öncelikle bende bi fener liyim ama gözlemime göre örnekle başlarsak zafer biryol adam gol kralı oldu süper oynuyodu fenere geldi hiç gözükmedi bile tümerde aynı şekilde köklü oyuncular daha ii tuncay ümit özat gibi mesela rüştü gitti barcelonaya geldi sanki orkidim war en son günümde der gibi kariyer yaptı geri geldi
evet anelka gidiceğine göre artık Zafer e şans vermenin vakti geldi bence.Tümer Dinamo maçı hariç çok güzel oynadı.Ümitten ümidimi kestim Tuncay çok iyi oynuyor ama oda Dinamoda yıkıldı.Rüştü SÜPER.Bence çok iyi kaleci.Volkan gibi basit hatalar ile gol yemiyor.Çok tecrübeli ve bundan çok yararlarnıyor.En iyisi Rüştü. Bizim tek sorunumuz var Avrupaya gidince nedense heyecanlanıyormuyuz neyiz Türkiyedeki gibi oynayamıyoruz.Türkiyedeki gibi oynasaydık biz finale bile kalırdık .Evet kalırdık .Çünkü kadromuz , bütçemiz , teknik ekibimiz hepsi Avrupanın dev klüpleri ile boy ölçüşür halde
gs lıların yerine uğradım diyolarki dinoma forması satan yer warmı bende bi topiç açmısın sorma ne anama ne bacım kalacak :D fenerin bence tek sorunu yabancı sınırlamanın kaldırılması