Şimdi Ara

fb'yi kıskanıyorum maalesef (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fb'yi kıskanıyorum maalesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: shawshank

inşallah dediğin gibidir ama bnm hiç umudum yok
    130 milyon dolar borçla biz daha çok rezil oluruz gibime geliyo
    fenerdende 6 deil 16 yicez 5 sene sona Dedi dersiniz

inşallah allah bize o günleride gösterir...
  • bu herif fb li deilse ben neyim hic bir gs li boyle konusmaz yok feneri kiskaniyorum felan yeni nick alip bole seyler yazmis bence fb kume dusse 300 milyon dolar borcu olsa gs cl yi alsa takiminda zidane olsa asla ama asla kiskanmam CUNKU BIZ GERCEK FENERBAHCELIYIZ
  • hayda millet inanmıyo lan ne olmuş size böle Güven bunalımı yaşıosunuz Bu butterfly arkadaşımız bence de gs'li
    Ben fanatik gsliyim diyom Manyadınız iyice
    Haksızmıyım fb'nin stadını,ekonomik durumunu, hoodjonk gibi bi adamı yedek oturan kadrosunu hangi gs'li kıskanmazki
    Demek istediğğim celal doğanın dediği gibi fb arayı çok açtı Bu gidişle 5 yıl sona bütün kupalara ambargo koycak Zaten bu halinde bile zar zor yeniyoz adamları arada bir Artık o zmn 6 yeriz her maç bilmiyom sonumuz hayır olsun
    OLmazsa bırakırız gs'yi çaktırmadan Ne ulan nüfus cüzdanımızdamı yazıo alnımızda mı yazıo Bana ne
  • lan ne oluyo bu cimbomlulara siz uctunuz herhalde boyle nedenler yuzunden takim mi birakilirmis yaw
  • senin bi cimbomlu olduğundan süphe duyuyorum...fb bizi hep yeniyor diyorsun, daha ligin ilk yarısındaki maçta onları NECATİnin golüyle yendik..her maçı izlediğini söyleyen sen(!), o maçı kaçırmışsın herhalde....
    quote:

beyler kendimizi kandırmayalım Ben fanatik bi gsliym Geçen sene kombinem vardı Her maça gittim O dandik olimpiyat stadındaki tüm çileleri çektim Hatta o 153 kişinin izlediği maçta bile biri bendim Ama artık utanıyorum bu takımdan
    5 yıl önce bi uefa kupası süper kupa aldık Hala bizi onunla kandırıyolar Ben bu çileleri çekerken müzede duran kupadan bana ne Doğru dürüst maç seyredemiyorum O berbat stadta bizi bi sene süründürdüler Samiyeni çivi bile çakmadılar
    Bi de ezeli rakibimiz fb'ye bakıyorum Adamlar avrupa'nın en ii stadlarından birini yapmışlar Ben Kadıköyde oturuyorum O stadın her önünden geçişimde kendi takımımdan utanıyorum
    Adamlar anelkayı getirio Biz salak salak adamları alıoz Gönderdilkeri toması alıp övünüyoruz Kefen giyerim gs forması giymem diyen baliçi alıyoz Bu kadar çaresiz ve rezilmiyiz
    Bi de bu fb yenilgilerinden bıktım 33. haftada maç var ve ben korkmaya başladım bile Düşünsenze 6 falan yesek artık sokağa çıkıcak halimiz kalmaz
    inşallah galatasarayımız en kısa zamanda toparlanır ve en azından fb'ye yaklaşabilir yoksa halimiz harap haberiniz olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

senin bi cimbomlu olduğundan süphe duyuyorum...fb bizi hep yeniyor diyorsun, daha ligin ilk yarısındaki maçta onları NECATİnin golüyle yendik..her maçı izlediğini söyleyen sen(!), o maçı kaçırmışsın herhalde....
    quote:

beyler kendimizi kandırmayalım Ben fanatik bi gsliym Geçen sene kombinem vardı Her maça gittim O dandik olimpiyat stadındaki tüm çileleri çektim Hatta o 153 kişinin izlediği maçta bile biri bendim Ama artık utanıyorum bu takımdan
    5 yıl önce bi uefa kupası süper kupa aldık Hala bizi onunla kandırıyolar Ben bu çileleri çekerken müzede duran kupadan bana ne Doğru dürüst maç seyredemiyorum O berbat stadta bizi bi sene süründürdüler Samiyeni çivi bile çakmadılar
    Bi de ezeli rakibimiz fb'ye bakıyorum Adamlar avrupa'nın en ii stadlarından birini yapmışlar Ben Kadıköyde oturuyorum O stadın her önünden geçişimde kendi takımımdan utanıyorum
    Adamlar anelkayı getirio Biz salak salak adamları alıoz Gönderdilkeri toması alıp övünüyoruz Kefen giyerim gs forması giymem diyen baliçi alıyoz Bu kadar çaresiz ve rezilmiyiz
    Bi de bu fb yenilgilerinden bıktım 33. haftada maç var ve ben korkmaya başladım bile Düşünsenze 6 falan yesek artık sokağa çıkıcak halimiz kalmaz
    inşallah galatasarayımız en kısa zamanda toparlanır ve en azından fb'ye yaklaşabilir yoksa halimiz harap haberiniz olsun

aynen bencede o herif gs li deil

• quote:

hayda millet inanmıyo lan ne olmuş size böle Güven bunalımı yaşıosunuz Bu butterfly arkadaşımız bence de gs'li
    Ben fanatik gsliyim diyom Manyadınız iyice
    Haksızmıyım fb'nin stadını,ekonomik durumunu, hoodjonk gibi bi adamı yedek oturan kadrosunu hangi gs'li kıskanmazki
    Demek istediğğim celal doğanın dediği gibi fb arayı çok açtı Bu gidişle 5 yıl sona bütün kupalara ambargo koycak Zaten bu halinde bile zar zor yeniyoz adamları arada bir Artık o zmn 6 yeriz her maç bilmiyom sonumuz hayır olsun
    OLmazsa bırakırız gs'yi çaktırmadan Ne ulan nüfus cüzdanımızdamı yazıo alnımızda mı yazıo Bana ne

shawshank

bence sen bana sataşacak yer arıyorsun. git bak bakalım benim yazılarmı oku öyle konuş ve önce adam olmasını bil. senin yazı stilinle benimki arasında dağlar kadar fark var. zaten herkesinde dikkatini çekmiş.

• Bütün fenerliler okusun bu yazımı. her satırına cevap versinler hadi. özellikle sen oku shawshank bana sataşma.

ben cimbomlu biri gibi konuşmadım. nerden çıkartıyorsun bunu. Fenerbahçelilerin hiç öz eleştiri yapmadığını ve sürekli galasatarayın sportif başarılarını küçümsemeye çalışarak aslında kendini ve takımımı küçük düşürdüğünü söylüyorum. çünkü onları küçük düşürelim derken komik durumlara düşen bizler oluyoruz.

Eğri oturalım doğru konuşalım adamlar başarı denilince türkiyede en çok resmi kupa kazanan biziz diyorlar. Uefa kupasını Super kupayı alan takım biziz diyorlar. Yalanmı şimdi bunlar ? Sıra bize gelince bizim taraftar tutturmuş 6-0 6-0 6-0 6-0 sanki koca Fenerbahçemin başka başarısı yok. Ben bu salak fikirli Fenerlilerin Fenerbahçeyi bu derece küçük düşürmesine katlanamıyorum. Çünkü çevremden biliyorum Galatasaraylılar bu olayı tınlamıyorlar. bizde sizi 7-0 yendik , yensek ne yenilsek ne sen alınan kupalara bak diyorlar. Bizimde bir sürü başarılarımız var. Koca Fenerbahçenin tek başarısı 6-0mı şimdi? Birsürü başka başarılarımız var.

Ben diyorumki futbolun meyvesi 3 puanlık ligte kazanılmış bir lig maçı değil alınan kupalardır. Galatasaray bizden daha değerli kupalar kazanmıştır. Biz Fenerbahçeliler bu gerçeği kabul etmeyerek sürekli görmemezlikten gelerek küçümseyerek öz eleştri yapmıyoruz. Türkiye şampiyonu olarak gidip uefa kupası maçında ispanya liginin diblerine demir atmış bir takıma kendi evimizde yeniliyoruz ve ben uyuz oluyorum. siz memnunmusunuz bu halden.

Galatasaray kupaları alıyor milanları bolognaları mayorkayı hertaberlinleri b.dortmunları leed unitedları arsenalleri eliyor real madridi yeniyor. biz bir real zaragozayı yenemedik. Galatasaray o sene uefa kupasını kazanırken karşılaştığı takımların çoğu şampiyonlar liginden geldi. bu sene uefa kuparsındaki butun takımlar Fenerbahçeme göre çerez kupanın en büyük favorisi Fenerbahçe olmalı ama biz kendi sahamızda yeniliyoruz.

Sonra kayserispora 7 gol atınca şak şak büyük Fenerbahçe. Bu takım bu sene oynadığı bütün kritik maçlarda rezil top oynadı resmen döküldü. biz alex anelkayı kayseri spora gol atsın diyemi aldık. alex 15 gol atmış. alex hangi takımlara gol atmış bakın bi. alex hangi büyük maçı kazandır bize. ya alex iyi topcu değil yada daum alexi oynatamıyor.

6-0 6-0 bağırmak fenerbaçelikse ben öyle fenerli değilim millet. kimse benim fenerbahçeliliğimi eleştiremez. herkes kendine baksın.

fenerbahçenin yazarıda yöneticiside fubolcusuda taraftarıda öz eleştiri yapmalı. kendi dünyamızda yaşamaktan bazı şeyleri kaçırıyoruz :(

• quote:

shawshank

bence sen bana sataşacak yer arıyorsun. git bak bakalım benim yazılarmı oku öyle konuş ve önce adam olmasını bil. senin yazı stilinle benimki arasında dağlar kadar fark var. zaten herkesinde dikkatini çekmiş.

kardeşim ben sana ne dedim ki adam ol falan yazmışsın Bence o arkadaş gs'li yazmışım O kadar Düşüncemi sölemişim sadece
    Bnm yazı stilimde ne var
  • OLAYA BAK KENDİNİ FB Lİ HİSSEDEN GSLİYLE, GSLİ HİSSEDEN FBLİ KAVGA EDİYO
    BO FORUMDA BUNDAN DAHA KOMİK BİŞEY OLAMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumper -- 27 Şubat 2005, 2:00:24 >

• jumper

30 defa yazmıcam ben kendini fenerli hisseden galatasaraylı değilim. kafamı bozuyorsunuz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: hussoloji

doğru söze ne denir...
  • TOPIGE BAK YOLA GEL
  • quote:

Topic'e bak izaya gel olacak ahea ilk defa kabullenen birisini görüyorum saygılarımı iletirim akabinde teşekkür ederim.

• quote:

Topic'e bak izaya gel olacak ahea ilk defa kabullenen birisini görüyorum saygılarımı iletirim akabinde teşekkür ederim.

ben sadece bütün gs'lilerin düşünüpte söyleyemediği ya da sadece gs'li arkadaşlarına söyleyebildiği gerçekleri yazdım
    Maalesef durumumuz içler acısı ama özhan başkan eğer fb'yi örnek alırsa belki düzelebilriz yoksa iflas
  • Bence Bu konuyu açan sahış Galatasaray@Fenerli oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEXAS021

Golleri atanların baş harflerine bakın arkadaşlar. T-O-S-S-C-U

• uefa kupasının kazanan takımın taraftarı ,avrupada hiçbir basarısı olmayan ve ezeli rakibini olan takımı kıskanıyor
    Bjk Li olsan sana burdan söverdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: jumper

sen böyle zavallı bi FB lisin .Bi Fb li bunu söyleyebilir ama GS li alsa....asla GS FB kadar düşmedi düşmeyecek
    Şu anda ligde 2 puan gerideyiz. sadece 1 defa avrupaya gidemedik.en son gittiğimiz de o halimizle en çok puanı biz aldık 15 yıldır olduğu gibi.

Bunları yazıp yazıp sonra Fenerlinin en büyük dostu GS'dir diyorsun...Kardeş şu maskeni çıkart artık..Dostluk maskesini takıp , belaltı çalışıyorsun...Bırak bu işleri varsa Fener'e bir nefretin aç bir topic kapı gibi arkasında dur...Fener gibi ezik değilmiş GS...Sen kimsin de bu kararı veriyorsun? Yok mu akraban , sevdiğin bir Fenerli..Onlarda mı ezik? Allah'tan herkes senin gibi GS'li değil...Yoksa GS'ye ne saygımız kalırdı ne de sevgimiz..

Avrupa'ya en çok siz gittiniz..eyvallah...Ama gidilen yıllara göre ortalama puanlara baksanız en az puan siz almış oluyorsunuz?

KArdeşim seneye çıkın aslanlar gibi temsil edin ülkemizi , biz de alkışlayalım..Daha önce alkışladıgımız gibi..Ama şuan bu arena da yoksunuz..
    Ya o arena da olanı destekleyin , başarılarını siz de alkışlayın.
    Ya da oturun parmaklarınızı emin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.