Şimdi Ara

FB maçı tekrar edilir.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
7.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Raz Muay

Hatalı taç kullanımından kaynaklanan bir tekrar söz konusu değil. Kuralın yanlış uygulanmasından kaynaklanan bir maç tekrarı söz konusu. Alanyalı oyuncu hatalı taç kullanmıştır ve hakem hatalı taç kullandın diye oyunu durdurup taç atışının tekrarına hükmediyor. Kural gereği bu taç atışı el değiştirmesi gerekir ama hakem bu kuralı uygulamıyor ve o top direk gol oluyor ve sonuca etki ediyor.
    Hatalı taç kullanımı demedim yanlış yerden taç kullanımı yazmışım. Taç yanlış yerden kullanılıyor hakem atışı tekrarlatıyor. Top tekrar onlara verilmiş. Mevzu bu değil mi zaten. Orada bende diyorum ki her hafta her maç 10 taç varsa en az 3-4 tanesi yanlış yerden kullanılıyordur. Şimdiye kadar olmamış bir şey Özdemir vasıtası ile bir yerde babamın yeri hesabıyla maç tekrarlatma girişimine girilince komik kaçıyor. Diğer pozisyonda ise golü atan kişi cezasahasından çıkmaya yönelirken kaleciniz aceleyle topu kullanıyor. Avantaj sağlamak istiyor takıma. Bu durumda gol geçerlilik kazanıyor. Dinlediğim program da TRT. Kuraldan filan anlamam ama o kadar hakem eskisi bir görüşü benimsemişken size ekmek çıkacağını sanmıyorum.

• Barış Manço kullanıcısına yanıt
    Topun çıktığı yerden değil daha ilerisinden gerisinden oyuna sokulmasıda hatalı taç kullanımına giriyor zaten. Hatalı taç kullanımından kaynaklanan taç el değiştirmeler bir çok karşılaşmada mevcut. Fenerbahçenin galatasarayın beşiktaşın avrupa karşılaşmalarında dahi olmuştur bu olay.
    O pozisyon gol olmasa maç tekrarına götürmez zaten kural hatası sonuca etki etmemiştir. Ancak o top kural hatası ile direk gol oluyor.
    İkinci pozisyonda top auta gittiğinden oyuna girene kadar geçen süre 5 6 saniye. Top aut olur hemen topu alıp 2 saniyede oyuna sokarsın anlarımda 5 6 saniye boyunca alanyalı oyuncu cezasahası dışına hiç gitmiyor bile altıpasa demir atıyor adam top oyuna girdikten sonra yavaş yavaş dışarı yöneliyor.
    Hakem eskilerini geç yahu Adamların dirisinden ne hayır gördünde ölüsünden hayır bekliyorsun.
    Bak bülent yavuz taç kurallarını anlatır iken yerinden atmıyorsanız tacı ilerden atıyorsanız hakem ikaz eder buna rağmen atıyorsanız taç el değiştirir. Diyor videoda ama her ne hikmetse fenerbahçe aleyhine bu durum olunca adam kural hatası yok diyor.
    Bu kural uygulanmasa 90da kimse gol atamaz. Taç mı kazandın hatalı kullan nede olsa tekrar kullanacaksın kuralı takan yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Hatalı değil, yeri yanlış. Yanlış yerden atılanda taç el değiştirmez deniliyor.

Da geçin bence bu işleri, Aykut hocanıza mı miras kaldı bu taç aşkı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

"deliberately" ne demek öğreteyim mi? Şimdi aç bu görüntüyü 1:22'e bak. Burada kale vuruşu kullanılıyor, Cisse ise hiçbir şey görmüyor ve ceza sahası dışına doğru hareket etmeye devam ediyor. 1:29'da ise tamamen ceza sahası dışına çıktığını görebilirsin. "deliberately" olması için ölçe biçe bilerek o ceza sahasının içinde olması gerekirdi. Buradan size ekmek çıkmaz, diğeri ile uğraşın.http://tr.beinsports.com/lig/super-lig/ozet/2019-2020/4/alanyaspor-2-3-1-fenerbahce-mac-ozeti

tek tek alıntılayıp gözünüze mi sokalım yoksa zahmet edip bir araştıracak mısınız?

Alıntıları Göster
    Ben deliberately nedemektir diye birşey sormadım.Sorum basit 17 yılık profesyonel hakemlik tecrübesi olan maçın kıdemli yardımcı hakemi Asım Yusuf Öz golü neden vermedi ?

Bakın burda hakem kulaklıla bişeyler konuşuyor.

FB maçı tekrar edilir..

Burda da bayrğını kaldırıp bekliyor golün nizami olmadığını düşünüyor.

FB maçı tekrar edilir..

Kaleci oyunu başlattığında ceza sahası içinde 1 değil 2 alanyalı oyuncu var bu oyuncular kalecinin pas opsiyonlarını engelliyorlarmı takımlarına ve kendilerine haksız avantaj sağlıyorlarmı ? Top oyundan çıktıkdan sonra oyun 13 saniye sonra başlıyor bu hızlı başlama mıdır ?

FB maçı tekrar edilir..

Buda başka bir açı

FB maçı tekrar edilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: metinuster

Ben deliberately nedemektir diye birşey sormadım.Sorum basit 17 yılık profesyonel hakemlik tecrübesi olan maçın kıdemli yardımcı hakemi Asım Yusuf Öz golü neden vermedi ?

Bakın burda hakem kulaklıla bişeyler konuşuyor.

Burda da bayrğını kaldırıp bekliyor golün nizami olmadığını düşünüyor.

Kaleci oyunu başlattığında ceza sahası içinde 1 değil 2 alanyalı oyuncu var bu oyuncular kalecinin pas opsiyonlarını engelliyorlarmı takımlarına ve kendilerine haksız avantaj sağlıyorlarmı ? Top oyundan çıktıkdan sonra oyun 13 saniye sonra başlıyor bu hızlı başlama mıdır ?

Buda başka bir açı

Alıntıları Göster
    Yukarıdaki özeti izle, yetmediyse aç kuralları İNGİLİZCE oku, o da yetmediyse
    tr.beinsports.com
    Mehmet Demirkol çok konuşulan pozisyonları yorumladı - tr.beinsports.com
    http://tr.beinsports.com/haber/demirkol-cok-konusulan-pozisyonlari-yorumladi
    bunu izle.

Fanatiklikten akıl ve mantığı askıya almışsınız.

• Bizim maç Alanya ile size ne oluyor la gs liler? Hayır bu korku niye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Şikayet ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona_Non_Grata

Şikayet ettim

Alıntıları Göster

• gs olsa çoktan tekrarlanmıştı. fenere vermezler ayağını kaydırmak için yıllardır spor yorumcuları bile milyarlar kazandı. hemen hönkürüyorlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

gs olsa çoktan tekrarlanmıştı. fenere vermezler ayağını kaydırmak için yıllardır spor yorumcuları bile milyarlar kazandı. hemen hönkürüyorlar zaten.
    İnsan birazcık delikanlı yazar şurada, Tff başkanı Nihat Özdemir olmuş ya biraz düşünün mantık kurun be kardeşim :) Neyi Galatasaray'ın bu kadar ? Kimle hangi isimlerle yapıyoruz bu işleri biz söyleyin bilelim ya ?

Yıldırım Demirören yönetimindeki tff'de bile bizi kolluyor diyen vardı, adam eski Beşiktaş başkanı be kardeşim. Hiç mi yazarken tartma durumu olmuyor ?

Bu maç tekrarlanırsa, bu sezon bitmez bu kadar basit...Her maç tekrarlanacak kadar hata bulurum.

Kural açık, kalecin topu oyuna hızlı sokmak isterse diğer futbolcunun çıkmasına pekte gerek olmuyor. Ayrıca futbolcu arkası dönük giderken Altay bambaşka yerden hızlıca oyuna sokuyor, böyle saçmalık olur mu ya ? Ben sıkışınca taktik gibi bu mevzuyu yaparım arkadaş :)

Gözünüzü seveyim artık yormayın insanları be, tff başkanlığı bile sizde daha ne olacak kardeşim ? Daha nasıl bir ortamda yarış olsun istiyorsunuz ? Ali Koç mu yönetsin nasıl olsun ? Her maç 10 kişi mi başlayalım nasıl rahat edecek vicdanlarınız ?

Nihat Özdemir'in tff başkanı olması, Albayrak'ın tff başkanı olması gibi bir şey asla istemem böyle bir durumun olmasını...

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Merak ediyorum bu seviyenin dip yaptığı bir cümleye hangi sabırlı insan cevap verecek.

• metinuster kullanıcısına yanıt
    Harbiden yeter artık be, günlerdir olmayacak mevzu arkasından kendinizi milleti inandırmak için yapmadığınız kalmadı be kardeşim yeter artık...Yenildiniz, bi hazmedin kendinizde arayın sıkıntıları...

Kural açık açık ! Ne diyor kural senin kalecin rakibin çıkmasını beklemeden, oyunu kurarsa olay biter. Senin kalecin rakip ceza sahasından çıkmadan oyunu kurmak istiyor, Cisse dediğimiz adam zaten preste yapmıyor arkası dönük pasif durumda gidiyor. Sonra senin kalecin hata yapıyor, yanlış adamla oyun kuruyor Jailson daha büyük hata yapıyor.

13 saniyeymiş, adamın arkası dönük be kardeşim. Sanki orada pres için bekliyormuş algısı yaratmayın. Artık insanların aklıyla dalga geçer gibi yapıyorsunuz.

Nihat Özdemir, senin kulübünün üyesi kardeşim bu adam 2. başkanlık yaptı. Bu adamı tff başkanı diye hükumet başımıza getirdi, kalkıp hala neyin peşindesiniz be ? bırakalım şampiyon yapsınlar sizi ya, biz uğraşmayalım...

Ali Koç sizleri resmen uyutuyor, gerçekleri sıkıntıları görmenizi engelliyor. Geçen senede benzer şeyler yaptı fakat baktı artık işler çığırından çıktı, çokta göze batmadı. Fakat bu sezon hem sizin hem rakiplerin aklıyla alay etmeye kalkıyor. Yeter artık, bu algılarınız sıktı artık...

Hangi seviye ya ? Burada seviye varda ben mi uyacağım ?! Burada yazdıklarımda yalan yanlış yok, varsa ağzında 2 kelime söyle yoksa boş yapmayın, artık forumda sıktı bu muhabbet...Efendi gibi yazdıkça, davrandıkça uçuyorsunuz. Ne yazalım ya, olmayan kural hatasını görmezden gelip tekrar edilsin mi diyelim ?

Nihat Özdemir'in tff başkanı olduğu ortamda adamlar bize seviye diyor ya, hangi seviye ya ?!
    Seviyeyi daha ne kadar dibe çekeceksiniz merak ediyorum. Artık şu konuyu bi rahat bıraksanız kendi forumunuza gidip kendi konunuza seviye getirseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-45D13A301

Bu mesaj silindi.
    Bana resmi yazılı kuralı göster. Dün de kale vuruşunda Real madrid'li oyuncu ceza sahası içindeydi. O zaman o maç da tekrar edilmeli.

Cevap bekliyorum.
    Burası antu yada fenerbahçe özel alanı değil, insanlar istediği yere istediklerini kurallar dahilinde yazabilir. Seviye konusuna gelecek olursak, dostum o kadar aşağı çektim hala inemedim senin seviyene kusura bakma...

Laf dalaşı yada özel bir durumun varsa özelden mesaj at, burada atışma boş yapmak gereksiz...
    Burası antu yada kimsenin kişisel konusu değil ama seviyenin diplerde olduğu mesaj yazmak zorunda değilsiniz. Seviyeli mesaj yazanlara konu ile alakalı cevaplar veriliyor konuşuluyor zaten.

Ben ne yazdım ilk mesajımda ? Gelip buraya seviye seviye diye ahkam kesiyorsun, kuralın içeriği hakkında yorum yok mu ? Onun dışında yazdıklarımın hangisi gerçek değil yada öyle bir durum yok ? Ülke futbolunun gerçekleri seviyesizlik ise bilemem...

Hayır beyefendinin hoşuna gitmeyen konuları konuşamıyoruz sanırım, kurallar açık ve ortada kural hatası filan yok. Kural ne diyor ? Kaleci topu oyuna sokarken kendine avantaj sağlayıp, rakibin çıkmasını beklemiyorsa oyun akar, bu kadar basit ya...Bunu 5 yaşındaki çocukta anlar artık hangi seviyede anlatayım ? Fenerbahçe yönetimi sırf mağlubiyet ve gündemi yönlendirmek için yaptığı bir iş bu...

Cisse arkasını dönmüş gidiyor, senin kalecin topu oyuna hızlıca sokup pas atıyor. Eee ne olacak ? rakip ne yapacak ? :) Bu şekilde sezonda 100 maç oynanır ya, ben hayatımda böyle sıkıntılı bir ülke futbolu görmedim ya...
    Gelip buraya kuralı ve kendi yorumunu yazsan kimse sana birşey demez konu ile ilgili cevabını verir. Silgini kalemini alanı öğretmenine şikayet ediyor muydun?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.