Fenerbahçenin de katılmasını isterdim ama açık konuşayım Shakhtar FB'yi duman eder.
11 yildir sürekli katiliyolarmiş, bu oyundan ziyade bi kültür. bu tarz takimlar kötü oynasa da tecrubeleriyle 1 adim önde.. ama belli olmaz ama zor.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A6999B225
Fenerbahçenin de katılmasını isterdim ama açık konuşayım Shakhtar FB'yi duman eder.
Ukrayna'da savaş var Fener'i orda 2-0 yenerler
quote:
Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon.
İmzan yakıyor ortalığı.
İşimiz çok zor.
quote:
Orijinalden alıntı: clyme
11 yildir sürekli katiliyolarmiş, bu oyundan ziyade bi kültür. bu tarz takimlar kötü oynasa da tecrubeleriyle 1 adim önde.. ama belli olmaz ama zor.
Alıntıları Göster
Takım, uyum sorununu atlatamazsa Shaktar gibi bir sistem takımını eleyemeyiz. Bireysel performans odaklı olacak maçlar.
ozcaka
kullanıcısına yanıt
Haberin devami...
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi yolundaki ilk rakibi belli oldu. Sarı Lacivertliler, Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile eşleşti... Temsilcimiz ilk maçı, 29-29 Temmuz tarihlerinden birinde kendi sahasında oynayacak. Rövanş karşılaşması ise 4-5 Ağustos tarhilerinden birinde Ukrayna'da oynanacak.
Sarı Lacivertliler rakibin elemeyi başarırsa, son basamak olan Play Off turuna kalacak.
İşte eşleşmeler:
FENERBAHÇE- Shakhtar Donetsk
Sarajevo (Bosna)/ Lech Poznan (Polonya) v Basel (İsviçre)
Ludogorets Razgrad (Bul.)/ Milsami (Moldova) v Skënderbeu (Arnavutluk) / Crusaders Kuzey İrlanda
HJK (FIN)/ Ventspils (LVA) v Maribor (SVN)/ Astana (KAZ)
Celtic (İskoçya )/ Stjarnan (İzlanda) v Qarabag (Azerbaycan)/Rudar Pljevlja (Karadağ)
Panathinaikos - Club Brugge
Young Boys - Monaco
Cska Moskova - Sparta Prag
Rapid Wien - Ajax
Geri font font
Fener geçer ya geçemezse ayıp
Zor bi rakip geldi
quote:
Orijinalden alıntı: sınce_1903
Bu mesaj silindi.
arkadaşlar ilk maç kadıköydeymiş bilet fiyatları ne olur ? ve bilet bulmak sıkıntı olur mu ?
BBukelin amaci belli oldu gecsek bile bize manuyu ceker
quote:
Orijinalden alıntı: Joel Embiid
Kötü kura çekti fenerbahçe.İnşAllah hayırlısıyla geçer turu.
quote:
Orijinalden alıntı: Joel Embiid
Keşke ilk maç orda olsaydı spartak moskova rakip olarak geldiğinde orda türk bayrağını yakmışlardı fb taraftarı burda iyi yanıt vermişti (bulan varsa eklesin :D ) şimdi burdaki maçtan sonra adamlar orda aynı şeyi yine yapsa bile karşılık veremeyiz
Lan bu iste Bişey var kel kafalı...... En güçlü geldi yine