< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Caner >> saraçi
Kardeş kusura bakma da burada kahkaha attım yüksek sesle. Caner bariz daha iyi öyle mi? Hatay karşısındaki performansını aşağıya bırakıyorum Caner'in. Efsane oynamış gerçekten. Saracchi hani sizin gelsin diye ölüp bittiğiniz şu Visca'yı sahadan sildi resmen. Hayata küstürdü. Spiker bile dayanamayıp söyledi Saracchi Visca'ya fırsat tanımadı diye. Üstelik önünde Arda oynamasına rağmen. Caner'in daha iyi olabileceği tek nokta ortalarıdır. Onun haricinde Caner = top kaybı Caner Erkin 7 orta, 5 uzun top toplamda 1 isabet. %74'le Fenerbahçe'nin pas isabeti en düşük oyuncusu. 3 ikili mücadeye girmiş, 3'ünü de kaybetmiş. 3 hava topu mücadelesine girmiş, 2'sini kaybetmiş. 82 dakikada 24 top kaybı. İsabetli şut 0. Takım kötüydü falan geçelim bu işleri. Beşiktaştan da biliyoruz en çok sövdükleri adamdı. Dağlara taşlara top atar, orta saha çizgisinden orta açar, kanadı otoban olur. Vedat Muriç gitmese iş yapardı. 1.90 üzeri pivot santrafor gelirse yine iş yapar yoksa hiç bir numarası yok. |
Ozan>Taylan kısmına iyi patladım.
|
tarafsızca yazalım
kale gs stoper gs bek gs orta saha gs kanat gs forvet gs rotasyon topçuları gs itiraz eden çıkmaz sanırım |
Konu ilk acikdiginda gs diyordum ama suan kesinlikle fb önde
|
Bummm |
Yorumunun saçmalığını göstermek açısından aynı bakış açısıyla Frey ve Falcao'yu karşılaştırdığımı bildiğini umuyorum. Falcao'nun Frey'den iyi olduğunun Gökhan Omar'ın getir götürünü yapar diyen bile farkında. Buna rağmen ciddiye alıp Falcao savunmasına geçmek komik. Ya haklı çıkmak için konuyu çarpıtıyorsun ya da durum vahim.
|
Evet bu mantıkla messiden de iyi aferin
|
objektiflik için teşekkürler hocam, keşke her taraftar sizin gibi olsa
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 23 Eylül 2020; 13:34:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|