Şimdi Ara

FB maçı tekrar edilir.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
7.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Harbiden yeter artık be, günlerdir olmayacak mevzu arkasından kendinizi milleti inandırmak için yapmadığınız kalmadı be kardeşim yeter artık...Yenildiniz, bi hazmedin kendinizde arayın sıkıntıları...

Kural açık açık ! Ne diyor kural senin kalecin rakibin çıkmasını beklemeden, oyunu kurarsa olay biter. Senin kalecin rakip ceza sahasından çıkmadan oyunu kurmak istiyor, Cisse dediğimiz adam zaten preste yapmıyor arkası dönük pasif durumda gidiyor. Sonra senin kalecin hata yapıyor, yanlış adamla oyun kuruyor Jailson daha büyük hata yapıyor.

13 saniyeymiş, adamın arkası dönük be kardeşim. Sanki orada pres için bekliyormuş algısı yaratmayın. Artık insanların aklıyla dalga geçer gibi yapıyorsunuz.

Nihat Özdemir, senin kulübünün üyesi kardeşim bu adam 2. başkanlık yaptı. Bu adamı tff başkanı diye hükumet başımıza getirdi, kalkıp hala neyin peşindesiniz be ? bırakalım şampiyon yapsınlar sizi ya, biz uğraşmayalım...

Ali Koç sizleri resmen uyutuyor, gerçekleri sıkıntıları görmenizi engelliyor. Geçen senede benzer şeyler yaptı fakat baktı artık işler çığırından çıktı, çokta göze batmadı. Fakat bu sezon hem sizin hem rakiplerin aklıyla alay etmeye kalkıyor. Yeter artık, bu algılarınız sıktı artık...
    Harbidan yeter artık Siz IFAB da mı çalışıyosunuz yoksa GS camiası olarak alanyaspora avukatlık mı yapıyosunuz sizene kardeşim ne düşüneceğimi sizemi soracam yeni bir kural var kimse ne olduğunu bilmiyor boş keseden sallıyor

itiraz yapılır kural hatasıdır veya değildir açıklanır yakında deyilsede deyildir siz niye bukadar gerildiniz onu anlamadım ben.

Pozisyonun içinde 2 hakem var biri gol dedi diğeri golü nizami bulmadı vermedi.Maçı izlerken dikkatımi çekti golü atan cisse bile sevinmeden önce yardımcı hakeme baktı sonra orta hakeme baktı ondan sonra takım arkadaşları gelince sevinmeye başladı.

Adamın arkası dönük önü dönük isterse amuda kalksın ucu açık bi kural mhk tff karar verecek gerekirse ifab a danışılır fifa dan görüş istenir.

Az sabredin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Bakın "yanlış yerden kullanıldığı" için.
    FB maçı tekrar edilir..

Sizin maçta hakem yanlış yerden kullanılacağını anlar anlamaz düdüğünü çalıyor ki görüntülerde de sabit. Yani kullandığı taç geçerli değil ki yanlış yerden kullanılmış olsun ve oyun alanında sayılsın. Hakem oyunu durdurduğu an top oyun alanında sayılmaz. Senin attığın görüntüde ise hakem beklemiş. Top oyun alanına atılmış. Taç el değiştirmiş.

• Edilir edilir
  • Evet tekrar edilmedi.
    Atan galip yiyen mağlup olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinuster

Harbidan yeter artık Siz IFAB da mı çalışıyosunuz yoksa GS camiası olarak alanyaspora avukatlık mı yapıyosunuz sizene kardeşim ne düşüneceğimi sizemi soracam yeni bir kural var kimse ne olduğunu bilmiyor boş keseden sallıyor

itiraz yapılır kural hatasıdır veya değildir açıklanır yakında deyilsede deyildir siz niye bukadar gerildiniz onu anlamadım ben.

Pozisyonun içinde 2 hakem var biri gol dedi diğeri golü nizami bulmadı vermedi.Maçı izlerken dikkatımi çekti golü atan cisse bile sevinmeden önce yardımcı hakeme baktı sonra orta hakeme baktı ondan sonra takım arkadaşları gelince sevinmeye başladı.

Adamın arkası dönük önü dönük isterse amuda kalksın ucu açık bi kural mhk tff karar verecek gerekirse ifab a danışılır fifa dan görüş istenir.

Az sabredin.

Alıntıları Göster
    Kuralı incelemek için gerekenler sadece beyin, ne IFAB ne başka bir haltta çalışmaya gerek yok. Kural ne diyor ? Kaleci kendine avantaj sağlamak için topu oyuna hızlıca sokarsa, rakip ceza sahasından çıkmaya fırsat bulamazsa oyun akar diyor...

Sizin pozisyonda ne oluyor ? Altay topu altı pasın ön çizgisine bile koymadan, sahaya ilk soktuğu noktadan oyunu başlatıyor. Burada Cisse arkası dönük gidiyor, pozisyonla alakası bile yok...Kurallara göre buraya kadar normal, sizde diyorsunuz ki Cisse orada basıyormuş pozisyonu neymiş kurullar karar versin, hakem zaten kararını vermiş kurala aykırı bir halt yok, bu kural hatası değil hakem yorumu olur.

İnsanın aklıyla dalga geçer gibi yok IFAB MIFAB sayıklıyor konuşuyorsun, aklı olan adam açar kuralları İngilizce olanını da okur anlar...Buradan kural hatası bekleyen zaten normal mantıkta beklemez...

Birde biz niye geriliyor bu kadar heyecan yapıyormuşuz :) Bak bak arkadaşa bak, sana mı soracağım ? :) Geçen sene güya bize kıyak geçen hakemler varmış diye ortalığı yangın yerine çevirenler kim ya ? :) Onlar IFAB çalışanı galiba, insanın aklıyla dalga geçer gibi konuşmayın...İstediğime yorum yaparım bu seni bağlamaz.

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Malesef sizde dalga geçilecek birşey olmadığı için sizinle dalga geçemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinuster

Malesef sizde dalga geçilecek birşey olmadığı için sizinle dalga geçemiyorum.
    Ya dostum altı üstü futbol, beni burada bilen bilir belki sende biliyorsundur. Benim işim olmaz böyle yorumlarla fakat konuyu ve forumun genel halini görünce ayna tutuyorum.

İnsanlar karşısında kendisi gibi birini görünce belki anlarlar, futbolu yöneten milyar tllik şirket sahipleri anlamıyor bari taraftar anlarda saçmalamayı bırakıp saha içinde kalır.

Fakat böyle bir tff, yöneticiler, siyasi yapı varken biz daha çok kalp kırar kafa yorarız. Ülke gençliğinin derdi bu iş bilmez yöneticilerin saçmalıklarını tartışmak olmamalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

Bu mesaj silindi.
    Boş yapma, Galatasaray ile Nihat Özdemir ne alaka ? Bizzat Ali Koç yönetse Galatasaray’a hizmet ediyor diyecekler...kim ağlıyor belli

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    bu hakemler bu federasyon olmasa gs bu ligde şampiyonluk yüzü görebilir mi? geçen senede son maçlarda bariz olmak üzere epey bir kıyakla başakşehirin şampiyonluğunu engellediler. zaten biliyordum ama yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

bu hakemler bu federasyon olmasa gs bu ligde şampiyonluk yüzü görebilir mi? geçen senede son maçlarda bariz olmak üzere epey bir kıyakla başakşehirin şampiyonluğunu engellediler. zaten biliyordum ama yapacak bir şey yok.
    Tamam :)

• kural bükme profesörü fenerli arkadaşlar, tff maç tekrarını "göz ucuyla" reddetmiş. ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OdATA-

kural bükme profesörü fenerli arkadaşlar, tff maç tekrarını "göz ucuyla" reddetmiş. ne düşünüyorsunuz?
    onlar hiç düşünür mü onların her dediği onlara göre doğru ama nedense hiçbir dedikleri çıkmamasına karşı halen konuşuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

onlar hiç düşünür mü onların her dediği onlara göre doğru ama nedense hiçbir dedikleri çıkmamasına karşı halen konuşuyorlar

Alıntıları Göster
    ahahahaha maçın tekrar edilme ihtimali bile çıldırtıyor sizi
  • biz tekrar edilmeyeceğini tane tane anlattık ve dediğimiz gibi oldu

siz ne dediniz

kimin çıldırdığı belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

ahahahaha maçın tekrar edilme ihtimali bile çıldırtıyor sizi

Alıntıları Göster
    bizi çıldırtan boş konuşanlardı. ne o sesiniz çıkmıyor bugün?
  • herhangi bir maç için tekrar kararı almak kolay değil. nitekim son 20 yılda 4-5 tane tekrar edilen maç var.
    maç tekrarındaki en önemli kriterlerden biri hatayı hakemin kabul etmesi. futbol, hakemin yorum hakkını her şeyin önünde tutar. bir pozisyonda hakem "ben böyle takdir ettim" derse iş biter.
    nitekim mhk zaten konunun hakem takdirinden ibaret olduğunu net bir biçimde dillendirip kararın önünü kesti.

"kural hatası" konusu çok teknik bir konu. senin benim hesap kitabımızla olacak iş değil. bir maç kural hatasından tekrar edilecekse, üzerinde herkesin hemfikir olacağı bir argüman gerekir. aksi durum açık kapı bırakmak olur, sonrasında da ankaragücü gibi hakem korneri verdi-vermedi diyip federasyona basvurur.
  • rezil futbol oynayıp taçlardan autlardan medep ummak, kulübü bu hallere düşürmekte ne bileyim....
    Hiç bir hukuki resmiyeti olmayan şampiyonlukları geriye düştüğünde oraya buraya heştek açarak kabul ettirmeye çabalamak...

Nerde o psikolojik üstün fenerbahçe nerde şimdiki çaresiz fenerbahçe. Başkan çıkıp bide her hafta rakip takımın teknik direktörne sallıyor. Eski yönetim bu tip şahısları adam yerine koyup 2 kelam etmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martax32 -- 13 Ekim 2019; 16:6:57 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.