beyler kendimizi kandırmayalım Ben fanatik bi gsliym Geçen sene kombinem vardı Her maça gittim O dandik olimpiyat stadındaki tüm çileleri çektim Hatta o 153 kişinin izlediği maçta bile biri bendim Ama artık utanıyorum bu takımdan 5 yıl önce bi uefa kupası süper kupa aldık Hala bizi onunla kandırıyolar Ben bu çileleri çekerken müzede duran kupadan bana ne Doğru dürüst maç seyredemiyorum O berbat stadta bizi bi sene süründürdüler Samiyeni çivi bile çakmadılar Bi de ezeli rakibimiz fb'ye bakıyorum Adamlar avrupa'nın en ii stadlarından birini yapmışlar Ben Kadıköyde oturuyorum O stadın her önünden geçişimde kendi takımımdan utanıyorum Adamlar anelkayı getirio Biz salak salak adamları alıoz Gönderdilkeri toması alıp övünüyoruz Kefen giyerim gs forması giymem diyen baliçi alıyoz Bu kadar çaresiz ve rezilmiyiz Bi de bu fb yenilgilerinden bıktım 33. haftada maç var ve ben korkmaya başladım bile Düşünsenze 6 falan yesek artık sokağa çıkıcak halimiz kalmaz inşallah galatasarayımız en kısa zamanda toparlanır ve en azından fb'ye yaklaşabilir yoksa halimiz harap haberiniz olsun
doğru söze ne denir...
gecmisdeki ( cok gecmis degiL geci ) başarıLar konusunda GS'nin başarıLarı FB'den cok cok ustun bunu kimse inkar edemez. Ama bence GS bazı aLanLarda atıLım yapmada gercekten cok gec kaLdı ( tabi bu gec kaLmanın nedeninin buyuk bir boLumunu maddi sıkıntı oLusturuyor ) ama FB spordaki tum aLanLarda aşama kaydetmek icin cabaLıyor ve gercekten 9-10 sene iLerisi icin hazırLanmıs tıkır tıkır işLeyen cok sagLam bir aLtyapı oLusturuLdu. TesisLer - diger aLanLara ayrıLan ve veriLen onem vsvs ama GS bunLarda cok geri kaLdı. GS iLeriye donuk 1 adım attıgında FB 2 adım daha atmıs oLacak bu farkın kapanmasıda cok zor. Bu arada bence GS taraftarLıgından utanmana gerek yok bunLar her takımın basına geLebiLecek seyLer FB taraftarı sizin suanki haLinizden cok daha kotusunu yasadı zamanında dusunebiLiyormusun 4 sene ust uste ezeLi rakibimizin sampiyonLugunu gorduk UEFA kupasını Super Kupasını aLmasını gorduk sahsen gururLanıyorum suan ama ozamanLar o fanatik - at gozLukLu beynimLe hic birini kabuL etmemiştim herneyseeeee buda geLir buda gecer kısaca Hepsi Geçer
quote:
Orijinalden alıntı: K.Oze
gecmisdeki ( cok gecmis degiL geci ) başarıLar konusunda GS'nin başarıLarı FB'den cok cok ustun bunu kimse inkar edemez. Ama bence GS bazı aLanLarda atıLım yapmada gercekten cok gec kaLdı ( tabi bu gec kaLmanın nedeninin buyuk bir boLumunu maddi sıkıntı oLusturuyor ) ama FB spordaki tum aLanLarda aşama kaydetmek icin cabaLıyor ve gercekten 9-10 sene iLerisi icin hazırLanmıs tıkır tıkır işLeyen cok sagLam bir aLtyapı oLusturuLdu. TesisLer - diger aLanLara ayrıLan ve veriLen onem vsvs ama GS bunLarda cok geri kaLdı. GS iLeriye donuk 1 adım attıgında FB 2 adım daha atmıs oLacak bu farkın kapanmasıda cok zor. Bu arada bence GS taraftarLıgından utanmana gerek yok bunLar her takımın basına geLebiLecek seyLer FB taraftarı sizin suanki haLinizden cok daha kotusunu yasadı zamanında dusunebiLiyormusun 4 sene ust uste ezeLi rakibimizin sampiyonLugunu gorduk UEFA kupasını Super Kupasını aLmasını gorduk sahsen gururLanıyorum suan ama ozamanLar o fanatik - at gozLukLu beynimLe hic birini kabuL etmemiştim herneyseeeee buda geLir buda gecer kısaca Hepsi Geçer
geçende cimbomlu gibi konuşan bir fenerli vardı şimdide fenerli gibi konuşan bir cimbomlu geldi... bu modeller böyle oluyo...
(no smoke)
quote:
inşallah dediğin gibidir ama bnm hiç umudum yok 130 milyon dolar borçla biz daha çok rezil oluruz gibime geliyo fenerdende 6 deil 16 yicez 5 sene sona Dedi dersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: ErTech
geçende cimbomlu gibi konuşan bir fenerli vardı şimdide fenerli gibi konuşan bir cimbomlu geldi... bu modeller böyle oluyo...
(no smoke)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ErTech
(no smoke)
teorine göre bu cimbomlu gibi konuşan fenerli o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: hussoloji
quote:
(no smoke)
teorine göre bu cimbomlu gibi konuşan fenerli o zaman
Alıntıları Göster
ne dediğini anlamadım BEn şimdi fb limiyim gs limiyim Ya da ben kimim?
quote:
Orijinalden alıntı: shawshank
Alıntıları Göster
Dedim ya bu modeller böyle oluyor diye... işte sizde görün... kendine gel bilader... fb limisin gs limi yoksa rahatsızmısın??
(no smoke)
quote:
Orjinalden alıntı: shawshank
quote:
(no smoke)
Alıntıları Göster
quote:
(no smoke)
tam tersini kastedecektin gaLiba hocam ?
quote:
quote:
(no smoke)
Alıntıları Göster
evet ters olmuş... :)) neyse anladın sen.. anladın anladın... dön geriye dön.. anndın sen.. böl ikiye....... (no smoke)
quote:
Orjinalden alıntı: xTraP
quote:
(no smoke)
quote:
evet ters olmuş... :)) neyse anladın sen.. anladın anladın... dön geriye dön.. anndın sen.. böl ikiye....... (no smoke)
quote:
quote:
(no smoke)
Alıntıları Göster
quote:
quote:
quote:
(no smoke)
quote:
quote:
quote:
(no smoke)
Alıntıları Göster
ama unutma takımızdaki futbolcular arasında huzur var
quote:
quote:
quote:
quote:
(no smoke)
Alıntıları Göster
ulan herkes anladı bnm hangi takımlı olduğumu ben anlamadım Kimim ulan bennnn Delirecem
quote:
ulan herkes anladı bnm hangi takımlı olduğumu ben anlamadım Kimim ulan bennnn Delirecem
Alıntıları Göster
görünen köy klavuz istemez
quote:
Orijinalden alıntı: TEXAS021
Alıntıları Göster
korkunun ecele faydası yok, 6-0
quote:
Orijinalden alıntı: darker
korkunun ecele faydası yok, 6-0
Alıntıları Göster
abi o kadar atmayın be 3 falan neyinize yetmio Bnm eniştem bnm gibi fanatik gs'li Adamın tansiyonu çıktı 6-0'lık maçta Acıyın brz az atın be
quote:
abi o kadar atmayın be 3 falan neyinize yetmio Bnm eniştem bnm gibi fanatik gs'li Adamın tansiyonu çıktı 6-0'lık maçta Acıyın brz az atın be
Alıntıları Göster
mabedimiz konusunda dediklerinde haklısın
quote:
Orijinalden alıntı: Nitrogliserin
mabedimiz konusunda dediklerinde haklısın
Alıntıları Göster
stadımızın gerçekten çok güzel. türkiyenin en güzel stadı. 33. haftadaki maça gelince hiç kimsenin beklemediği bir sonuç çıkacak o maçtan. bu benim tahminim.
quote:
ben cimbomlu biri gibi konuşmadım. nerden çıkartıyorsun bunu. Fenerbahçelilerin hiç öz eleştiri yapmadığını ve sürekli galasatarayın sportif başarılarını küçümsemeye çalışarak aslında kendini ve takımımı küçük düşürdüğünü söylüyorum. çünkü onları küçük düşürelim derken komik durumlara düşen bizler oluyoruz.
Eğri oturalım doğru konuşalım adamlar başarı denilince türkiyede en çok resmi kupa kazanan biziz diyorlar. Uefa kupasını Super kupayı alan takım biziz diyorlar. Yalanmı şimdi bunlar ? Sıra bize gelince bizim taraftar tutturmuş 6-0 6-0 6-0 6-0 sanki koca Fenerbahçemin başka başarısı yok. Ben bu salak fikirli Fenerlilerin Fenerbahçeyi bu derece küçük düşürmesine katlanamıyorum. Çünkü çevremden biliyorum Galatasaraylılar bu olayı tınlamıyorlar. bizde sizi 7-0 yendik , yensek ne yenilsek ne sen alınan kupalara bak diyorlar. Bizimde bir sürü başarılarımız var. Koca Fenerbahçenin tek başarısı 6-0mı şimdi?
Ben diyorumki futbolun meyvesi 3 puanlık ligte kazanılmış bir lig maçı değil alınan kupalardır. Galatasaray bizden daha değerli kupalar kazanmıştır. Biz Fenerbahçeliler bu gerçeği kabul etmeyerek sürekli görmemezlikten gelerek küçümseyerek öz eleştri yapmıyoruz. Türkiye şampiyonu olarak gidip uefa kupası maçında ispanya liginin diblerine demir atmış bir takıma kendi evimizde yeniliyoruz ve ben uyuz oluyorum.
Galatasaray kupaları alıyor milanları bolognaları mayorkayı hertaberlinleri b.dortmunları leed unitedları arsenalleri eliyor real madridi yeniyor. biz bir real zaragozayı yenemedik. Galatasaray o sene uefa kupasını kazanırken karşılaştığı takımların çoğu şampiyonlar liginden geldi. bu sene uefa kuparsındaki butun takımlar Fenerbahçeme göre çerez kupanın en büyük favorisi Fenerbahçe olmalı ama biz kendi sahamızda yeniliyoruz.
Sonra kayserispora 7 gol atınca şak şak büyük Fenerbahçe. Bu takım bu sene oynadığı bütün kritik maçlarda rezil top oynadı resmen döküldü. biz alex anelkayı kayseri spora gol atsın diyemi aldık. alex 15 gol atmış. alex hangi takımlara gol atmış bakın bi. alex hangi büyük maçı kazandır bize. ya alex iyi topcu değil yada daum alexi oynatamıyor.
6-0 6-0 bağırmak fenerbaçelikse ben öyle fenerli değilim millet. kimse benim fenerbahçeliliğimi eleştiremez. herkes kendine baksın.
quote:
Orijinalden alıntı: TEXAS021
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: TEXAS021
bak koçum.şimdilik senin imzanı siliyorlar ama bunda ısrar edersen seni komple silecekler.haberin olsun
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
quote:
Orjinalden alıntı: TEXAS021
bak koçum.şimdilik senin imzanı siliyorlar ama bunda ısrar edersen seni komple silecekler.haberin olsun
Alıntıları Göster
Butterflytı bilmem ama bu topici açan arkadaşta kişilik problemi oldugu kesin....GS yi ileştirdigi için falan degil haline baksanıza amacı kimseye bişey anlatmak degil 5 yaşındaki çocuklar gibi sidik yarıştırmaya can atıyor...