açar 9-10 tane.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.