Şimdi Ara

FB nin rakibi Shakhkar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gs liyim ama inşallah kazanırsınız sesimizi avrupada duyurmamız gerek cl de türk takımları birbirini desteklemeli. RMA v GS maçında RMA atkısı tutan fenerlileri gördünüz.onun gibi olmamalı artık
  • yayıncı kuruluş kim bilgisi olan var mı nerden izliycez maçı ?
  • EneRGy. kullanıcısına yanıt
    ben türk takımlarına özellikle fenere en zor takımları çektiklerine inanıyorum malum olaydan olayı
  • Takım olarak yenilenirken ve ortada uyum sorunu varken çıkabilecek en zor rakip çıktı. İşimiz çok zor ama içimden bir ses ''eleyeceğiz'' diyor.
  • Galatasaraylıyım ama basarlar Fenerbahçeye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Lig şampiyonu ön eleme oynarken de aynı mutluluğu görmek isteriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Fbnin derdi cinconları gerdi herhalde...bi de takım adını doğru yazmayu becerseydi konuyu açan arkadaş...heyecandan eli sürçtü demek ki...Shakhtar'ı eleyecek FB

Ona mi takildin t harfi eksik
    mobilden yazdim
    duzeltme secenegi de yok

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Avrupa kulvarında elin yabancı takımlarını destekleyenler ben türküm demesin türk takımınıda tutmasın

• Yeni transferler ve yeni td takıma uyum sağlayıp oynayış tarzını benimserlerse maça kadar fenerin şanaı olacağını düşünüyorum ben. Bir Galatasaray lı olarak şl finalini gs-fb olarak izlesem benim için futbol hayatının jübilesidir hangisinin kazandığı önemli değil, o olay bile ülkeyi 5 yıl ileri götürür.

• quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Fbnin derdi cinconları gerdi herhalde...bi de takım adını doğru yazmayu becerseydi konuyu açan arkadaş...heyecandan eli sürçtü demek ki...Shakhtar'ı eleyecek FB

Cezan hayirli olsun iyi tatiller :)

• Fabiano, Ba ve Meireles oynar Topal oynamazsa turu unutun.

• GS lı olarak isterim ki Fenerbahçeden gelecek 11-12 milyonlara sevinmeyelim bu paralar bize kulüp yatırımlarından gelsin sattığımız forma bilet oyunculardan gelsin.Ş.L de birbirimizi tutalım. Fenerbahçeyi de Ş.L de destekleyeceğim ama Shaktarda çok fena takım, oturmuş sistemleri var lucescu türk takımlarını iyi biliyor adamda taktik zekası var.İnşallah hayırlısıyla turu geçersiniz. İnşallah bizde birşeyler yaparız

• gelsin yürocuklar
  • Eşleşme ile ilgili benim görüşlerim;

1)ilk maçta as stoper kucher cezalı olduğu için yok, giden oyuncuların yerini dolduramadılar,sadece eski oyuncuları eduardo geri geldi, ve ukrayna liginden genç oyuncuları aldılar ve lucescu'nun açıklamasına göre ön eleme maçlarına kadar bir transfer yapmayıp mevcut kadro ile maça çıkacaklarmış

2)Alex Teixeira,Bernard,Dentinho,Srna en tehlikeli oyuncuları, özellile srna shaktar'ın avrupa maçlarında en fazla forma giyen oyuncusu(yaklaşık 80 civarı şampiyonlar ligi maçında forma giymiş) ve serbest vuruşları çok iyi kullanıyor özellikle fenerbahçe defansı ve orta saha oyuncularının yay çevresinde faul yapmamaları gerek, Alex Teixeira çok yetenekli bir oyuncu fb defansının çok dikkat etmesi gerekiyor

3)iç savaş nedeniyle ikinci maç lviv şehrinde oynanacak, donbass arena'dan mahrumlar(bu çok büyük bir avantaj, stadı bilmeyenler google'da veya youtube'da bir aratsın atmosfer mükemmel) son zamanlarda görmüş olduğum en süper statlardan birisi

Öncelikle Shaktar çok korkulacak bir takım değil, özellikle bu yıl giden oyuncular en önemli ilk 11 oyuncularıydı, skora direk etki edebilen oyunculardı ilk maç'da gol yemeden alınabilecek 2-0,3-0 gibi skorlar bize yetecektir, onların tek avantajı lige erken başlıyor olmaları fiziken bize oranla bir tık öndeler,

Bizim açımızdan kafamızda soru işareti olan noktalar,

Bu takım 10 gün içerisinde hazır hale gelecek mi?
    Orta Saha Yeterli gelecek mi?
    Van Persie Hazır olacak mı?

Herşeye Rağmen Taraftarımızla,Oyuncularımızla,teknik ekibimizle biz şampiyonlar ligini çok istiyoruz, ve bu turuda geçeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

GS lı olarak isterim ki Fenerbahçeden gelecek 11-12 milyonlara sevinmeyelim bu paralar bize kulüp yatırımlarından gelsin sattığımız forma bilet oyunculardan gelsin.Ş.L de birbirimizi tutalım. Fenerbahçeyi de Ş.L de destekleyeceğim ama Shaktarda çok fena takım, oturmuş sistemleri var lucescu türk takımlarını iyi biliyor adamda taktik zekası var.İnşallah hayırlısıyla turu geçersiniz. İnşallah bizde birşeyler yaparız

Malesef bu olgunluk daha oluşmadı. Herşey de olduğu gibi yine birbirimizi yemekten başka birşey yapmıyoruz.
    Çok zorlu bi rakip zaten bi Monaco bi de Shakhtar gelmezse rahat geçilir diye düşünmüştüm ama çekti yine kel. İlk maç belirleyici olacaktır umarım rahat bi skor alınır.

• Fenerbahçe bunu geçse sonraki turda elenir çok fazla umut beslemeyin . Yanlış anlaşılmasın Türkiye'den hangi takım olursa olsun aynı şeyi söylerdim . Ne yazak ki daha bu takımların seviyesinde değiliz kabullenmek gerek

• Nerden de eşleştik şunlarla. Luce olsun, statları olsun, Brezilyalı oyuncuları yetiştirmeleri olsun sempati duyduğum bir kulüptü.

Yukarıda da bir arkadaş bahsetmiş statlarının olmaması bizim için önemli bir gelişme. Donbass Arena muhteşem bir atmosfere sahip bir stattı.

Giden oyuncuların yerini doldurmamalarıda bizim için çok önemli.

Şu iki faktörü göz önüne alırsak ve bizim kadromuza da düşünürsek turu geçmemek için bir neden yok gibi gözüküyor. Şu maç 2 ay sonra olsaydı çok rahat Fenerbahçe geçer derdik ama şuan takımda uyum yok denge yok. Üstüne birde hocanın aşık olduğu Ba ve Fabiano gibi patlamaya hazır bombalar var. Çok zor maçlar olacak inşallah kazasız belasız atlatırız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU İDDA DEĞİL o kel ....afalı gs yöneticiden cebine para girceği için shaktarı seçti.bunlar hep komplo
  • Bir galatasaray li olarak fenerbahce nin turu gecmesini istiyorum ancak dogru konusmakta fayda var, bu mac 3 ay sonra olmus olsaydi fener rahat eler derdim, fenerbahce yeni bi takim ve sistem oturmadi gerekli hazirlik maclari yapiliyor ama takim shaktar karsisina hazir cikmayacak, shaktarsa yillardir ayni duzende devam ediyor ve tam bir sistem takimi ve lucescu turkiye yi fenerbahceyi cok iyi taniyor ilk mac kadikoyde fenerbahce gol yemeden berabere dahi kalsa deplasmanda bir sansi olur ama burda gol yerse is biter, defans blogu ne kadar iyi bilmiyorum ancak fenerbahce bu maca kesinlikle tek santrafor cikmali olurda rvp ve fernandao ile baslarsa sonuc husran olur. Cok iyi analiz edilmesi gerekiyor shaktarin. Hafife alinmayacak cok ters bi takim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.